Jutro cure, ulijecem kao padobranac da vas nesto pitam. Unazad 3,4 dana imam malo vodenastiji iscjedak nego uobicajeno. Ovo mi je prva trudnoca, ostvarena u ivf-u i od transfera stravljam utrogestan. Prije 15ak dana sam imala candidu, izlijecena. Do sada je utrogestan curkao i na dnevnom su bili njegovi ostaci ali sad je i kao neka vodica. Nista strasno, ali dovoljno za 🤯 jel netko primjetio da mu se pri kraju 2. tromjesjecja "provodenastio" iscjedak?
Prva beba ❤️ . Sretno vam . Bas mi je drago da ste dobro
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Anushka Cestitke od srca! ❤️❤️
Sto brzi i bezbolniji oporavak tebi i bebici i da ste sto prije svojoj kuci ❤️
Jutro cure, ulijecem kao padobranac da vas nesto pitam. Unazad 3,4 dana imam malo vodenastiji iscjedak nego uobicajeno. Ovo mi je prva trudnoca, ostvarena u ivf-u i od transfera stravljam utrogestan. Prije 15ak dana sam imala candidu, izlijecena. Do sada je utrogestan curkao i na dnevnom su bili njegovi ostaci ali sad je i kao neka vodica. Nista strasno, ali dovoljno za 🤯 jel netko primjetio da mu se pri kraju 2. tromjesjecja "provodenastio" iscjedak?
Normalno je. Ja jos danas imam utriće za staviti i napokon kraj, isto se pred kraj pojačao taj iscjedak.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96 hvala na odg. Nadam se i ja. Otici cu danas i privatno napraviti amnisure test da ne brinem. Tnx❤️
Čestitam na curki! 💖💖💖💖 Bitno da je sve prošlo u redu! 😍
A sad i ja moram nešto pitati... 😋
Cure jučer sam primijetila da sam dobila podstanara (hemoroid!!!!)! Što nemogu virovati jer od početka imam urednu stolicu!
Što da radim, skoro cijelu noć nisam spavala jer boli i velik je? Imam hemeroprotect kremu, ali njoj treba duuuugo da pomogne...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Anushka cestitam od srca, drago mi je da je sve ok ♥️♥️
Atina, sretan rodjendan! 🎉
Ja moram prijavit da me nocas usred spavanja ulovio grc u listu, prvi put u ovoj trudnoci, bas neugodan osjecaj. Ima li smisla sad poceti uzimati magnezij, do kojeg se ono tjedna smije piti?
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Nola mislim da ne moraš brinuti. Meni je isto bio pojačna i vodenkast isjecjedak,i isto sam sumnjala na curkanje plodne vode pa je bilo sve ok. Ali za vlastiti mir napravi test. Ja sam sad počela biti sva u panici. Budim se,sanjam sukrvicu,i od sad ba dalje moram na preglede s koferom-nikad se ne zna...još 26 dana do poroda ako bude 28.5.
Atina sretan rođendan
Samoja imam i ja hemoroide, dr opce mi propisala faktu mast jer u njoj ima i anestetik pa je pomoglo kod boli.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji