![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Anushka sretno tebi i bebici! ♥ Želim vam brz i sretan oporavak uz što raniji odlazak doma. :)
Baby T 💝 15. 7. 2022.
Curke ja kopiram s fejsa. U gužvi sam no uskoro se vraćam i čitam vas.
Pozdrav, cure ja sam još u selidbi tako da nemam vremena pisati ni čitati. Jedva čekam sve završiti pa se vratiti ovdje. 😄
Imali smo danas pregled, danas smo 30+4, imamo kilu i pol, jako smo živahni i sve je super, sve dobro izgleda i zatvorena sam. Doktorica kaže da je curka graciozna i da neće biti bucka, kaže da je neka njena pretpostavka između 3 i 3,5kg ali vidjeti ćemo.😊
U točno 4 tjedna (od zadnjeg pregleda) sam dobila 1,9kg, a od početka trudnoće sam na 7,5kg. Doktorica i sestra su me pohvalile, kažu da je to super i da je bar više trudnica kao što sam ja. Kaže doktorica da izgledam kao da sam u 25. tjednu trudnoće. 😊
Jako sam sretna što curka lijepo raste, što je sve dobro i što mogu na miru dalje sve normalno raditi i pripremati za njen dolazak. 🥰
🩷 7/2022
Cure hvala svima, otisla sam na kraju u petrovu jer nisam nasla privatno da rade amnisure, osim repromeda a kod njih nema mjesta dns, uglavnom sve je ok, niie plodna voda. Pregled je neugodan jer spekulum ide na suho jer ne smiju staviti gel al bitno da je sve ok. Valjda se samo pojacao iscjedak.
Anushka čestitam, želim vam brz oporavak i prilagodbu jedna na drugu. 😍
url=https://lilypie.com]
Hvala cure svima, Atina sretan rođendan.Moja malena je ipak odabrala 01.05.za svoj ročkas🙂
url=https://lilypie.com]
Anushka- čeeeestitke na bebici!🥳🥳🥰
Želim vam brzu prilagodbu i brz oporavak🤗💛
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Stigao mi je nalaz brisa medjice, pozitivan je na streptokok. Dala mi dr da koristim acidosalus vaginalete kao probiotik do poroda. I na porodu cu dobiti antibiotik intravenski.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Cure, rekla je gin da probam sa Hemopropin masti ili Factu...ako koja ima iskustva recite koju da uzmem jer se oću toga što prije riješiti! Danas sam luda!!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Anushka divne vijesti🥰🥰 Drago mi je da ste obje dobro, cuvajte se mazite, i idete nadam se ubrzo doma. Super si se izborila, presla si sve prepreke zajedno s bebicom, hrabrice ste velike. Divno ime ste birali 🥰🥰
.
Ima, super za pregled 😊 Drago mi je da je sve okej i neka tako nastavi😊🥰
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Cure, rekla je gin da probam sa Hemopropin masti ili Factu…ako koja ima iskustva recite koju da uzmem jer se oću toga što prije riješiti! Danas sam luda!!
Factu je dobar, al realno nista ih ne ukloni za dan, dva. Ja sam ih dobila na prvom porodu i od onda vjecna borba s njima u svakoj trudnoci, pomazu jedino pilex tablete, al one ne smiju dok si trudna.
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji