Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    03. Svibanj 2022. 15:26

Hvala vam cure svima na podršci, puno nam to znači...😘

url=https://lilypie.com]

MMMartinaaa
    03. Svibanj 2022. 15:54

Samoja6

Znači nisam jedina… Tu i tamo se valjda pomakne, to osjetim, ali ništa posebno kako nekad zna… Neki put me udari tako jako da mislim da će mu noga ili ruka izletiti kroz trbuh! Pa radi neki cirkus da mi se sve pomiče, i sad evo 2 dana mir… Neki lagani pokreti, da poludim od brige! A na zadnjem pregledu je bio okrenut prema leđima, pa možda je i to… Neznam…
    Stolica mi je uredna, zato sam se i iznenadila kad mi je izašao hemoroid! I on mi sad na živce ide!

Tako i meni! 2 dana je bio šou živi, znači mlataranje 100 na sat. A jučer baš zatišje. 
    I čak mislim da sam i ja napipala neki mali hemeroid jutros tokom tuširanja, ali nikad ih nisam imala u životu, i također imam uredne stolice, pa sam se baš iznenadila! 
    Odlučila sam to ignorirat do sutra 😅

• EnaEna
    03. Svibanj 2022. 16:02

Anushka

Hvala vam cure svima na podršci, puno nam to znači…😘

♥️🥰  

Mene jos ostavili u bolnici. Sve je ok od nalaza. Cak mi i iskljucila terapiju za tlak. 
    Ja se bas nadala da cu ici kuci danas, pa mi bas bilo tesko malo se isplakala i pomirila se stim da je bolje da budem ovde. Necu ja ni da forsiram da me puste kuci. Uglavnom spavam i sanjam kavu 🤣. Imam nekih kapucina i 2 u 1 pa kad mi ono bas bas dodje smuckam sa vodom iz bojlera 🤷
    Ne smijemo ici sa odjela dole do restorana ili do aparata. 

Crazypeach
    03. Svibanj 2022. 17:35

Ena baš mi je žao,drži se. Ako ništa,sad ti je pravo vrijeme za spavanac ko zna kak će kasnije biti...Marijana, i ja sam se u prvoj trudnoći veselila svakom gramu kod bebe,a sad mi je obrnuto-ne želim rodit bebu od 4 kile jer se bojim :D al naravno da nije ugodno kad ti kažu da je mala beba,ne kužim kak su mogli napravit krivu procjenu. Al za dosta. Od kad sam ušla u 35.tjedan baš osjećam da su se pokreti prorijedili i isto se ponekad zapitam jel sve ok. Sutra ulazim u 36.tjedan. piša mi se svakih 10 min :(

ljubičica
    03. Svibanj 2022. 17:39

Evo da se javim nakon pregleda danas.
    Bebica napreduje, 28+6 ima 1360 gr, mjere odgovaraju tjednima.
    Ja sam na +8kg. Posteljica je još nisko iako se malo podigla, pa doktor savjetuje više odmaranja.
    Šećer natašte je 4.5, ali reakcija granična -gornjq dozvoljena vrijednost je 10 a meni je 10.3 pa zbog tih 0.3 moram sljedeći tjedan jedan dan preležat u bolnici na kontrolnim mjerenjima.
    Preživjet ćemo i to.
    Idemo dalje  😁💪🌸💜
    Velika pusa i zagrljaj svima!! 💋💋❤️❤️🌺🌺

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    03. Svibanj 2022. 17:41

Eh da-Martina sljedeći pregled je 25.5.pa lad stigneš upiši na listu..😊
    Termin za carski još nemam, rekao mi je da ćemo se s 35tt sve dogovorit. Aaaa oki doki 😏

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    03. Svibanj 2022. 17:48

Anushka

Evo curke da napišem…sinoć opet prokrvarila, poslali me gore na praćenje u rađaonu, dolazi doktor i pogleda me otvorena 5 cm, sto kod previe ne smije biti, kaže ajmo hitan carski.za 5 min sam na stolu opće anestezija, za drugo nije bilo vremena bebicu vade brzo van, a moja operacija traje ukupno 2 sata.naime posteljica je krenula urastat u maternicu i sam Bog i doktor kojem cu biti vječno zahvalna su me spasili da mi ne izvade sve, izgubila litru krvi, dobila transfuziju.nije baš porod za poželjeti, al preživjela sam.bebica diše sama, ali su ju stavili u inkubator da se ne umara, danas je vec i papala.ja sam još na intenzivnoj, ona je 1700 g, 43 cm, apgar 10/10. Nisam ju uopce još vidjela, uživo pa sam malo tužna…muž ju je slikao…nadam se da dolaze bolji dani…

Čestitke na maloj curici i na hrabrosti objema!! 💋💋❤️🌺🌸💜💪💪
    Želim ti brz oporavak, sve će to proći, a ti zamišljaj kako sad imaš prijateljicu za cijeli život 🥰🥰❤️❤️

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    15/2/22 5.pregled...

MarVel
    03. Svibanj 2022. 18:06

EnaEna

Anushka

Hvala vam cure svima na podršci, puno nam to znači…😘

♥️🥰

Mene jos ostavili u bolnici. Sve je ok od nalaza. Cak mi i iskljucila terapiju za tlak.
    Ja se bas nadala da cu ici kuci danas, pa mi bas bilo tesko malo se isplakala i pomirila se stim da je bolje da budem ovde. Necu ja ni da forsiram da me puste kuci. Uglavnom spavam i sanjam kavu 🤣. Imam nekih kapucina i 2 u 1 pa kad mi ono bas bas dodje smuckam sa vodom iz bojlera 🤷
    Ne smijemo ici sa odjela dole do restorana ili do aparata.

EnaEna nemoj biti tužna, društvo ti prave tvoje bebice. Brzo će i taj boravak u bolnici proći. Ne može ti netko doći u posjetu pa donijeti neku finu kavu ili čega si se već uželjela? Super za nalaze. Drž' se!

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

missR
    03. Svibanj 2022. 18:10

Curke evo i mene s pregleda. Ctg pokazuje samo lagane kontrakcije, puno slabije nego zadnji put tako da doktor opet nije htio radit uzv ni nista gledat dolje nego cemo iduci put za tjedan dana komplet pregled.. cini se meni da cu ja na kraju roditi u pravom terminu🤣 ovaj malisa nas vec zeza, a kad se sjetim kako sam trcala po trgovinama da spremim torbu prije dva tjedna🙄
    Bitno da je sve ok. Cekat cemo ga ovih jos 20 dana sto je ostalo🤗 
    Martina iduci pregled 10.5. 😘

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Eden
    03. Svibanj 2022. 19:21

Cestitam svima na urednim pregledima, Anuschka i EnaEna drzite se u bolnici, jos malo i svi smo doma sa svojim bebicama, onda krecu malo drugacije muke 😅
    Primjecujem da u zadnje vrijeme moram cesce na wc, a pokreti su se promjenili iz udaraca u nekakvo preokretanje u trbuhu, nekad bas bude neugodno koliko se rastegne i u neku tocku upre...

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.