Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaryClear
    06. Travanj 2021. 02:26

Cure moje, meni nece san na oci...A i kako ja ne mogu zaspati tako se i malena probudila pa me malo udara, ali to sve sitno... Bas su kod mene jos slabi udarci... Izludit cu s nespavanjem, a sutra imam pregled konacno... Bas me zanima jel su ciste vece ili manje u vaginalnom zidu od zadnjeg pregleda...
    A sto se tice zgaravice, ja sam ju imala nekih mj dana, vatru rigala... Cak ni bademi nisu pomogli, soda s vodom je znala pomoci, s octom mi bilo odvratno... Ali evo prosli tjedan sam skuzila da mi se zgaravica pojavljuje kada jedem salatu koja je zacinjena kiselinom... Bilo kakvom.. Tako da sam to izbacila i sada super. 

MaryClear
    06. Travanj 2021. 02:27

tweetyca

I ja grickam bademe za zgaravicu, ili samo malo vode mi pomogne. I kefir 😁
    Sto se tice boli, ja definitivno osjetim kako mi se sire abdominalni misici. I zacudjujuce, obicno subotom me zaboli ujutro. Mi imamo neki ritam vec, curica se javi ujutro, pa oko 18, pa opet pred spavanje. Udarci se vec vide izvana, i mama je sretna da se javlja.
    Nisam bila aktivna zadnjih par dana jer je prijateljica rodila i nazalost nije proslo najbolje, usprkos skolskoj trudnoci. Na srecu beba je sad stabilno i nadaju se doktori potpunom oporavku, ali bio nam je malo šok isprve. 😔

Nadam se da ce sve biti na kraju super i da ce se brzo oporavitu! 🤞🤞🍀🍀

• Tonks6
    06. Travanj 2021. 08:56

MaryClear

Cure moje, meni nece san na oci…A i kako ja ne mogu zaspati tako se i malena probudila pa me malo udara, ali to sve sitno… Bas su kod mene jos slabi udarci… Izludit cu s nespavanjem, a sutra imam pregled konacno… Bas me zanima jel su ciste vece ili manje u vaginalnom zidu od zadnjeg pregleda…
    A sto se tice zgaravice, ja sam ju imala nekih mj dana, vatru rigala… Cak ni bademi nisu pomogli, soda s vodom je znala pomoci, s octom mi bilo odvratno… Ali evo prosli tjedan sam skuzila da mi se zgaravica pojavljuje kada jedem salatu koja je zacinjena kiselinom… Bilo kakvom.. Tako da sam to izbacila i sada super.

Nisi jedina. Ne sjecam se kad sam se zadnji put naspavala. Il nemrem zaspat il se nemrem namjestit, ak se namjestim kakmeni pase on se javi jer njemu ne pase, valjda ga stiscem. I onda nece san na oci nikako, a ako i nekim cudom zaspim imam takve snove da bolje da ne zaspim😅

MaryClear
    06. Travanj 2021. 09:06

E da.... Ja ako zaspim na ledima ili na desnom boku ili lijevom vez jastuka onda mi se desni guz koči, cijelu nogu mi onda to koči... Tako da samo jastuk i lijevi bok i onda nista ne boli...
    Htjela sam jos pitati jeste li sve zene radile briseve? Meni moj ni jednom nije napravio bris... Citala sam na netu da nije obavezno... Danas imam taj pregled pa cu ga pitati i za bris, ogtt i anomaly scan jer sam sada u 24tjednu pa sad je vrijeme za ogtt i anomaly... Ja se vise brinem nego moj doktor 🤣

MaryClear
    06. Travanj 2021. 09:07

Ispravak - lijevi guz koči... Lijeva strana u pitanju.... 

Orhideja1
    06. Travanj 2021. 09:20

I moj maleni je sinoć i jutros baš nemiran, toliko aktivan da se zapitam je li to normano, baš puno i jako udara. Možda je do vremena🤷‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

matea1989
    06. Travanj 2021. 09:23

Mary Clear meni isto nije nikakve briseve do sada radila, ako ne spomene na idućem pregledu baš ću pitati. 

Što se tiče spavanja i ja sam koma, boli me desna lopatica ako spavam na desnom boku, a na lijevom me boli desni kuk i teme mi noge, pa se stalno vrti🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ a sinoć mi je uslijed te moje vrtnje još počela neka probadajuća bol u križima... Bit će veselo do 6. mj 🤣🤣 a žgaravica me povremeno malo uhvati, ali za sada nije strašno ☺️

• Tonks6
    06. Travanj 2021. 09:35

Meni je moja imala volju napravit briseve, al nije jer nisu primali u laboratorij nikakve druge briseve osim covida🤦‍♀️
    I meni se koci lijevi guz i lijeva noga, nebitno s jastukom il bez cim sam na lijevom boku gotovo, grc ulovi i ne pusta. Sa starijim mi uopće nije bilo tak, a njim je tak skolska trudnoca bila da bi komotno jos 6 mjeseci mogla bit trudna. A sad imam osjecaj da cu se raspast😂😂

Aneee
    06. Travanj 2021. 10:40

I ja sam sinoć kao na raznju bila haha🤪
    Samo sam se okretala s jednog boka na drugu, budna svakih sat vremena. Sad izgledam kao da me poplava izbacila. Skroz neispavana 🥴 ali što se tiče one boli od jučer, prestalo je negdje pred jutro...možda je stvarno samo to rastezanje i rast bio...sve u svemu danas sam bolje što se toga tiče, ali zato umorna 🥱😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    06. Travanj 2021. 11:42

tweetyca

Jel ijedna od vas u mojim tjednima imala zuckasti iscjedak? Nema nekog mirisa niti ga je puno, al na ulosku je lagano zuckast. Racunam vjerojatno nije nista, a idem kod ginekologa za tjedan dana pa ne bi htjela dizat paniku 😊

Nije to nista 😊

Ja ne znam sta je to nocas bilo,  al mala me satrala 😅 umorna sam ko nikad

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.