Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    02. Svibanj 2022. 20:15

Čestitke cure na dobrim pregledima. Nola svaka čast. Ja spekulum ne mogu vidjeti i užasno mi je neugodno kad me se pregledava vaginalno ili uzimaju brisevi...na suho ne mogu zamislit...

• limica
    02. Svibanj 2022. 20:17

curke ja da se javim, posto sam imala bas jake bh kontrakcije iako nepravilne bile su bas jake i nisam osjecala pokrete bebe pa sam otisla u bolnicu na pregled. Doktor kaze da sam se pocela otvarati. pitala sam koliko kaze on ne skroz ali si uloziva hahaha sta to znaci ne znam al uglavnom sve je uredu sa bebom sve mjere odgovaraju uglavnom su tu negdje procjena bebe je na 3200 mada nije ona tolika vec su mi rekli da ima duze nogice hahahah ali svejedno smirila sam se. rekli su mi da u slucaju jacih bolova idem u bolnicu i da nista ne cekam kako sam ja rekla da cu cekati kontrakcije na par minuta 💁‍♀️ sta mislite koliko traje to otvaranje kad jednom krene?

Visibaba07
    02. Svibanj 2022. 20:34

Čestitke svima na dobrim pregledima 🙂
    Lovely tvoja bebica bi trebala bit sljedeća ako neka ne iznenadi..🤗🤗
    Anuscka nadam se da ste ti i Lucija dobro 💞
    Mmartinaa moj sljedeći pregled je 11.05.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Nara-Nara
    02. Svibanj 2022. 20:52

Anushka čestitam na bebici. Baš mi je drago da si unatoč svemu tak daleko dogurala i da ste ti i bebica dobro.
    Ajde ako ćeš uloviti vremena, napiši kako je Lucija, koliko je velika, kako napreduje...
    Atina sretan rođendan  nek ti uskoro jedan malo zdravi poklonio stigne. 😊
    Didi čula sam da to puno žena ima. Ništa strašno, samo glupo zbog antibiotika 😒😏🙄 ali hajd, glavno da bebica ne pokupi ništa. Lako za nas 😊

• Nara-Nara
    02. Svibanj 2022. 20:59

Lovely_

Danas smo bili opet u TA na pregledu. Bebač procjenjen na 3800 g, plodne vode je dovoljno. Jedino sam morala ponavljat ctg jer je bebač spavao i nije se dao probuditi. Ali na kraju je ipak i to bilo dobro 😊
    Mmmartinaaa idući pregled nam je 9.5 😊

3800?? 😱😅 Ajde bolje da je veći nego premali... tvoj bi mogao svaki čas doći.  
    A težina je bogme zaista lijepa. Tebi će to biti prvi porod?

Atina25
    02. Svibanj 2022. 21:12

Lovely Ajme veliki bebač 😍😍😍 samo neka je dobro sve 🤞🤞
    Anushka znači praznik rada? Još bolje bar će uvijek joj na roćkas bit lijepo neradni dan 🤣🤣🤣🤣🤣 taman 
    Limica to otvaranje je tako relativno,ja sam pisala bas na fejsu neki dan za frendicu koja je rodila isti dan kad i ja da je sa 37 tj bila dobila jake kontrakcije isla na pregled otvorena 4 cm ali ctg ne očitava trudove,poslali je doma ako krene opet neka dođe. Ionako je u terminu bila. Onda opet za par dana ista situacija kontrakcije i dalje 4 cm i crg nista i treći put su je hospitalizirali i skuzili da se nista ne miče i sa 39 je porodili na drip jer je previse bila otvorena bilo ih je strah infekcija. A jedna cura iz trudničke kad sam bila sa sinom trudna bile skupa na pregledima često i tako bi se čule na dan termina žena zabetonirana dole kaže nista tvrdo sve i dosla doma nakon 2 sata ulovili je trudići neki isla navečer na pregled 6 cm već tako daa stvarno sve to ovisi;) tebi može svaki čas a možeš i prenijet na kraju haha kako god sad je sigurno pa neka bude kako beba odluči🥰

