Jutro cure! Jao gdje ovo vrijeme leti? Eto već je četvrtak 😳
Sretno svim curkama danas na pregledima 🤞❤️
Ja sam se naspavala ali jos pokušavam doći k sebi i polako se pokrenuti…
Molim te da me zapises da mi je prvi pregled u TA 13.05.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Suncica555, hvala puno, screenala i idem to obavljati odmah. Hvala još jednom!
mame buducih ljetnih beba, imate kolica i kolijevke vec? Jel previse odlazenje iz teme ako pitam za što ste se odlucile!?
3u1 ili kompaktna kolica? Stokke, bugaboo, metro itd.
Kolijevke ili next to me bassineti!?
Kako ostati normalan od tolikog izbora?
Kinderbet imam jos od prije, ceka samo da ga ocistim od prasine i ocistim madrac. Cekam toplo vrijeme da se brze osusi sve. Ja sam kinderbet uvijek stavljala uz krevet, skinula jednu stranicu i spojila s nasim krevetom 😊 cim sam rodila prvo dijete shvatila sam da odvojen krevetic nece ici u paru sa dojenjem 🤣
Kolica moramo naruciti, al odlucili se maxi cosi zelia3 jer nisam htjela kosaru, zauzima previse mjesta kasnije.
Ja jedva cekam iduci tjedan za pregled, imam osjecaj da malac vec ima 2 kg 🤣
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Dobro jutro cure 🌸🌞
Sretno svima danas na pregledima, javite se s lijepim vijestima. 😊
Marimare mi smo uzeli stokke xplory kolica i mogu ti reci da sam ja prezadovoljna. Ful se lako sklapaju, sve je na klik i jednostavna su za upotrebu. Imamo lift tako da njihova tezina nece bit problem ali i nisu preteska stvarno.
Kadicu smo iste uzeli stokke flexi bath i cini se jako prakticna, sklopiva je.
**
Ja i dalje osjecam svoje kontrakcije iako pijem vecu dozu magnezija. Nisu prebolne ali tu su, cekam oce li postati trudovi i osluskujem 😃
Bitno da si sada fino usla u sigurne tjedne, sad je samo iscekivanje :) divota
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Jutro cure svima i sretno danas ukoliko neko ima pregled
.
Martina, mene mozes pisati za sutra pregled. Ja to uvijek zadnji dan dogovaram, pa nikad ne znam unaprijed :)
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Jutro cure, ja sam danas 33 tt(trakica mi je malo kriva) 🙏danas će mi raditi uzv tu u bolnici, zanima me kolika je beba, nadam se da je narasla. Sinoć opet epizoda krvarenja, zasad se nekako držimo još, ali već sam umorna i iscrpljena od svega....kolko ćemo još izgurati, neznam, praksa im je krajnje 35-36 tt.već sada sam potrošila hrpu uložaka kao da sam rodila, a ne trudna😒
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure 🌸🌞
Sretno svima danas na pregledima, javite se s lijepim vijestima. 😊
Marimare mi smo uzeli stokke xplory kolica i mogu ti reci da sam ja prezadovoljna. Ful se lako sklapaju, sve je na klik i jednostavna su za upotrebu. Imamo lift tako da njihova tezina nece bit problem ali i nisu preteska stvarno.
Kadicu smo iste uzeli stokke flexi bath i cini se jako prakticna, sklopiva je.
**
Ja i dalje osjecam svoje kontrakcije iako pijem vecu dozu magnezija. Nisu prebolne ali tu su, cekam oce li postati trudovi i osluskujem 😃
Cijelo vrijeme mislim na tebe i tvoju situaciju. Vidim sad ovo za magnezij, bas smo na fejsu imale temu. On se mora prestati piti s 35tt, ti si vec to dobrano prošla pa eto prouči malo. Ja sam prestala kako sam usla u 35tt i ulovio me grč i znaju me loviti dosta sad, ali znam još od prije da se mora stati s njim prije 🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96 a meni su rekli da pojacam dozu do 37. a da ga pijem do poroda.
Ajde ti sad znaj.. i meni je logicnije da ga ne pijem ali eto. Iskreno mi i ne pomaze mi sto se kontrakcija tice, jednako osjetim stezanje
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Tams slatka su mi jako Aer, ali me strah dugovjecnosti i terena koji nisu samo gradski.
Pepito joj, mene ta Day+ bas zovu.
missR od samog pocetka sam bila samo Stokke, ali sklapanje u dva dijela i zauzimanje mjesta kod putovanja te sto nemaju kosaru nego torbu su me prevagnuli tzv klasicnim kolicima.
Drzim fige da necu pozaliti.
Drage žene, da je meni netko rekao da ce onaj panicni strah i borba na kraju dovesti do ovako brzog kraja trudnoce, samo bi se smijala.
Sretno nam svima jos malo!
I jos imamo ljetne bebe, pa di ces bolje.
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Pozdrav svim curkama, evo da vam se i ja pridruzim.. Nama je termin 15.8. Ali cemo vjer ranije jer su blizanci 😊 da li ima koja mama sa blizancima ljetni termin? Meni je ovo prva trudnoca i svaki vas savjet je super super dosao 😊 pusa svima 🥰
Marta96 a meni su rekli da pojacam dozu do 37. a da ga pijem do poroda.
Ajde ti sad znaj.. i meni je logicnije da ga ne pijem ali eto. Iskreno mi i ne pomaze mi sto se kontrakcija tice, jednako osjetim stezanje
Ne znam eto, on može napraviti više štete nego koristi, ti si praktički u terminu i ja mislim da ga zbilja nebi više trebala ni smjela piti.. 🤷♀️ Ja sam svakak prestala, imam u spreju pa ću s njim špricati grčeve u nogama
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji