Cure, pitanje…
Koliko zapravo BH kontrakcije nagovjestavaju porod? U prosloj trudnoci ih uopce nisam imala i rodila sam dan poslije termina u 41. tjednu indukcijom. Sada unazad tjedan dana imam uzasne kontrakcije, cak su se jucer od 16 do 18h pojavljivale na svakih 15 min. Znam razlikovati bol jer pravi trudovi bole u donjem dijelu leda, dok se ovdje stvrdne trbuh i boli kao kad imam menstrualne bolove, ali sve ovo me pomalo plasi, tek sam 35+4. Trebam li se javiti doktoru ranije? Tek u srijedu imam kontrolu
Ja bi se javila da te ne bi možda krenule otvarati
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sinoć trudovi na 5 minuta baš me uplašilo jer sam shvatila da nisam psihički spremna 🤦🏻♀️
Evo sad s zadnjeg pregleda kod ginekologa.
Kaže i dalje 2cm tj kaže prst i pol da je mjerila hahaha
S obzirom na trudove očekivala je višu otvorenost no eto ništa.
Na dan termina 16.6 javiti se u KBC-u na plodnu vodu i ctg i tako svaka dva dana do 41 tjedna kad u Splitu većinom ide inducirani porod.
Nekako se nadam da će mali kopirati sestru pa krenuti par sati pred termin.
Samo da tata bude s nama.
Nije mi više ni stolčić bitan premda bi voljela probati tako roditi.
Sad malo odmaram jer nas mala ubila sinoć ništa ta nije spavala.
I opet leđa rasturaju.
Biti će ovo vesela noć.
Sretno svima
*
Sinoć trudovi na 5 minuta baš me uplašilo jer sam shvatila da nisam psihički spremna 🤦🏻♀️
Na dan termina 16.6 javiti se u KBC-u na plodnu vodu i ctg i tako svaka dva dana do 41 tjedna kad u Splitu većinom ide inducirani porod.
I opet leđa rasturaju.
Biti će ovo vesela noć.
Sretno svima
Sretnooo, pa nek te večeras sastavi kad je već krenulo pa da se i riješiš što prije i izbjegneš hodočašćenja na ctg i plodnu vodu!
url=https://lilypie.com]
I opet leđa rasturaju.
Biti će ovo vesela noć.
Sretno svimaSretnooo, pa nek te večeras sastavi kad je već krenulo pa da se i riješiš što prije i izbjegneš hodočašćenja na ctg i plodnu vodu!
Hvala ali nek radije sutra jer sinoć nisam oka sklopila pa sam krepana moram odspavati i skupiti snage ❤️🙏🏻
*
Plan dana: ne skidati se s pilates lopte dok ne krenu trudovi
Sretno svima na pregledu ❤️🙏🏻
*
Evo nas sa pregleda. Sve uredno, beba 2,900 kg. Sljedeci pregled je u utorak pa ce mi rec za inducirani tocan datum. Ako ova mala ne odluci doc prije. Toliko od nas. Idemo se izlezavat . I cestitke novim mamicama i bebacima.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Je li ovo zatišje pred nove bebe?
Kod mene noću BH kontrakcije i neki grčevi, ne znam je li to znak nekog otvaranja. Upravo se znojim uz čaj od lista maline.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Kod mene noću BH kontrakcije i neki grčevi, ne znam je li to znak nekog otvaranja. Upravo se znojim uz čaj od lista maline.
Je tebi smrdi urin od čaja? Moj mali nece ocito jos van a svaku večer neki trudovi i to odmah na par minuta razmak pa se smire nakon sat vremena
*
Kod mene noću BH kontrakcije i neki grčevi, ne znam je li to znak nekog otvaranja. Upravo se znojim uz čaj od lista maline.Je tebi smrdi urin od čaja? Moj mali nece ocito jos van a svaku večer neki trudovi i to odmah na par minuta razmak pa se smire nakon sat vremena
Meni generalno smrdi urin u zadnje vrijeme, pripisala sam to željezu koje pijem...i sva sam si smrdljivija dolje, imam pojačani iscjedak. Sad ćeš ti brzo.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Ja sam već na drugom pakiranju tog čaja, za sada nisam skuzila da ista pomaže, navodno da tek u samim trudovima pomaže tj. u prvoj fazi poroda se lakše otvara zbog njega.
Dns popila i zadnju tabletu heferola nakon dvije kutije terapije, mozda za tjedan dana samoinicijativno izvadim zeljezo i krvnu sliku da vidim jel se popravilo stanje što se toga tiče.
Ja sam u 38. Tjednu al nemam neki osjećaj da će uskoro, al kad razmislim da je termin već za dva i pol tjedna čini mi se da je jako blizu, prema ultrazvuku čak i prije, ne znam ni na koji datum da se oslanjam🤣 ultrazvuk mi je uvijek pokazivao 5 dana prije ovog izračunatog datuma. Nadam se da će biti izmedju ta dva😆.
Sortiraj odgovore
Najstariji