Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    04. Travanj 2021. 11:24

Sretan Uskrs!🤗🐇🐣 
    Cocolina, dobro da si odmah isla na hitnu i da je u redu sve, sad lijepo miruj i bit ce sve ok. 
    Nadam se da sve uzivate u blagdanskim druzenjima s obitelji i delicijama! 

Lullaby
    04. Travanj 2021. 20:16

Cocolina pazi se sad i odmaraj.
    Svima koji slave sretan Uskrs! 🐣

Nirvana2024
    04. Travanj 2021. 21:45

Drage dame, sretan Uskrs vama i vašim obiteljima 🐰🐣 sljedeći ćemo si čestitati s našim već povelikim bebicama ♥️

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• mari88
    05. Travanj 2021. 08:17

Pozdrav, da se i ja javim nakon duze vremena. Sve citam, al slabo pisem haha
    Prije par dana sam bila na pregledu, 21 tt, saznala sam da nosim decka, sve je u redu sa bebom, presretna sam, samo da ostane tako. 
    Nista nisam kupovala od robice ni icega, samo neku malu igracku sto pjeva da dobijem osjecaj da beba stize 🥰

Aneee
    05. Travanj 2021. 13:52

Luckyy42

Sretan vam Uskrs🤗🐣
    .
    Cure u De sta cete uzeti u rodiliste? Sta je tu potrebno a sta nije? Ima li koja mozda kakav popis?
    I kak tu ide sta se pedijatra tice? Jesam ga mozda vec trebala naci?🙈🙈

Ja imam listu što smo dobili od patronazne....slikam kad se vratim nazad, jer sam još u hrvatskoj...
    A za pedijatra su nama rekli da će biti dva u bolnici poslije poroda i da se možemo odlučiti za jednog od ta dva..i to tek nakon poroda...a sad nez jel i kod vas tako, to bi vam trebala vaša patronazna reci...zar nećeš ići na tečaj?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    05. Travanj 2021. 15:01

Luckyy42

Ana.b.ja sam izabrala babicu koja ce mi doci poslije kad se beba rodi.. za pedijatra mi nis nisu rekli, niti za kakav tecaj.. pogledat cu onaj rodin online🤷🏼‍♀️ meni je sve to tu novo, tek pol godine smo u De. Uzivaj kod kuce❤️ Takoder sve cure koje ste doma u Hr uzivajte😊

Na tečaju su meni I rekli sve...pogledaj neki koji je u tvom gradu. Tako ti daju sve informacije što se tiču tvoje bolnice

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    05. Travanj 2021. 15:30

Luckyy42

Pokusat cu naci nesto na eng. Njemacki mi jos nije dovoljno dobar

Ma sve ti je ugl online...pa može netko s tobom biti pa ti sve prevesti...nez dali će na eng davati tečaj...jer kod nas je bilo nekih 15 žena na tom online tečaju..samo eto na prvom smo se malo upoznavali i par stvari o sebi rekli, a ostale sate bi samo ta patronazna pričala...bar kod nas je tako bilo

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Tonks6
    05. Travanj 2021. 19:56

Bok ženske, nova sam tu 😊 termin mi je oko 12.07. i nosim dečka. Imam placentu previu pa me zanima dal se koja od vas srela s tim, pa da podijeli koji savjet. Nisam čitala sve jer ipak ste se puno raspisale i skoro 1000 stranica je puno😅

Celuloza
    05. Travanj 2021. 20:13

cocolina

Sretan Uskra svimaa🥰🥰🥰
    Je pazimo se nas dvije,samo lezimo..danas pritisak od jutra imam skroz prepone,leda,trbuh ali eto navikla sam vec.
    Imam problema s probavom svaki put kad magnezij popim,ne pijem svaki dan ali primjetila sam da kad popim uzasno crijeva prorade i samo sjedim na wc🤦‍♀️,a ako ga ne popim imam kontrakcije.

Ej koji magnezij piješ? 

Aneee
    05. Travanj 2021. 20:31

Cure ja imam neke trnce u gornjem dijelu trbuha...kao bockanje ili trnci.. nez kako bi opisala, ali baš neugodna "bol" jel i vi imate tak nesto slično? 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.