Nola mislim da ne moraš brinuti. Meni je isto bio pojačna i vodenkast isjecjedak,i isto sam sumnjala na curkanje plodne vode pa je bilo sve ok. Ali za vlastiti mir napravi test. Ja sam sad počela biti sva u panici. Budim se,sanjam sukrvicu,i od sad ba dalje moram na preglede s koferom-nikad se ne zna...još 26 dana do poroda ako bude 28.5.
Atina sretan rođendan
Samoja imam i ja hemoroide, dr opce mi propisala faktu mast jer u njoj ima i anestetik pa je pomoglo kod boli.

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Anushka čestitke 🤗🤗🤗🤗 uživajte, mazite se i pazite ❤❤
Atina sve najbolje 🥳

Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Prva beba ❤️ . Sretno vam . Bas mi je drago da ste dobro
Ina 85 Bok, vidim da I tebi piše trombofilija. Ja sam danas ponavljala nalaz. Za sad su me vratili samo na aspirin(prije sam i clexan). Što ti još koristiš i što su ti rekli?

Prva beba ❤️ . Sretno vam . Bas mi je drago da ste dobro
Ina 85 Bok, vidim da I tebi piše trombofilija. Ja sam danas ponavljala nalaz. Za sad su me vratili samo na aspirin(prije sam i clexan). Što ti još koristiš i što su ti rekli?
Ja fragmin 2500 svaki dan. Do poroda i jos 6 tjedana nakon poroda. I eutirox za stitnu od 50. Nista drugo. Ja sam ti iskreno tamo negdje u 12 tt sve ostale tablete prekinula piti jer se nisam osjecala dobro, al mislim da je to bilo dosta psihicki i zbog korone sto sam prebolila. Pijem spasmex po potrebi zbog grceva u maternici i okolo. Ja ti imam pai 1 5g/4g kazu da je i moj slucaj samo za aspirin ali posto sam imala bas puno spontanih su mi uveli i heparin. I eto nas vec u 31 tt , a za spontane mislim da mi dan danas neznaju rec tocno zasto sam ih imala. I sve nakon silnih kontrola ama bas svega 🤷♀️ od trombofilije, kariograma, biopsije maternice , sve moguce bolesti i briseve. Ma nema sta mi nisu pretrazili u ovih 8 god borbe.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ina 85. Meni ne pišu jedinice nego slova Ja sam išla na umjetne i donacije jajasca, sveukupno 4 god. Danas ću dobiti novi nalaz pa idem sutra u bolnicu na kontrolu. Valjda bude sve ok. I ja sam u 12 tjednu sve prekinula jer su mi tako rekli pa cemo sad vidjeti.

Anushka čestitam!! Brz povratak kući tebi i Luciji!! 💜💜💜 Napokon prva ljetna bebicaaaa🥰🥰🥰 baš sam se raspekmezila.. 😪🤦🏼
Anushka, Taman si pisala 1.5. i da se nadam da ides van u ovom mjesecu i da ti fali tvoja velika curica i da si pototivna i nadobudna :) I eto navecer ti dodje mali Lucko ❤️❤️❤️❤️
Cestitam, cestitam i mami i tati i velikoj seki i cjeloj obitelji. Javi se svakako kad stignes kako si, kako je krenulo, proslo, mislim da svi umiremo od znatizelje :))
*
Martinaaa draga, hvala ti na updateu vec divna si :*
*
Cure ja stigla u Zagreb, bila u Vinogradskoj, ukratko potpuno drugacija prica nego u Zadru. Dole su mi rekli 21.8. ( 35tt) da je beba 2800 i velika pa bila ono na hitnoj zavrsila zbog plodne vode 28.8. u bolnici, tamo rekli 2700(36tt) a u Vinogradskoj u subotu sad prije dva dana da je beba 2400, da to nije curkanje plodne vode nego samo pojacani iscjedak i da je beba zaostala u razvoju dva tjedna po mjerama. Odjednom nije vise velika nego manja za dvadeset posto od prosjeka. Pregled mi je za tjedan dana kada Ce ponoviti mjere i ukoliko ne bude se dalje razvijao idemo na indukciju. Bila malo u stanju soka, dvije potpuno druge price, slike ali evo sad sam se smirila, doma sam kod roditelja se smjestila i cekam pregled dalje :)
*
Hvala vam svima na lijepim željama i potpori i zelim sretan Bajram svima koji slave :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Hvala curke ♥️♥️
Eden možeš slobodno uzimati do 35 tjedna magnezij ja sam od 32 do 35 uzimala duplu dozu sad sam stala evo :)

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji