Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    15. Studeni 2022. 18:08

Marta i meni je drago sto si ti pisala i sto ste ti i cura dobro🥰
    Ako si na fejsu u grupi pozdravi Atinu😄

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Samoja6
    16. Studeni 2022. 00:08

Pozdrav cure!
    Evo da i ja nešto napišem...
    B je rođen kako već neki znaju 1.6. misec dana ranije...
    Obavili smo pregled kod fizijatrice koja je jako zadovoljna kako on napredujemo, čak i prezadovoljna i tu sam ponosna na sebe jer se trudim svaki dan s njim kroz igru vježbati i zato je sad preporuka da ne trebamo ići na vježbice nego 1 misečno samo da ga se poprati i dobijemo upute za dalje.
    Nadam se da će tako i ostati...
    Ni on nije primio još ni jedno cjepivo upravo zbog pustih pregleda, pa je dr rekla da se javimo kad sve obavimo.
    To bi bilo sad, a meni se neda! 🤣
    S dohranom još nismo počeli,a i ne žuri mi se... Dobro napreduje, valjda ćemo uskoro.
    Inače sam osoba koja se ježi od bolnica i svega što ima veze s njima, a evo imam osjećaj da smo non stop tamo! Stalno neki pregledi, naruči ga vamo-tamo, točno se neki put pogubim i više neznam ni jesam li ga naručila ili nisam.
    A sad još i radi sebe moram ići jer mi je gin našla fibroadenom u dojci i sad bi ga trebala vaditi.
    Ovakva kakva sam - umrla sam od straha i naravno cila sam u panici... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Nara-Nara
    18. Studeni 2022. 09:13

A joj samoja. Nadam se da će biti brzo i bezbolno 🤞🙏
    Nisam znala da se FA vadi 😳 ali ajde, glavno da je otkriveno i odlazi.
    Bravo mama za bebicu. I trebaš si sve zasluge pripisati jer ipak si ti ta koja s njim svaki dan radi. 👏👏👍Cure, ako sam dobro skužila, prvo ide kašica onda mlijeko? Negdje sam čitala obrnuti redoslijed, a negdje piše da treba proći cca pola sata između ta dva obroka, pa sad ti budi pametan 😅😵‍💫

Crazypeach
    18. Studeni 2022. 14:36

Pepi19 ja prvo ponudim kašicu, a nakon kašice mlijeko. Ne kužim kak bi bilo prvo mlijeko,pa ak se najede mlijeka,ne znam kolko bi bio raspoložen za isprobavanje novih okusa i za novu metodu jedenja (žlicom). I ja sam svašta pročitala. Negdje sam pročitala da se daje kašica kad je beba naspavana i sita,a ne kad je gladna. Ja uvijek dajem kad mislim da je vrijeme jela. Ako vrišti od plača onda isto nema smisla. 

• Eden
    25. Studeni 2022. 10:41

Bok mame, mi se isto nismo dugo javljali, pa sam odlucila navratiti da vidim je li jos ziva tema. 
    Evo uskoro cemo 5mj, zasad je maleni super, divno dijete. U pocetku sam sumnjala na hipertonus ali ispalo da je to skroz blago i sve je okej sa njim (odradili smo fizijatra). 
    Iskljucivo je dojen tako da cemo pricekati 6mj za dohranu, htjela bi kao sa prvim ici metodom Beba vodja dohrane pa mi je bitno da bude cvrst u trupu, iako se vjerojatno nece samostalno posjesti dosad. Zasad se sam okrece sa ledja na trbuh, onako pliva na trbuhu i pomalo pivotira, rekla je fizioterapeutkinja da je to sve super za njegovu dob, samo cemo kroz neko vrijeme opet na kontrolu da ga malo poprate.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Micicaaa
    30. Studeni 2022. 15:35

Bok mame, pisala sam samo na pocetku trudnoce. Imali smo komplikacija dostq i jednostavno nisam stizala doci do vas.  Tu i tamo sam bacila oko sto pisete. 🥰
    Nama se rodio decko u 34 tjednu trudnoce, induciran porod zbog hrpe antitijela koja su se razvila u roku od mjesec dana. Hvala bogu dobro je, ziv i zdrav.
    Zanima me ima li ovdje mama koje su u trudnoci razvile antitijela (rh imunizacija), kakve su vam bile iduce trudnoce? Imate li za preporuku nekog doktora? Muz i ja se zelimo informirati kako do iduce bebe, zeljeli bi na ljeto krenut po drugu bebu ali se malo bojimo. Naš ginekolog samo slijeze ramenima kad ga nesto pitamo, a internet kaze svasta.(Ja sam rh-, muz rh+, na pocetku trudnoce sam imala nekoliko hematoma, krvarila, posteljica je bila preko usca...) 
    Hvala vam unaprijed 🥰

19.11. + ❣
    22.11. 5+0
    13.12. Prvi pregled😊

• sunchica555
    01. Prosinac 2022. 19:48

Evo nama se na zadnjem pregledu pokazalo da je premalo dobila u zadnja dva mjeseca i uz dogovor s pedijatricom jučer smo krenule s dohranom (danas joj je pet mjeseci). AD uopće ne zeli, bočicu ispljune van, iako je prije u par navrata htjela, a znala sam davat i moje mlijeko na bocu ako sam izbivala pa je tako valjda na prevaru par puta uzela AD misleći da je moje, al sad ju ne mogu nikako nagovoriti.
    Što se tiče kašice počeli smo s brokulom i već drugi dan je pojela cijeli obrok, mislim da će se dijete preporoditi s kašicama s obzirom na njen refluks i da uopće nije mliječni tip. Krenut ću s povrćem i žitaricama, pa onda voće.☺️

Crazypeach
    02. Prosinac 2022. 11:41

Micicaaa nemam iskustva s time,ne znam od kud si... ja sam išla privatno u Gineko i jako sam zadovoljna. Mislim da svi doktori koji rade tamo rade i na Sv.Duhu što je super.... jer ako se nešto,ne daj Bože, zakomplicira uvijek te upute kamo dalje, a ne da dođeš u bolnicu i budeš x,y-nitko čuo za tebe. 
    Mi smo prije koji dan napunili 6 mjeseci,uopće ne mogu vjerovati kako brzo vrijeme leti. Sad ima na dan 2 obroka,oko 10 ili 11 jede voće,pa kasnije  oko 13 ili 14 h ručak od povrća, a kad navrši 7 mjeseci planiram ubaciti još jedan obrok. Sad rado jede,trebalo mu je neko vrijeme da se navikne. Ponekad čak i premalo skuham. 

MomM.94
    02. Prosinac 2022. 15:56

Pozdrav drage moje ljetnice. 🙂 Mozda me se neke sjecaju, al vidim da vas ima i dosta novih. Htjela sam Vas samo pozdraviti, i nadam se da uzivate za svojim smotuljcima. ❤️  

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Mrvica722
    05. Prosinac 2022. 09:20

sunchica555

Evo nama se na zadnjem pregledu pokazalo da je premalo dobila u zadnja dva mjeseca i uz dogovor s pedijatricom jučer smo krenule s dohranom (danas joj je pet mjeseci). AD uopće ne zeli, bočicu ispljune van, iako je prije u par navrata htjela, a znala sam davat i moje mlijeko na bocu ako sam izbivala pa je tako valjda na prevaru par puta uzela AD misleći da je moje, al sad ju ne mogu nikako nagovoriti.
    Što se tiče kašice počeli smo s brokulom i već drugi dan je pojela cijeli obrok, mislim da će se dijete preporoditi s kašicama s obzirom na njen refluks i da uopće nije mliječni tip. Krenut ću s povrćem i žitaricama, pa onda voće.☺️

Imas super gruou na fejsu zove se domaće kašice od strane svjetske zdr. Organizacije. Imas savjetnike i sve. Kreće se prvo uvjek sa tikvicama i vrli brzo se uvodi jabuka i jako čeesto daje cikla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.