Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dominique_i_bebita
    06. Travanj 2021. 16:57

Tonks6

Nebi se igrala sa skakanjem po lopti da ne prokrvarim. Sa starijim sam vjezbala jogu tak da tad to nisam osjetila tak. A ulje cu si proucit. Hvala ti

Nema na cemu! Inace nisam mislila na vjezbe koje ukljucuju skakanje, nego iz sjedecg polozaja na lopti neki pokreti zdjelic tipa kao zibanj u jednu pa u drugu stranu; onda ima vježba gdje radis kao broj 8 zamisljeni i tak..pogledaj mozda tu neke savjete ako hoces, tu je navela i dosta vjezbi bez lopte :)
    https://youtu.be/did4yD8Ofoc

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Dominique_i_bebita
    06. Travanj 2021. 16:59

Kiflica

Wow, meni je danas aplikacija javila da sam usla u 3.tromjescjecje! Iako, po drugom nekom kalendaru bi trebala tek sljedeci tjedan uci u 3.tromjesjecje. U subotu smo proslavili jos 100 dana do bebice! 🤗🎉😍 Kao da se ubrzalo vrijeme!!! Danas sam krenula na opasno rasciscavanje kuce, jucer oprala i jednu turu robice i lijepo ju slozila u ladicu. Ajme kako postaje stvaran ovaj san! 😍

Waaa manje od 100 dana, 3. Tromjesecje!! 😍🤩 Cestitam! Ja se tak veselim, sve smo blizeee svi :))

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

MaryClear
    06. Travanj 2021. 17:09

Evo i mene s pregleda. Sve je super s bebicom, 615g 🥰 prema procjeni ginekologa trebala bi se poroditi sa 3100g bit ce malena bebica 🥰🥰 Jos cemo to vidjeti 🤣 iduci ponedjeljak idem raditi ogtt. Ciste su jos uvijek na istom mjestu u vaginalnom zidu, ali to, kako je on rekao, nas ne brine. Sto se tice bolova u lijevom guzu, rekao mi da radim vjezbe jacanja donjeg dijela leđa, jer sada je kraljeznica pod opterećenjem, a bit ce jos i više pa neka to vjezbam sto vise... 

Bas sam sretna sto je sve ok. 🍀🍀

Sad cu i ja konacno polako poceti skupljati robicu i sve ostalo.. Do sad nisam htjela jer mi bilo rano. A sad polako mozemo krenuti 🥰🥰

• Dincili
    06. Travanj 2021. 17:52

Drage žene, konačno vam se i ja pridružujem. Pratim vas izdaleka već od početka, a neke bogme i dok su još bile na Ko planira i radi na bebi🤗 Nadam se da ste sve dobro.
    Danas sam 23 pune sedmice, i imala bih jedno pitanje za one mamite koje su već rađale, ali i one koje tek trebaju. 
    18+1 doktorica mi govori da nosim dečka.
    20 punih sedmica, 5d pregled, doktor ne vidi spol od pupčane.
    Jučer, 22+6 doktor koji mijenja moju doktoricu kaže curica.
    Da li se nekoj mami desilo nešto ovakvo, ili nekome koga poznajete. Koji je ishod bio? Nije mi zaista bitno, neka mi je bebica živa  i zdrava, ali kad se već nalazimo u modernom dobu i imamo priliku znati, ja bih voljela da znam.
    Kolika je šansa da pogriješe spol u 23 pune sedmice?
    Šaljem vam svima puno pozdrava iz Sarajeva❤

1.12.2020. ➕🤰
    Termin: 03.8.2021. 🥰

• snje
    06. Travanj 2021. 18:20

Dincili

Drage žene, konačno vam se i ja pridružujem. Pratim vas izdaleka već od početka, a neke bogme i dok su još bile na Ko planira i radi na bebi🤗 Nadam se da ste sve dobro.
    Danas sam 23 pune sedmice, i imala bih jedno pitanje za one mamite koje su već rađale, ali i one koje tek trebaju.
    18+1 doktorica mi govori da nosim dečka.
    20 punih sedmica, 5d pregled, doktor ne vidi spol od pupčane.
    Jučer, 22+6 doktor koji mijenja moju doktoricu kaže curica.
    Da li se nekoj mami desilo nešto ovakvo, ili nekome koga poznajete. Koji je ishod bio? Nije mi zaista bitno, neka mi je bebica živa i zdrava, ali kad se već nalazimo u modernom dobu i imamo priliku znati, ja bih voljela da znam.
    Kolika je šansa da pogriješe spol u 23 pune sedmice?
    Šaljem vam svima puno pozdrava iz Sarajeva❤

Nevjerojatno, ali uz danasnju tehnologiju usred ZG moj bratic i njegova zena ocekuju curu i ona rodi - decka 🤣 kraj toliko uzv i pregleda u bolnici prije poroda, da su im tvrdili da je cura, svima je nevjerojatno, no bitno je da bebica dobro, nema veze sto su nakupovali rozo 🤣🤣

• Dincili
    06. Travanj 2021. 18:26

snje

Nevjerojatno, ali uz danasnju tehnologiju usred ZG moj bratic i njegova zena ocekuju curu i ona rodi - decka 🤣 kraj toliko uzv i pregleda u bolnici prije poroda, da su im tvrdili da je cura, svima je nevjerojatno, no bitno je da bebica dobro, nema veze sto su nakupovali rozo 🤣🤣

Ja ne znam više šta da očekujem hahaha, jedino znam da sam trudna, a šta je beba čini mi se biću sigurna tek kad rodim🤣🤣

1.12.2020. ➕🤰
    Termin: 03.8.2021. 🥰

Mallla
    06. Travanj 2021. 18:28

Hej zenice, evo da prijavim i ja danas da me zgaravica dosta tlaci. Do sad nije al danas kao da sam sampanjac. Rennie spasava stvar!
    Aktivnost bebe je bas cesta ito osjetim te male kosti kako me gnječe. I isto ima svoj ritam buđenja i spavanja.
    Ja rastem kao i vi al bas onako skokovi u rastu trbuha. Jedno vrijeme kao da je stagnirao a sad je vec booom.
    Zaboravim da sam trudna i onda me brzo podsjeti zapinjanje, saginjanje, okretanje i umor!
    Što se tiče fulanja spola, e to je i dalje uvijek moguce rijetko al ipak da!
    Mary Clear cini mi se 3100 sasvim prosjecna kilaza za bebicu.

url=https://lilypie.com]

• mari88
    06. Travanj 2021. 18:40

Pozdrav.. imali li tko da je bio na anomaly scan u Petrovoj? Ja sam bila jutros i pregled je trajao sve skupa ni 10 min, doktor sutio stalno, samo rekao spol  i tezinu bebe. Ja pitala da li je sve oke. On odg i to je sve. Svugdje citam da to puno duze traje i sad mi nista nije jasno

• snje
    06. Travanj 2021. 18:41

Dominique_i_bebita

Tonks6

Nebi se igrala sa skakanjem po lopti da ne prokrvarim. Sa starijim sam vjezbala jogu tak da tad to nisam osjetila tak. A ulje cu si proucit. Hvala ti

Nema na cemu! Inace nisam mislila na vjezbe koje ukljucuju skakanje, nego iz sjedecg polozaja na lopti neki pokreti zdjelic tipa kao zibanj u jednu pa u drugu stranu; onda ima vježba gdje radis kao broj 8 zamisljeni i tak..pogledaj mozda tu neke savjete ako hoces, tu je navela i dosta vjezbi bez lopte :)
    https://youtu.be/did4yD8Ofoc

Ovo su skroz solidne vjezbice 👍

Kiflica
    06. Travanj 2021. 18:46

Pa zar je to moguce danas uz svu tehnologiju? 😮
    Ja sam cula za puno pogresnih ocitovanja spolova, ali pred 35 godina, ne danas. Bas me iznenadilo to! Meni je dr.opisivala i da se vide vanjski zenski spolni organi na anomaly scanu 3d utz... u 22 tt bas mi je cudno da to mogu fulavat... Snje, kad je ona rodila, pred koliko god? I isli su na utz i sve? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.