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• sunchica555
    02. Svibanj 2022. 21:29

Anushka čestitam na bebici!💓🌺💓

Evo i mene s pregleda, napokon dobila pohvalu jer se udebljala samo kilu od zadnjeg pregleda😂 (+11kg sve skupa). Žalila sam se na bolove u slezeni kada hodam, kaze da se bebica dosta nisko smjestila pa zato pritisce organe prilikom fizičkog naprezanja, ali da je sve ok dok u mirovanju to ne osjećam. Okrenuta glavom dolje i okrenula guzu pa opet nista od lijepih slikica😅. Sada ima 1700grama, u zlatnoj je sredini sto se tiče kilaže i visine, odgovara terminu. Još jedan pregled ovdje i prelazim u TA.😊

Što se tiče željeza i anemije kaze da sam na donjoj granici bila za terapiju i da je uobičajeno da je željezo nisko u zadnjem tromjesečju, ali bolje da skupim zalihe sada jer ću puno krvi i u porodu izgubiti, pa će mi i za dojenje trebati zaliha, pa bolje da se osiguram. Dobila sam još jednu dozu heferola za mjesec dana, htjela je vidjet jel ga ok podnosim jer je uobičajeno dvije kutije popiti kako bi se poboljšala krvna slika. 
    Sljedeci pregled 23.05. 😊

• limica
    02. Svibanj 2022. 21:47

Atina ajjj sad sam se bas zamislila sta ce biti… meni jos nisu radili ctg pa ne znam onda 

Anushka
    02. Svibanj 2022. 21:59

Evo curke da napišem...sinoć opet prokrvarila, poslali me gore na praćenje u rađaonu, dolazi doktor i pogleda me otvorena 5 cm, sto kod previe ne smije biti, kaže ajmo hitan carski.za 5 min sam na stolu opće anestezija, za drugo nije bilo vremena bebicu vade brzo van, a moja operacija traje ukupno 2 sata.naime posteljica je krenula urastat u maternicu i sam Bog i doktor kojem cu biti vječno zahvalna su me spasili da mi ne izvade sve, izgubila litru krvi, dobila transfuziju.nije baš porod za poželjeti, al preživjela sam.bebica diše sama, ali su ju stavili u inkubator da se ne umara, danas je vec i papala.ja sam još na intenzivnoj, ona je 1700 g, 43 cm, apgar 10/10. Nisam ju uopce još vidjela, uživo pa sam malo tužna...muž ju je slikao...nadam se da dolaze bolji dani...

url=https://lilypie.com]

Didi4321
    02. Svibanj 2022. 22:08

Anushka

Evo curke da napišem…sinoć opet prokrvarila, poslali me gore na praćenje u rađaonu, dolazi doktor i pogleda me otvorena 5 cm, sto kod previe ne smije biti, kaže ajmo hitan carski.za 5 min sam na stolu opće anestezija, za drugo nije bilo vremena bebicu vade brzo van, a moja operacija traje ukupno 2 sata.naime posteljica je krenula urastat u maternicu i sam Bog i doktor kojem cu biti vječno zahvalna su me spasili da mi ne izvade sve, izgubila litru krvi, dobila transfuziju.nije baš porod za poželjeti, al preživjela sam.bebica diše sama, ali su ju stavili u inkubator da se ne umara, danas je vec i papala.ja sam još na intenzivnoj, ona je 1700 g, 43 cm, apgar 10/10. Nisam ju uopce još vidjela, uživo pa sam malo tužna…muž ju je slikao…nadam se da dolaze bolji dani…

Bitno da ste vas dvije dobro i da nisu morali sve vaditi. Sasvim razumljivo da si tuzna jer se jos niste vidjele. Vjerujem da neces jos dugo cekati da pomazis svoje klupko srece i da skupa idete domeka 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.