I mojoj kolegici s faksa su isto fulali i to nekoliko puta..bio decko, pa curica pa decko i na kraju danas rodi decka opak ajde haha nevjerojatno al eto..ima i danas toga.
.
Jooj robica slatka skroz :)) meni ce sve sestricna dati nisan se nadala al na kraju eto, super, drago mi je, nemam potrebu sve novo imatā¦kupila sam par stvarcica za gust isto. Dat ce mi na kraju i onu lezaljku babybjorn..tak da cu ju ipak imat, a dvoumila sam se hocu li to kupovat ili ne.
Sad mi je puno lakÅ”e hahahaš¤£š¤£ znaÄi gotovo ista situacija kao moja.. ma nek su bebice žive i zdrave, a i mi sa njimaš§”
1.12.2020. āš¤°
Termin: 03.8.2021. š„°
Moja neÄakinja je bila deÄko sve do 4d ultrazvukaĀ Ā možete mislit Å”ok kad je doktor rekao zdrava djevojÄica
Ja imam svu robicu od starijeg sina tak da neÄu niÅ”ta kupovat, makar bi mi bio guÅ”t jer je to sve tak malo i slatko i nemreÅ” tome odoljet
Meni je isto nejasno kako se moguce tako zabuniti, ali ocito je moguce 𤣠Moj gospodin je tako ponosno demonstrirao svoju muskost da sam i ja nedvojbeno zakljucila da je musko 𤣠doduse, ja radila panoramu pa nema dvojbe oko spola š
Meni je isto nejasno kako se moguce tako zabuniti, ali ocito je moguce 𤣠Moj gospodin je tako ponosno demonstrirao svoju muskost da sam i ja nedvojbeno zakljucila da je musko 𤣠doduse, ja radila panoramu pa nema dvojbe oko spola š
Tak je i moj stariji, raÅ”irio noge i pokazao svoju muÅ”kostš¤£š¤£ a ovaj malac se skrivao da sam bila uvjerena da je curka. Svaki uzv ili noge skvrÄio ili nam leÄa okrenuo i neda. Tek na 4d se uspio piÅ”a vidjet, makar ni to mije baÅ” neÅ”to s oduÅ”evljenjem pokazao š¤£š¤£š¤£
Tako ja svaki put pitam doktora jel i dalje curica, pa me u cudu gleda jel nismo vec rekli spol... A ja njemu, a jbga samo da znam za slucaj da se nije promijenio spol š¤£š¤£š¤£ Ja cu dobiti od dvije prijateljice robicu, imam jos dvije koje imaju curice, ali nista se nude, a ja ne zelim pitati jer hvala Bogu ako mi sta treba kupim. Vec sam dosad kupila tri/cetiri stvari bas iz gusta š„°š„° Planiram u 5.mj. poÄeti kupovati kadicu, kolica i sve te vece stvari... A benkice bi mogla vec sada, jos sam razmisljanja da sve stignem š¤£š
Moja curka nije sramezljiva, na svakom utz bi ponosno rasirila nogice, a pupcana nikad nije smetala, tako da mrni dr.svaki put potvrdi isto-curka. A i moja intuicija mi je rekla da je curka prvog casa kad sam saznala da sam trudna. Ma cak i prije nego sam zatrudnila sam osjetila da ce doci curica i kupila sam divnu bijelu haljinicu... A za proslu trudnocu koja nije uspjela sam od prvog casa osjecala da je deckic i samo sam razmisljlala o muskim imenima i veselilla se i zeljela bas deckica s istim intenzitetom kako i u drugoj trudnoci osjecsm i zelim curicu. Eto, meni je to fascinantno...š
Tako ja svaki put pitam doktora jel i dalje curica, pa me u cudu gleda jel nismo vec rekli spol⦠A ja njemu, a jbga samo da znam za slucaj da se nije promijenio spol š¤£š¤£š¤£ Ja cu dobiti od dvije prijateljice robicu, imam jos dvije koje imaju curice, ali nista se nude, a ja ne zelim pitati jer hvala Bogu ako mi sta treba kupim. Vec sam dosad kupila tri/cetiri stvari bas iz gusta š„°š„° Planiram u 5.mj. poÄeti kupovati kadicu, kolica i sve te vece stvari⦠A benkice bi mogla vec sada, jos sam razmisljanja da sve stignem š¤£š
Iako za kolica moj dragi je za polovna... Meni to nekak, ne znam, nesigurno... Nadam se da kuzite sto mislimš¤£
Naravno, mohuce da nemam super intuiciju nego da sam luda ko siba i umisljam š¤£
Ja sam dobila 5 ogromnih vreca robice od jedne frendice, a dobit cu jos i od druge - za curicu od 0-2 godine! Zato rasciscujem naveliko da mi sve to stane. Srecom, pa imam puno velikih ormara u stanu-naci ce se mjesta nakon sto se rijesim svojih nekih viskova.Ā
Kolica - iako su mi obje frendice nudile svoja kolica, ipak smo kupili nova - jer smo htjeli lagana, a njihova su bila duplo teža.Ā
Necu uzeti ni podne puzle - to bas citam materijale i biram za kupiti neku netoksicnu podnu podlogu u komadu koja se lako cisti, nikako ne bi te toksicne puzle sto se jos k tome i sve razbacaju kad ih dijete krene cupati.
Kupili vec brdo kozmetike i pelena za bebu i mene za bolnicu i mjesec dana nakon.
Dobit cemo i baby gym, nosiljku, maramu, hranilicu (osim ako se ne predomislim pa i to ipak kupim) i autosjedalicu.Ā
Kupit cemo krevetic, madrac, plahtice, BabyBjorn bouncer.
Pokusavam se sprijeciti da kupujem igracke, zvecke, slikovnice, dekice itd jer znam da cemo dobiti toga na poklon...ali vjerojatno necu izdrzati jos dugo.š
Kako vi stojite s pripremama? Sto imate, sto vam jos fali, sto cete kupiti, a sto dobiti?Ā
Dominique - divna si, prekrasan trbuscic i fit mama!š
Sortiraj odgovore
Najstariji