Jutros me u gradu napao galeb i oteo mi burek! Tek sam izašla iz pekare i vadim taj burekić iz škartoca kad s leđa doleti galeb i čapne mi cijeli burek. Sva sreća pa me nije udario, baš je precizno napikirao plijen. Otimaju hranu gladnim trudnicama.Meni se desilo 2 puta u rovinju 🤣🤣🤣. Jednom pizzu, i jednom kiflicu. A ja gladnaaa, skoro da mi suza potece 🥲. Sad sam naucila, sjednem u kafic pa pojedem 😁
Hahahahha, nisam jedina, okeej . Sad mi je smiješno, ali u tom trenutku sam se baš raspizdila jer sam isto bila gladna.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Jutros me u gradu napao galeb i oteo mi burek! Tek sam izašla iz pekare i vadim taj burekić iz škartoca kad s leđa doleti galeb i čapne mi cijeli burek. Sva sreća pa me nije udario, baš je precizno napikirao plijen. Otimaju hranu gladnim trudnicama.
🙄🤭 znači kaosss....dobro nisi kamen potegla za njim 🙈
url=https://lilypie.com]
A jel vama bude tokom dana kao da vam budu vlažne gaćice malo, kao vodenkast iscjedak takav me prati cijeli trudnu al kako se bliži kraj više neznan sta je normalno sta nije?Meni varira vodenast/kremast. Kad vise, kad manje. Dok ne curi bas voda i nema neku boju ili miris dobro jePozdrav cure, pitanje u vezi iscjedka.. kako razlikovati vodenasti iscjedak od curenja plodne vode? Meni je ginekologica sad na zadnjem pregledu između ostalog rekla da pratim da li curi plodna voda (i da odmah reagiram ako se to dogodi).. i moram priznat time me skroz u brige dala..jer znam da se ona ne mora razliti odjednom nego moze po malo curkati, ali je i u tom slučaju potrebno reagirati.
Kad cucnes i zakašljes se krene. Ali ako ti curka stalno onako uz nogu mogla bi biti isto plodna voda.
Ima u ljekarni za kupiti uloske koji testiraju je li to plodna voda ili ne.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutros me u gradu napao galeb i oteo mi burek! Tek sam izašla iz pekare i vadim taj burekić iz škartoca kad s leđa doleti galeb i čapne mi cijeli burek. Sva sreća pa me nije udario, baš je precizno napikirao plijen. Otimaju hranu gladnim trudnicama.
Ajme ja ih mrzim bas mrzim. Nisu mi nikad nista ukrali ali jesu dva puta posrali mene i kolica od male.
Hvala Bogu pa je oba puta bio krović navučen
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Drage moje zene, danas se rodio moj beban, 4510g, 54cm. Sinoc pukao vodenjak, a jutors bila narucena na kontrolu koja bi zavrsila sa indukcijom.
Dobila sam epiduralnu i zbilja je super stvar. Zbog njegove velicine morali su mi napraviti epiziotomiju, ali ja to nista nisam osjetila zbog djelovanja epiduralne, cak sam izgon nisam dozivjela.
U cetvrtak ga procijenili na 3700, a eto koju mrgu sam donijela na svijet, tako da nemojte se previse zivcirati oko tih zadnjih procjena, jer ocito mogu dobrano fulati.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Drage moje zene, danas se rodio moj beban, 4510g, 54cm. Sinoc pukao vodenjak, a jutors bila narucena na kontrolu koja bi zavrsila sa indukcijom.
Dobila sam epiduralnu i zbilja je super stvar. Zbog njegove velicine morali su mi napraviti epiziotomiju, ali ja to nista nisam osjetila zbog djelovanja epiduralne, cak sam izgon nisam dozivjela.
U cetvrtak ga procijenili na 3700, a eto koju mrgu sam donijela na svijet, tako da nemojte se previse zivcirati oko tih zadnjih procjena, jer ocito mogu dobrano fulati.
Čestitam, super si ti to izdrzala s obzirom na veličinu bebice 💪😊.
Zeno svaka cast 🤩
Didi čestitke 😍 stvarno velika beba...brz oporavak 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji