Osjetili su svi da će danas snijeg padat, mora da je to, nema kaj drugo bit
nego ženske, kak rješavate bol u preponama? Izludit ću od boli, a neznam na koji način i si pomogla. Ima koja kakav savjet?
Mene je baš bol u preponi uhvatila dva dana zaredom ove praznike. Zaključila sam da je to od stajanja dok sam prekla kolače i pogače tako da je prošlo čim sam malo odmorila.
Mi smo danas bili na pregledu. Beba i dalje nisko, ali sve je ok. Sve je super osim moje kilaže. +11 kg 😅 Mislim da sam samo za ova dva dana oko Uskrsa dobila 2 kg. Užas!
Danas sam nosila urinokulturu i briseve i vadila krv za torch. Sljedeći tjedan su mi nalazi. Anomaly nisam radila. Samo mi je dr danas gledala jesu svi organi ok, al kaže nije to anomaly. Nemam pojma. Ja sam odahnula da je sve ok.
Danas me bas rasturaju, jedva do wc-a odem kak me boli. A nisam se preforsirala jer moram mirovat.
Lullaby bitno da je sve ok s bebicom, sve drugo tak manje bitno
Mene je baš bol u preponi uhvatila dva dana zaredom ove praznike. Zaključila sam da je to od stajanja dok sam prekla kolače i pogače tako da je prošlo čim sam malo odmorila.
Mi smo danas bili na pregledu. Beba i dalje nisko, ali sve je ok. Sve je super osim moje kilaže. +11 kg 😅 Mislim da sam samo za ova dva dana oko Uskrsa dobila 2 kg. Užas!
Danas sam nosila urinokulturu i briseve i vadila krv za torch. Sljedeći tjedan su mi nalazi. Anomaly nisam radila. Samo mi je dr danas gledala jesu svi organi ok, al kaže nije to anomaly. Nemam pojma. Ja sam odahnula da je sve ok.
Super za uredan pregled👏👏
Ja sam na +12 🤦♀️🤦♀️🤦♀️i dobila sam obrisač. Poslala me dr ba dijetu 1700 kcal, ali ja se toga uopće ne držim strogo.... Zadavit će me na sljedećoj kontroli
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
I ja sam nocu kao na raznju 😂 Stvarno ne znam kako cemo spavati za mjesec ili dva?!
Sto se tice bolova u preponama, ligamentima, itd. Meni se dogadja od rastezanja ili ako previse stojim, hodam. Uvijek mi pomogne odmor, dekica i caj.
Pozdrav zene, sretan Uskrs svima koji slave i hvala na cestitkama 😊😊🥰
.
Mene nekad uhvati malo zgaravica al sama prode za par minuta, sva sreca ne mogu ni zamislit kak je stalno imat taj osjecaj..uzas!
.
Mene isto brinu kile..u 3 tjedna sam dobila 3 kg 😒🙄 sad cu probat više pazit da nebi i mene dijeta zadesila..
Kaj se tice boli u preponama, mene ne bole ali osjjecam neke promjene pa radim preventivno vjezbice na lopti za pilates za sve te misice i ligamente da se fino rastegnu i prilagode..ima puno viidea na youtubeu i bez lopte pa sii mozda to pogledaj i ako smiijes ulje nocurka istrazi?
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Nebi se igrala sa skakanjem po lopti da ne prokrvarim. Sa starijim sam vjezbala jogu tak da tad to nisam osjetila tak. A ulje cu si proucit. Hvala ti
Wow, meni je danas aplikacija javila da sam usla u 3.tromjescjecje! Iako, po drugom nekom kalendaru bi trebala tek sljedeci tjedan uci u 3.tromjesjecje. U subotu smo proslavili jos 100 dana do bebice! 🤗🎉😍 Kao da se ubrzalo vrijeme!!! Danas sam krenula na opasno rasciscavanje kuce, jucer oprala i jednu turu robice i lijepo ju slozila u ladicu. Ajme kako postaje stvaran ovaj san! 😍
Hvala Bogu, osim zgaravice nemam tegoba, sve drugo se osjecam normalno, mogla bih zaboravit da sam trudna. Tj.cesto i zaboravim pa se zabubnem trbuhom u muza kad ga idem grliti.😁🤣 I moja bebita je aktivna najvise popodne, navecer i po noci, no ja tvrdo spavam pa to skuzim kad idem piskiti jednom po noci. Odlucila sam ne kupovati komodu za bebu jer ce mi zagusit sobu, pa sam u velikom declutttering i organizing modusu. Preporucam Marie Kondo metodu!
Ocito nas sve hvata manija spremanja i bacanja 😂
I da se pohvalim, danas smo narucili kolica pa sam sad nestrpljiva! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji