Anushka i Tonkicaa hvala na vašim iskustvima. Ne čeka mi se po 3.5 sata u ambulanti, a kao moram mirovati. 🙈 Vjerojatno će na kraju ipak Petrova presuditi zbog blizine. Malo sam čitala sad i neka friška iskustva na facebooku i ženske su uglavnom bile zadovoljne.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Hvala na brizi....muž je išao sa traktorom frezati polje i povukao mu je kotač nogavicu nekak i bacio ga na zemlju i freza mu je dohvatila potkoljenicu...e ako se taj dan nisam porodila od šoka...uglavnom,nisu mu je amputirali ali sada ga čeka dug oporavak i niz operacija. Pa čak se i ne bojim rodit sama. Svi kao joj daj si nađi nekog...ma koga i zašto?? Stavit ću si vodu negdje nadohvat ruke i nadat se najboljem,kaj sad. Kad porod počne ionak ne budem sama,bude babica :D
Hvala na brizi….muž je išao sa traktorom frezati polje i povukao mu je kotač nogavicu nekak i bacio ga na zemlju i freza mu je dohvatila potkoljenicu…e ako se taj dan nisam porodila od šoka…uglavnom,nisu mu je amputirali ali sada ga čeka dug oporavak i niz operacija. Pa čak se i ne bojim rodit sama. Svi kao joj daj si nađi nekog…ma koga i zašto?? Stavit ću si vodu negdje nadohvat ruke i nadat se najboljem,kaj sad. Kad porod počne ionak ne budem sama,bude babica :D
Ajme, baš mi je žao zbog muža, nadam se da bude sve na kraju dobro završilo🤞a za porod, šta ćeš, same smo se rodile, budemo i same rodile🤣to jedino ako baš imaš želju, onda si nađi nekoga kao pratnju...i mene strah carskog ko vraga, rado bi da me netko drži za ruku, možda budu sestre dobre🤔

url=https://lilypie.com]
Ja bez muža ne idem! 💪 💪 😋
Neznam samo kako izvesti to s testom na koronu ako još budu tražili... Najbolje svaka 2 dana ići se testirati...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure, sinoć je stigla moja Lucija, sve ok s nas dvije.pišem detalje dok dođem k sebi....

url=https://lilypie.com]
Cure, sinoć je stigla moja Lucija, sve ok s nas dvije.pišem detalje dok dođem k sebi….
Draga Anuska cestitam ♥️
Nadam se da je sve proslo super. Velika pusaaa 🥰
Brz oporavak.

Cure, sinoć je stigla moja Lucija, sve ok s nas dvije.pišem detalje dok dođem k sebi….
Ajme draga bas lijepe vijesti za dobro jutro. Čestitam i čekam iskustvo ❤️ brz oporavak ti želim 🙏🍀❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ajme draga, cestitam
Tebi i bebici zelim brzu prilagodbu i lak oporavak, a muzu zelim da vas pazi i mazi i bude ponosan na svoju zenu
Lako za detalje, sad uzivaj u ovim trenucima sa svojom malenom.

Koje divno iznenađenje! 🌺 💕
Čestitke draga naša, i dobro nam došla Lucija 🤗
Brz oporavak objema želim, i neka ste brzo kući. Samo se ti sad odmaraj, upijaj svaki momenat sa svojom princezom, a mi cemo strpljivo čekati da nam javiš detalje kada budeš u prilici.
Bas sam jako sretna sto nam je stigla naša prva ljetna bebica! Bit ce sve u redu. ❤️❤️❤️

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Sunchica555 - danas 💖 it's a GIRL!
💖🤰
Lovely_ - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
AnnieP - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
ima333 - danas 💙 it’s a boy! 💙🤰
missR - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tonkicaa - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
ljubičica - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tinkica27 - 04.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Crazypeach - 04.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Peppito - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Teab - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tams - 06.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Atina25 - 09.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Marijanaaa12345 - 09.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Dani30 - 09.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MamaH - 10.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Peps19- 10.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Limica - 11.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
BabyM - 12.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Eden - 12.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - 13.05. ♥️🤰
MMMartinaaa - 13.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
marta96 - 13.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 13.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
TheTina - 13.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Krami - 16.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 17.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ar5 - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Maajaa12344 - 17.05. 💖 it's a GIRL!
💖🤰
Leemma - 17.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Bambina1 - 19.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ariel - 25.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mallla - 03.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji