Ja neznam imam spremno za njega jednodjelni kompletic,kapicu i carape al razmisljam jel mi treba bodic jer od bolnice do kuce nam je doslovce 5 minuta a imam i dekicu s kojom bi ga pokrila kad ga stave u jaje,termin mi je kraj 5 tak da bi moglo bit vec i toplije... kaj vi mislite?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Cure moje drage koje ste prosle spontani… Kako ste se i kada opustile u novoj trudnoći i da li ste radile neke pretrage prije 1. pregleda ili ste samo isti dočekale ? Hvala svima na odgovoru u savjetima ❣️
Iskreno nisam se opustila. Nakon nekoliko spontanih pobacaja jednostavno stvari nisu vise lake... Medutim meni su dosta pomogli cesci pregledi u prvih 15-ak tjedana. A onda kad sam pocela bebu osjecat svakodnevno spontano sam polako nalazila mir. Naravno daleko je to od tog "bezbriznog" uzivanja. Uz to jako sam pazila da ni sekundu ne mislim o gubitku trudnoce, nekako cim mi dodu takve misli, krenem nesto radit, izadem iz kuce ili stogod...
Eden isto iskustvo imam sa zimskim porodom, znači ubila me vrućina u bolnici, a sad na ljeto se smrzla 🤷♀️
Ar5 beba će se prilagoditi na uvjete spavaće sobe. Bit je da bebu prikladno obučeš a u svakom slučaju za dišni sustav je daleko bolja hladnija spavaća nego ugrijana. Ima ona slika slojevi odjeće po temperaturi prostora, obučeš tako bebu za spavanje i sve je ok.
Samoja6 ma i za svjetlo ne vidim problem radit ćeš onako kako tebi paše. Uvijek možeš imati noćno svijetlo koje ti upališ npr kad beba plače i treba je nahraniti.
Sve to skupa sada izgleda kao bauk i kad bude prilagodba zna biti malo čupavo, ali sve dođe na svoje.
Teab 5mj je dosta varljiv i u tom slučaju bi imala spreman bodi svakako, lako taj dan odlučiš o oblačenju al po meni bodi definitivno bi pripremila uz navedeno.
Lovely nešto što provjereno znaš da ti je udobno. Moj prvi put tunika i tajice (imala 2 šavića) sve mi smetalo. Drugi put haljina (bez pucanja i šavova) ma kao da ću na kavu. Uglavnom glasam za udobnost!
Demetria totalno razumijem to pregrijavanje, a i ta razlika hodnik/soba mi je baš poziv za razbolit se, al kao da se nas pita. Pazi ovo u Dubrovniku prozori bili srušeni (zimska beba) nisu se mogli otvorit, 22.12. Ja se znojim ko u sred ljeta, bez zraka, ajme kad se sjetim. A u Metkoviću (ljetna beba) obukli je oni za klimatizirane uvjete, a ja smrznuta, e onda sam palila gasila klimu i otvarala zatvarala prozore jer kad ugasim klimu a otvorim prozor kroz pola sata postane vruće beba se uznervozi pa pali klimu ponovo...jedva sam čekala ić kući.
url=https://lilypie.com]
Suncica555, hvala puno, screenala i idem to obavljati odmah. Hvala još jednom!
mame buducih ljetnih beba, imate kolica i kolijevke vec? Jel previse odlazenje iz teme ako pitam za što ste se odlucile!?
3u1 ili kompaktna kolica? Stokke, bugaboo, metro itd.
Kolijevke ili next to me bassineti!?
Kako ostati normalan od tolikog izbora?
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
marimare kod mene je sve spremno i kupljeno! Eventualno još neke sitnice, neznam ni sama...
Kolica smo uzeli Cybex 3u1... Prvo mi je bilo bitno jaje, da je sigurno i dobro, drugo da nisu teška tako da se mogu dugo koristiti (nemam namjeru kupovati kišobran kolica), općenito su kvalitetna i zato smo se odlučili na ta...
Imamo normalan krevetić, sa stranicom koja se spušta...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Samoja6 bravo mama!
Gledala sam i ta kolica, divna su. Mene sad Joolz nesto najvise drže! Isto se nadam da necu za godinu ipo morat ici po kisobran.
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
ima li nespavalica 🥱🥱 mene ce dokrajciti ovaj deveti mjesec i BH kontrakcije 😂
sto se tice kolica mi smo izabrali abc desing salsa air 4 najvise zbog visine, oboje smo visoki pa nam niska kolica nikako ne odgovaraju a borba je bila izmedju cybex i ovih, cijene su im iste a i dizajn slican ma sva su meni ova novija kolica 3u1 slicna vise sam luda od kolica vrti mi se u glavi hahah
kolijevku smo dobili na poklon i ona ce stojati u dnevnom boravku a u nasoj sobi je obicni krevetic sa ogradicom koja se spusta, na metar je od mene udaljen tako da mislim da ce to biti okej, ne bih da je ucim uz sebe stalno a s druge strane sam strasno posesivna i mora mi biti na ocima😆🤯 ludilo s hormonima mislim da ce mi se svi planovi srusiti kad se ona rodi i da nista nece biti kako sam ja zamisljala i isplanirala
Mi smo se odlucili na 2u1 kolica (mamas&papas ocarro), jer smo htjeli ful kvalitetno jaje (cybex cloud z i-size), a velika vecina 3u1 kombi stedi na kvaliteti jajeta. Poznanici oko nas su uzimali 3u1 i na kraju su ipak posebno kupili jaje, jer su vidjeli da je bebi jako usko i neudobno.
Odustala od kolijevki i next to me, uzeli u ikei krevetic koji ima pomicnu stranu koja se kasnije moze skinuti u potpunosti. Za pocetak planiramo montirati bez jedne stranice i bit ce skroz primaknut mojoj strani kreveta. U dnevnom boravku cemo koristiti kosaru od kolica kao kolijevku.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
ima li nespavalica 🥱🥱 mene ce dokrajciti ovaj deveti mjesec i BH kontrakcije 😂
sto se tice kolica mi smo izabrali abc desing salsa air 4 najvise zbog visine, oboje smo visoki pa nam niska kolica nikako ne odgovaraju a borba je bila izmedju cybex i ovih, cijene su im iste a i dizajn slican ma sva su meni ova novija kolica 3u1 slicna vise sam luda od kolica vrti mi se u glavi hahah
kolijevku smo dobili na poklon i ona ce stojati u dnevnom boravku a u nasoj sobi je obicni krevetic sa ogradicom koja se spusta, na metar je od mene udaljen tako da mislim da ce to biti okej, ne bih da je ucim uz sebe stalno a s druge strane sam strasno posesivna i mora mi biti na ocima😆🤯 ludilo s hormonima mislim da ce mi se svi planovi srusiti kad se ona rodi i da nista nece biti kako sam ja zamisljala i isplanirala
Ima,ima... ja sam od pola 5,pokusavala jos malo da prebacim ali ne ide. Doduse ovde u bolnici je jos malo budjenje pa krece sve kako ide... Danas cu pohvatati sve,juce kako su me zaprimili bilo mi je kao da sam pala sa marsa. Ispala iz svoje rutine.
Mi smo uzeli cipolino duo mist,blizanacka jedno pored drugoga. 3 u 1 su. Izgledaju fino. Nismo ih jos raspakovali.
Cure moje drage koje ste prosle spontani… Kako ste se i kada opustile u novoj trudnoći i da li ste radile neke pretrage prije 1. pregleda ili ste samo isti dočekale ? Hvala svima na odgovoru u savjetima ❣️
Uh... Pretraga ni sama ne znam koliko i kojih pretraga sam radila i muz i ja. Vecinu toga na svoju ruku i svoj trosak njima je nekoliko spontanih indikator da se vade detaljni nalazi.
Poslije spontanoga je bilo kod mene preko 10 biohemijskih.
Mislim da ce biti dovoljno da kazem da smo sad svima rekli tek kad sam bila u 4 mjesecu. A do tad je bilo idemo dan po dan. Nit je ko pitao nit smo mi sta govorili do tada jer smo svima rekli da nas poslije embriotransfera puste i da cemo im sve reci kad bude vrijeme. Najgore mi je bilo kad sam prokrvarila pa morala bas mirovati ali sam tad ispratila betu, duplala se. Pa onda docekaj prvi pregled da cujes srculence a ono dva se cuju... Uglavnom i tad jos nisi svjestan i jos uvijek na oprezu ali nekako vjerujes u dubini da ce sve biti u redu. Mada svaka nedelja nosi odredjen stres, samo da ovaj pregled bude uredan, pa nipt,pa drugi anomali, pa jel se razvijaju priizno jednako, pa sad samo da prebace preko 2 kg.... A mogu mislit tek kad rodimo. Ali sve je to normalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji