Ja te podloge uopce nisam gledala jos, kontam nece mi trebat tamo do 6og mjeseca, dotad ce prezivit samo sa babygymom. Jesi gledala sta kazu na fejsu na grupi Recenzija by mame&trudnice? Ja sam nasla hrpu bas korisnih informacija tamo.
A Amber, mozete vi putovat? Jer sa mnom u avionu je bio covjek iz Hrv koji zivi u UK sa svoja dva sincica tako da pretpostavljam da je opcija 😊
Ja sam isto procijenila da je to super stvar ako uspijem naci nesto sto mi se svidja, ako ne babygym za prvih x mjeseci i tak dosta. Ali super mi je nauciti sve ovo sto ste vec proucile tak da ne moram ponovno sve sama izucavati nego fino kad dodje to vrijeme kupim po vasim preporukama i super :)
Joj tweetyca nazalost, ne bas. Granice su nam u principu formalno zatvorene. Gospodin je sigurno imao neki od tri glavna razloga zbog kojih se trenutno moze napustiti drzava - medicinski (nesto sto se ne moze obaviti u UK), educational (valjda da se vratis na faks ili nesto, ne znam) i compassionate (ako je netko doslovce na samrti). Ili je moguce da se vracao u Hrvatsku obaviti neki biznis (tipa prodati kucu, ostavinska rasprava, sl.), to je dozvoljeno isto. Ja mislim da ljudi trenutno idu i kad trebaju i kad ne trebaju, vjerojatno manje nego inace zbog svih tih provjera i restrikcija i problema pri povratku, ali realno da nisam trudna vjerojatno bismo u nekom casu otisli i mi. A ovak me sad bas nekako frka lagati na sluzbenom formularu oko toga zasto bi eventualno isli, pa cekam da vidim hoce li te mjere popustiti. Mislim da bi mogle krajem svibnja, a onda jos stignem ako sve bude okej!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Kiflice misliš na one casmatino podloge? Ja isto planiram tako nešto uzeti, ali mi nije hitno odmah. Računam ležaljka + baby gym će biti ok, imam tepih pa će na tome stajati.
Cure, di ste uzimale tetrice i kako ste zadovoljne? Naručila bih bar par za početak da vidim kako mi se sviđaju, a ne znam koje su ok. Ja sam tek 22. tt pa sam sporija od vas u kupovini.
Twetyca ma to je super da dobiješ, pa možeš ti kupovati ovo što ti se sviđa i dati si oduška 🙂 Ovo što sam ja trebala je prošlo par ruku, a ne znam od koga je uopće pa mi to nekako nije ugodno.
Bilo je rijeci i o tome da su one Len iz Ikee dobre i da se drze beskrajno dugo? Ja ih imam u kosarici, nisu jos dosle pa ne znam kakve su, ali mislim da su cure rekle da su neunistive :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
A ja baš gledala bambusove 😅 Tnx cure. Mislila sam uzeti i onih tetra krpica, djeluje mi praktično.
Ja sam bambus uzela vise da imaju funkciju dekice, pogotovo po ljeti 😄 po preporuci cura ovdje sam sad za vikend uzela ethereal muslim par komada, obicne tetre mi djeluju tanke... uzela sam i krpica i jucer u nextu paket njihovih tetrica i cine se super. Tako da tetrica sad imam hrpuuu 😅
2021. M 💗
Casmatino podloge su super, cula sam pohvale na sve strane... ja sam uzela neku kopiju 😅 kod nas je pod u stanu leden, pa planiram baby gym staviti na to ili jos nesto preko te podloge. Al to mi je sad nebitno za start. Sto se tice baby gyma to sam istrazivala ko da zivot ovisi o tome 🤣🤣🤣 i nasla sam da su najbolji oni sa kontrastima izrazenim, imam 2 favorita pa sad strpljivo cekam neku akciju/kod za popust jer nisu najjeftiniji.
2021. M 💗
Ja sam isto cula sve pohvale za casmantino. I podloga treba skoro odmah ako cete ici onom metodom da beba cim napuni mj dana treba na pod, na trbuh i vjezbati. Ja sam se tim vodila i vodit cu se opet, dio price vazan za motoricki razvoj! Doduse bit ce ljeto pa sad nece uvijek biti ni nuzna neka ekstra podloga al evo Casmantino bi vjerojatno birala.
Sto se robe i opreme tice tu imam gotovo sve! Imam pun ormar nasljedene robice, kupila sqm par slatkih stvari za gust. Ostalo cemo popunjavati u hodu.
Kozmetiku nisam kupila ni sebe spremila, to cu iduci mj. Trebam jos kupiti madrac, a zelim jos kupiti baby phone s kamerom (imam obicni). Bit ce ljeto i sigurno cu koji put biti u konobi s drustvom ili negdje pa ce mi kamera dobro doci. Tako nekako sada razmisljam/ocekujem! E da i podlogu smo koristili do nekih 6mj jer beba kad se krene gibati nema podloge na kojoj ce se zadrzati 😆 propuzala je sa 6mj i bila nezaustavljiva...
url=https://lilypie.com]
Od tetrica sam kupila 3 u Malom anđelu, 3 u Pepcu i 2 u Mulleru, a dobit cu ih jos 20-ak od frendice.
Ove iz Malog anđela su malo skuplje, krasnih boja, 20 kn po komadu, kao dvostruke, pamucne, mekane su i zguzvane kad se operu. Iz Pepca sam odabrala paket od 3 bijele pamucne za ukupno 10- jako jeftino, jedna tetra dođe nesto preko 3 kn - mekane kad se operu, zguzvane, jako tanke kao gaza.
Iz Mullera sam uzela paket od 2 bambus tetre lijepih boja za 50 kn- bile su jako mekane prije pranja, a nakon pranja su fino zadrzale oblik i nisu se zguzvale, ne treba peglati. Gusto tkanje. E sad, vidjet cemo kako ce koja izdrzati kad bude peri deri. Iako, i ja kanim ove malo ljepse koristiti ko lagane ljetne prekrivace i za swadddle.
Malla, Ana - thnx za Casmatino info - cula sam i ja vec da ih ljudi hvale. Malla, drago mi je da si napisala kako to ide, vec sam pomislila da sam mozda prenaglila s podlogom, pa mi je drago cuti da treba odmah - kao da sam tako nesto i citala vec i izgleda da pocinjem zaboravljati sta sam procitala 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji