Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnek
    02. Svibanj 2022. 11:04

Anushka čestitke 🤗🤗🤗🤗 uživajte, mazite se i pazite ❤❤
    Atina sve najbolje 🥳 

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• Bambina1
    02. Svibanj 2022. 11:04

Ina85

Prva beba ❤️ . Sretno vam . Bas mi je drago da ste dobro

Ina 85 Bok, vidim da I tebi piše trombofilija. Ja sam danas ponavljala nalaz. Za sad su me vratili samo na aspirin(prije sam i clexan). Što ti još koristiš i što su ti rekli? 

Ina85
    02. Svibanj 2022. 11:21

Bambina1

Ina85

Prva beba ❤️ . Sretno vam . Bas mi je drago da ste dobro

Ina 85 Bok, vidim da I tebi piše trombofilija. Ja sam danas ponavljala nalaz. Za sad su me vratili samo na aspirin(prije sam i clexan). Što ti još koristiš i što su ti rekli?

Ja fragmin 2500 svaki dan. Do poroda i jos 6 tjedana nakon poroda. I eutirox za stitnu od 50. Nista drugo. Ja sam ti iskreno tamo negdje u 12 tt sve ostale tablete prekinula piti jer se nisam osjecala dobro, al mislim da je to bilo dosta psihicki i zbog korone sto sam prebolila. Pijem spasmex po potrebi zbog grceva u maternici i okolo. Ja ti imam pai 1 5g/4g kazu da je i moj slucaj samo za aspirin ali posto sam imala bas puno spontanih su mi uveli i heparin. I eto nas vec u 31 tt , a za spontane mislim da mi dan danas neznaju rec tocno zasto sam ih imala. I sve nakon silnih kontrola ama bas svega 🤷‍♀️ od trombofilije, kariograma, biopsije maternice , sve moguce bolesti i briseve. Ma nema sta mi nisu pretrazili u ovih 8 god borbe. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Bambina1
    02. Svibanj 2022. 11:46

Ina 85. Meni ne pišu jedinice nego slova  Ja sam išla na umjetne i donacije jajasca, sveukupno 4 god. Danas ću dobiti novi nalaz pa idem sutra u bolnicu na kontrolu. Valjda bude sve ok. I ja sam u 12 tjednu sve prekinula jer su mi tako rekli pa cemo sad vidjeti.

• Tinkica27
    02. Svibanj 2022. 12:09

Anushka čestitam!! Brz povratak kući tebi i Luciji!! 💜💜💜 Napokon prva ljetna bebicaaaa🥰🥰🥰 baš sam se raspekmezila.. 😪🤦🏼

Marijanaaa12345
    02. Svibanj 2022. 12:49

Anushka, Taman si pisala 1.5. i da se nadam da ides van u ovom mjesecu i da ti fali tvoja velika curica i da si pototivna i nadobudna :) I eto navecer ti dodje mali Lucko ❤️❤️❤️❤️
    Cestitam, cestitam i mami i tati i velikoj seki i cjeloj obitelji. Javi se svakako kad stignes kako si, kako je krenulo, proslo, mislim da svi umiremo od znatizelje :)) 

Martinaaa draga, hvala ti na updateu vec divna si :*  

Cure ja stigla u Zagreb, bila u Vinogradskoj, ukratko potpuno drugacija prica nego u Zadru. Dole su mi rekli 21.8. ( 35tt) da je beba 2800 i velika pa bila ono na hitnoj zavrsila zbog plodne vode 28.8. u bolnici, tamo rekli 2700(36tt) a u Vinogradskoj u subotu sad prije dva dana da je beba 2400, da to nije curkanje plodne vode nego samo pojacani iscjedak i da je beba zaostala u razvoju dva tjedna po mjerama. Odjednom nije vise velika nego manja za dvadeset posto od prosjeka. Pregled mi je za tjedan dana kada Ce ponoviti mjere i ukoliko ne bude se dalje razvijao idemo na indukciju. Bila malo u stanju soka, dvije potpuno druge price, slike ali evo sad sam se smirila, doma sam kod roditelja se smjestila i cekam pregled dalje :) 

Hvala vam svima na lijepim željama i potpori  i zelim sretan Bajram svima koji slave :) 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Atina25
    02. Svibanj 2022. 13:10

Hvala curke ♥️♥️
    Eden možeš slobodno uzimati do 35 tjedna magnezij ja sam od 32 do 35 uzimala duplu dozu sad sam stala evo :) 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

ljubičica
    02. Svibanj 2022. 13:18

Nola_

Jutro cure, ulijecem kao padobranac da vas nesto pitam. Unazad 3,4 dana imam malo vodenastiji iscjedak nego uobicajeno. Ovo mi je prva trudnoca, ostvarena u ivf-u i od transfera stravljam utrogestan. Prije 15ak dana sam imala candidu, izlijecena. Do sada je utrogestan curkao i na dnevnom su bili njegovi ostaci ali sad je i kao neka vodica. Nista strasno, ali dovoljno za 🤯 jel netko primjetio da mu se pri kraju 2. tromjesjecja "provodenastio" iscjedak?

Ja stavljam utrogestan 3x1 uglavnom ne iscuri jer mirujem nakon stavljanja. Ako se krećem ili previše aktivnosti onda iscuri.
    Negdje sam čitala da je iscjedak u 2 tromjesečju  obilniji i da se nw treba strašiti.
    Svakako bi bilo dobro da pitaš i svog ginekologa ☺️
    Ja sve gledam pitati što god mi je čudno- bolje nego se izluditi 😁

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Comming072022
    02. Svibanj 2022. 13:58

Anushka

Cure, sinoć je stigla moja Lucija, sve ok s nas dvije.pišem detalje dok dođem k sebi….

Anushka čestitam 🤗
    Tebi i Luciji brzu prilagodbu i oporavak. 😊😘

MMMartinaaa
    02. Svibanj 2022. 14:29

Kad smo iscjetka, ja ga stalno imam. 🙄 Znači baš ne bi mogla funkcionirati bez dnevnih uložaka jer ih promijenim jedno 5 u danu sigurno. Iscjedak je mliječan, bez mirisa i uvijek mi na vaginalnom pregledu gin kaže da je sekrecija uredna. Tako da valjda je to okej. 🥴🤷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.