Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Eden
    08. Rujan 2022. 17:31

Mi smo jos premali za dohranu (cekat cu 6mj kao i sa prvim), ali sa prvim smo preskocili kasice i odmah krenuli sa komadima (metoda Beba vodja dohrane, engleski BLW - baby led weaning), i prezadovoljni smo, uskoro ce 3g i jede vise vrsta namirnica i od mene i od muza, prakticki nema sto taj nece pojest/probat. Neki dan je puzeve jeo 🤣
    Uglavnom, sa drugim cemo istom metodom, ima odlicna knjiga istog imena koja objasnjava sve kako i zasto, ja ju imam u pdfu pa cu se opet prisjetit kad dodje vrijeme.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

marta96
    13. Rujan 2022. 13:21

Bok cure, nisam tu pisala sto godina. Samo da pozdravim vas koje niste na fb. Mi bili na moru s našom damom od prošlog tjedna, danas idemo nazad. Bas je bilo super, opuštajuće. Više papa na cicu pa i to je super ne moram uvijek mučkati AD. Ja se nadam da će biti i dalje više na cici pa ne mislim uvoditi kašice od 4mj. A i mislim da je to bas prerano još. 🤷‍♀️
    Kako ste vi? 

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

Samoja6
    21. Rujan 2022. 15:16

Ni ja baš ne stižem na forume, ali eto baš mi je žao zbog toga jer smo 9 ( neke i više ) mjeseci provele tu kao podrška jedna drugoj i pratile što se sve događa...
    Nadam se da je sve u redu... Kako se zove grupa na faceu? 
    Znala sam, ali sam zaboravila...
    ❤️❤️

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Demetria
    10. Listopad 2022. 02:25

Ne vidim zašto žuriti s dohranom bile bebe na ADu ili MM
    Možete zapratiti ove profile pa malo proučite
    https://instagram.com/nutri.ma.ma?igshid=YmMyMTA2M2Y=
    https://instagram.com/sretni.obroci?igshid=YmMyMTA2M2Y=
    https://www.facebook.com/groups/kashice/?ref=share

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    10. Listopad 2022. 02:29

Eden

Mi smo jos premali za dohranu (cekat cu 6mj kao i sa prvim), ali sa prvim smo preskocili kasice i odmah krenuli sa komadima (metoda Beba vodja dohrane, engleski BLW - baby led weaning), i prezadovoljni smo, uskoro ce 3g i jede vise vrsta namirnica i od mene i od muza, prakticki nema sto taj nece pojest/probat. Neki dan je puzeve jeo 🤣
    Uglavnom, sa drugim cemo istom metodom, ima odlicna knjiga istog imena koja objasnjava sve kako i zasto, ja ju imam u pdfu pa cu se opet prisjetit kad dodje vrijeme.

Mi smo s malom radili kombinaciju te metode i uvođenja tri dana zbog alergija u obitelji.
    Mala evo dvije godine ne jede ništa ali ono baš ništa mjesecima kako smo prebolili koronu. Do tada je jela više nego muž i ja skupa. Svi su se divili koliko moze pojesti.
    S malim ću krenuti s dohranom tek kad vidim sve sigurne znakove pa makar to bilo i poslije 6 mjeseci. Neću žuriti i raditi iste pogreške.
    Isto ću nuditi komade kao i njoj što sam odmah radila

*

Demetria
    10. Listopad 2022. 08:53

Samoja6

Ni ja baš ne stižem na forume, ali eto baš mi je žao zbog toga jer smo 9 ( neke i više ) mjeseci provele tu kao podrška jedna drugoj i pratile što se sve događa…
    Nadam se da je sve u redu… Kako se zove grupa na faceu?
    Znala sam, ali sam zaboravila…
    ❤️❤️

Prošlo je dosta vremena od kad smo prešle na Facebook i dosta toga smo do sada pisali a i komentirali kako nema smisla sada nakon 9-10 mjeseci primati nove članove.
    Bez ljutnje.
    Ako trebate kakvu pomoć pitajte uvijek će se netko od nas mama s iskustvom javiti na forum 

*

• Nara-Nara
    12. Listopad 2022. 12:17

Da, u pravu si Demetria. Hvala na linkovima 🤗
    A jel imamo koju bebu iznad 6mjeseci? Je već koja krenula s kašicama? Kakva su iskustva?
    I dajte recite, su bebice već imale kakve prehlade/koronu i sličnu? Pa ako može iskustva? Ako bih se htjela pripremiti za zimu, što bih po vašem iskustvu trebala imati u kućnoj ljekarni? Osim toplomjera, čepiće i fiziološku za nos 😅
    Svaki savjet dobro došao 🤗
    Cure, držite se i sretno sad u sezoni prehlada 😖

Samoja6
    12. Listopad 2022. 15:35

Da, to i mene zanima... I kako je prošlo cijepljenje?
    Mi nismo još ni jedno primili, sutra nam je prvo i u panici sam! 
    Hvala bogu dosad nismo imali nikakve prehlade, neznam niti koje čepiće kupiti ni kako ih staviti! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Nara-Nara
    12. Listopad 2022. 20:10

Kak to da niste još cijepljeni?
    Prvo cijepljenje nije bilo strašno. Nama je doktor rekao koje čepiće da kupimo. I neke hladne obloge smo morali ponijeti sa sobom. Njih isto nabavljaš u ljekarni.
    Mi smo preventivno odmah kod doktora stavili čepić i beba nije dobila temperaturu. Drugo cijepljenje imamo idući tjedan. Na taj navodno jače reagiraju bebice...

• Nara-Nara
    12. Listopad 2022. 20:16

Sorry, sad vidim da već sutra imaš cijepljenje. Mi smo morali Lupocet uzeti. I moj savjet, odmah nakon doktora izračunaj koliko čepića beba smije dobiti tako da nećeš morati u panici po noći još i računati (bude li trebalo).
    Odi prije u ljekarnu ako stigneš i kupi frescopad obloge. Njih zaljepiš na mjesto uboda za hlađenje.
    Aha, a čepiće staviš i guzove malo stisneš da ne izađe natrag van. I ako bude stolica do sat vremena nakon čepića moraš ponoviti dozu. Tak su nama rekli. Čepić se odmah rastopi, tako da nema veze ako ne vidiš ostatke čepića u stolici.
    Sretno sutra, bude sve ok. Prvo cijepljenje je zaista ok. 🤗
    Javi kak je prošlo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.