Cestitam na bebici, bravo mama . Veliki decko 💕😬. Znaci trazim epiduralnu svakako 🤟
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Drage moje zene, danas se rodio moj beban, 4510g, 54cm. Sinoc pukao vodenjak, a jutors bila narucena na kontrolu koja bi zavrsila sa indukcijom.
Dobila sam epiduralnu i zbilja je super stvar. Zbog njegove velicine morali su mi napraviti epiziotomiju, ali ja to nista nisam osjetila zbog djelovanja epiduralne, cak sam izgon nisam dozivjela.
U cetvrtak ga procijenili na 3700, a eto koju mrgu sam donijela na svijet, tako da nemojte se previse zivcirati oko tih zadnjih procjena, jer ocito mogu dobrano fulati.
Čestitam
Brz oporavak.
Meni je mala bila procijena 3600-3700
Rodila se s 3130
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Didi čestitam, stvarno si donjela.mrgu na svijet i po kilaži i dužini, tvoj mrga s 1 dan kao moje cure s mjesec dana 🤣 Želim ti brz oporavak!
url=https://lilypie.com]
Sto mislite o donaciji krvi iz pupkovine? Jeli neka od vas ispunila dokumentaciju i kako su na to gledali u rodilistu?
Sto mislite o donaciji krvi iz pupkovine? Jeli neka od vas ispunila dokumentaciju i kako su na to gledali u rodilistu?
Ja sam razmišljala o tome. U boxu završila u 19:45
Znala sam da je smjena koja to radi odavno otisla doma pa sam rekla da puste nek ispulsira pupkovina.
Ali su je odmah prerezali što me jako naljutilo.
Jer i to ima jako velike koristi za bebicu
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
zene. ja konacno rodila. dana u 21:08 carskim rezom.
Lukas 3500 i 50 cm
zadržana u cet zbog otkrivene SUA i zakazan odmah inducirani navecer. međutim, dobila virozu i odgodili sve to do danas.
isli induciranje gelom, kidanjem vodenjaka, ali se glavica krivo namjestila i zavrsili na carskom
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
zene. ja konacno rodila. dana u 21:08 carskim rezom.
Lukas 3500 i 50 cm
zadržana u cet zbog otkrivene SUA i zakazan odmah inducirani navecer. međutim, dobila virozu i odgodili sve to do danas.
isli induciranje gelom, kidanjem vodenjaka, ali se glavica krivo namjestila i zavrsili na carskom
rodila 12.6. 🙈🙈🙈
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Ninnek cestitam i zelim ti brz oporavak. Uzivaj u mazenju s bebacem
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
E i info za sv duh. Svi doktori i babice su bili super. Pratnji ne treba nikakva covid potvrda ni svjezi test na covid. Dozvoljene su i posjete sto nisam znala pa sam se jucer odusevila sto ce muz moci doci da vidi nase mladunce cisto i mirisljavo hehe
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Ninek čestitam i brz oporavak ti želim ❤️ Dobrodošao Lukas 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji