Cure ja imam neke trnce u gornjem dijelu trbuha…kao bockanje ili trnci.. nez kako bi opisala, ali baš neugodna "bol" jel i vi imate tak nesto slično?
Ja nemam trnce, ali kao da me bole rebra i da su mi upaljeni mišići u donjem predjelu prsnog koša. Ponekad teže dišem, pridodajem to daljnjem širenju, valjda sam u pravu...
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Bok ženske, nova sam tu 😊 termin mi je oko 12.07. i nosim dečka. Imam placentu previu pa me zanima dal se koja od vas srela s tim, pa da podijeli koji savjet. Nisam čitala sve jer ipak ste se puno raspisale i skoro 1000 stranica je puno😅
Hej, imala sam ja problema s time, na kraju se nakon mjesec dana mirovanja rijesilo sve. U ovom periodu trudnoce se jos posteljica mice pa moze biti da ce ti situacija krenuti na bolje 😊 ako te sta konkretno zanima pitaj
2021. M 💗
Cure ja imam neke trnce u gornjem dijelu trbuha…kao bockanje ili trnci.. nez kako bi opisala, ali baš neugodna "bol" jel i vi imate tak nesto slično?
Iskreno, zadnje sam bol osjetila davno, a vidim da si ti 28tt pa predlazem da nazoves gin ako ne prestane 😊
Btw cure sretan Uskrs, ja sam se malo makla sa drustvenih mreza, ludnica je kod nas... nadam se da ste se fino najele ❤
2021. M 💗
A mogu će da je to širenje opet..nije ništa strašno, ali je svejedno neugodno 😅
Ali ako bude potrajalo nazovem gina...jer ne mislim da je nešto loše. Beba se stalno javlja, a i nije neka velika bol pa zato. Pitam se samo koliko još misli rasti 😄😅 jer imam osjećaj kao da ću explodirati ako još malo poraste 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bok ženske, nova sam tu 😊 termin mi je oko 12.07. i nosim dečka. Imam placentu previu pa me zanima dal se koja od vas srela s tim, pa da podijeli koji savjet. Nisam čitala sve jer ipak ste se puno raspisale i skoro 1000 stranica je puno😅
Hej, imala sam ja problema s time, na kraju se nakon mjesec dana mirovanja rijesilo sve. U ovom periodu trudnoce se jos posteljica mice pa moze biti da ce ti situacija krenuti na bolje 😊 ako te sta konkretno zanima pitaj
Primjetila sam da je ginekologica zadnjih par puta to pisala u povijest bolesti, al nista nije govorila. I predzadnji put je spomenula da je vjerojatno to i da moram mirovat, nakon 2 tjedna sam opet isla na pregled, nije se pomaknula ni malo tak da me sad poslala u bolnicu na pregled da oni jos vide. To idem 12.04. i zivo me zanima kaj ce oni rec. A tesko mi mirovat uz cetverogodisnjaka koji bi se taaaak jako igrao sa mnom, a nece se igrat doktora😅
Citala jesam o tome, al iskustva iz prve ruke me najviše zanimaju.
Meni beba vec sad pritisce zeludac jako, povracala sam opet i cini mi se da bas od tog pritiska.. sta ce tek poslije biti.. i ja se osjecam ko da cu svake sekunde puknuti😳
Aime ja nisam povracala, ali zato umirem od zgaravice 😫
Bit će neko jako cupavo dijete 😆
I nadam se da neću povracati...dosta mi je prva 4mj bilo 😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Cure, evo mene muci zgaravica, ali srecom ne toliko jako, uspijevam ju rijesavati koji put sa limunadom, nekad sa kokosovom vodom, ako je bas gadno sa malo sode bikarbone u vodi, i jos nisam probala malo octa popit u vodi, ali i to cu. I caj od đumbira. A ono sta mi ne djeluje su bademi - nista...
Caj od đumbira za zgaravicu? To nisam čula. Ja sam ga pila na pocetku trudnoce zbog mucnina i faakt mi je tu pomogao, a zgaravicu rjesavam onim kaj tebi ne pomaze. Tone i tone badema
Haha, eto, tu sam 😊. Da, đumbir se preporucuje i za mucninu i za zgaravicu. I ja sam ga pila prije zbog mucnina. Izgleda da ce mi cijela trudnoca mirisat na đumbir.🤣
https://www.amazon.de/dp/B00PLXGK82/ref=cm_sw_r_cp_apa_glc_i_MY7SPSRVJJA0GNBTHG9H?_encoding=UTF8&psc=1
Meni su one spas za zgaravicu...uzmem jednu prije spavanja i super...jer pred spavanje bude najgore
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji