![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Cure, ima li dana kad možda manje osjetite bebu?
Kod mene ima dana kad bude jaaaaaako aktivan, skoro cijeli dan zna lupati, i onda dođe period (kao jučer i danas) da to bude manje, pa znam bockati trbuh, pojesti čokoladu da osjetim...
A inače sam paničar po struci! 😂
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Kod mene ima dana kad bude jaaaaaako aktivan, skoro cijeli dan zna lupati, i onda dođe period (kao jučer i danas) da to bude manje, pa znam bockati trbuh, pojesti čokoladu da osjetim…
Moj je aktivan ugl nakon sto se najedem i navecer kad legnem na kauc da odmorim. Isto tako ga znam pikati ak se ne javi duze od 2 sata iako pretpostavljam da spava, al ono🤣 nisam panicarka, al draze mi da se bar malo promigolji tu i tamo. Udarci su sad definitivno rijedi nego prije 2 tjedna, ali i puno jaci. Mislim da je to normalno, moraju spavati da se debljaju i pripreme za izlazak :)
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Kod mene ima dana kad bude jaaaaaako aktivan, skoro cijeli dan zna lupati, i onda dođe period (kao jučer i danas) da to bude manje, pa znam bockati trbuh, pojesti čokoladu da osjetim…
Ajme i mene zadnjih dana isto pitanje brine. Znaci super aktivna beba, najednom postaje manje aktivna, ne neaktivna nego jednostavno manje lupa, samo se vrti... Tjesim se da je to zato sta je sigurno porasla pa ima malo mjesta... Jedva cekam pregled u petak 😅
Moj mali je takav,naci jucer sam mislila gotovo je ispast ce van,i tako kroz cjeli jucerasnji dan,danas osjetim tu i tamo neko migoljenje,mora da se umorio od jucer pa je danas mirniji,a i nije da vise ima previse mjesta za divljacenje,veselim se sad u cet idemo kod ginica pa cu vidjet kakvo je stanje
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Anushka, bebica je mala bikica i ne može ne biti dobro! :) Sve ćete vas dvije nadoknaditi, ne brini se. :) Važno je da ste obje stabilno, a doktorima uistinu svaka čast na brzoj i stručnoj reakciji. U dobrim ste rukama.
Samoja6, kakva ti je stolica? Ja nekad kad sam puna i nisam bila na wcu po par dana slabije osjetim svog curetka. Druga mogućnost je da je naprosto mirnija bebica. Ja svoju najbolje osjetim u ležećem ili poluležećem položaju. Kad sam preaktivna imam osjećaj da nisam trudna nego samo debela u trbuhu jer doslovno ništa ne osjećam.
Baby T 💝 15. 7. 2022.
Meni je ginicka rekla da to osjecanje da je jedan dan aktivnija, a drugi manje aktivna ovisi kako se beba namjesti unutra. Naravno da se bolje osjeca ak je bocno i licem prema naprijed, a ako se okrene licem prema nasim ledjima onda cemo manje osjetiti. Jos sad kako su sve vece bebe onda imam sve manje udaraca, a sve vise meskoljenja, protezanja, prebacivanja s lijevog na desni bok.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
missR - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tinkica27 - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Crazypeach - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Peppito - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Teab - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tams - 06.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Atina25 - 09.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Marijanaaa12345 - 09.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - 09.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Dani30 - 09.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tonkicaa - 10.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MamaH - 10.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Peps19- 10.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Visibaba07 - 11.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Limica - 11.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
BabyM - 12.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Eden - 12.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - 13.05. ♥️🤰
MMMartinaaa - 13.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
marta96 - 13.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 13.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
TheTina - 13.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Krami - 16.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 17.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ar5 - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Maajaa12344 - 17.05. 💖 it's a GIRL!
💖🤰
Leemma - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Bambina1 - 19.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ariel - 25.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mallla - 03.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
ima333 - 06.06. 💙 it’s a boy! 💙🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Mama_anđela - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sunchica555 - … 💖 it's a GIRL!
💖🤰
AnnieP - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MarVel - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Sweety - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - … 💙 it’s a BOY!
💙🤰
Principessa007 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
EnaEna - … ♥️🤰 x 2
Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Poison_Ivy32 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Suncokret - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Yopa - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mare0722- … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Samoja - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
UKUPNO: 31 dječak 💙 & 24 curice 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Posljednja lista termina poroda & naše bebe(objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 1108🤰🐣
Joj curke, ispričajte me, ja skroz zaboravila objaviti listu! 🤦 Akcija od ranog jutra, trenutno sam kod mojih i zapričala se, a vrijeme prolazi.
Bila sam jutros obaviti par stvari, i nasred shopping centra ja sam mislila sa će mi beba ispast vam evo 😶 toliko se migoljila, ali nisko dolje, pa kao da mi čeprka po pipi, užasno neugodno, a još sam stajala u redu u pošti, nigdje za sjest. I onda kako se nekako nezgodno namjesti ili nasadi na živac, tako mi sijevne kroz nogu da sva pokleknem. Jedva sam čekala doći do auta.
Sada je mir. 😅
Nadam se da ste mi sve dobro. Anushka -mislimo sve na tebe i na Luciju 💕
Znači nisam jedina... Tu i tamo se valjda pomakne, to osjetim, ali ništa posebno kako nekad zna... Neki put me udari tako jako da mislim da će mu noga ili ruka izletiti kroz trbuh! Pa radi neki cirkus da mi se sve pomiče, i sad evo 2 dana mir... Neki lagani pokreti, da poludim od brige! A na zadnjem pregledu je bio okrenut prema leđima, pa možda je i to... Neznam...
Stolica mi je uredna, zato sam se i iznenadila kad mi je izašao hemoroid! I on mi sad na živce ide!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji