Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    06. Travanj 2021. 18:50

Dincili, dobrodosla! 🤗 Robicu je jos najbolje poduditi od prijateljica ako ikako mozete - pa i da se fula spol, nema troska! 😊 Ja sam dobila brdo robice, a kupila sam nesto sitno, za svoj gust.😍 

Kiflica
    06. Travanj 2021. 18:54

tweetyca

Kiflica - o dakako je moguće, čula i ja za nedavne slučajeve 😂. Nekad zamijene pišu za dio pupcane ili tako nešto.

Haha, to je neki dugacki 🤣😂🍌

Kiflica
    06. Travanj 2021. 18:55

Ma i da fulaju, nema frke, bitno da je beba ziva i zdrava! 😁 Samo sam se bas iznenadila!

• snje
    06. Travanj 2021. 19:08

Kiflica

Pa zar je to moguce danas uz svu tehnologiju? 😮
    Ja sam cula za puno pogresnih ocitovanja spolova, ali pred 35 godina, ne danas. Bas me iznenadilo to! Meni je dr.opisivala i da se vide vanjski zenski spolni organi na anomaly scanu 3d utz… u 22 tt bas mi je cudno da to mogu fulavat… Snje, kad je ona rodila, pred koliko god? I isli su na utz i sve?

Prije 3 tjedna 🤣

ana0310
    06. Travanj 2021. 19:10

https://ibb.co/f9kFFTr malo robice od danas 🥰 sve iz nexta, dio kupljen u trgovini, dio narucen s webshopa 

2021. M 💗

Kiflica
    06. Travanj 2021. 19:25

Snje, a daj ne zezaj! Haha🤣 Ok, onda stvarno nije sigurno dok se ne rodi i vidis na svoje oči.
    Ana, preslatka je robica! Jako mi se sviđa i inače iz Nexta. 

ana0310
    06. Travanj 2021. 19:38

Suma sumarum troskova robice za prvih cca 4 mj cak nije ni nesto dramatican (sve sam lovila na hm akcijama kad budu i next webshop, trgovina bude skuplja). Dio je neutralan, dio curkast. I nisam pretjerivala kolicinski jer racunam da uvijek mogu roknuti na pranje i osusiti vani jer bude ljeto 😄 zadovoljna sam. 

2021. M 💗

Dominique_i_bebita
    06. Travanj 2021. 19:49

I mojoj kolegici s faksa su isto fulali i to nekoliko puta..bio decko, pa curica pa decko i na kraju danas rodi decka opak ajde haha nevjerojatno al eto..ima i danas toga. 
    .
    Jooj robica slatka skroz :)) meni ce sve sestricna dati nisan se nadala al na kraju eto, super, drago mi je, nemam potrebu sve novo imat...kupila sam par stvarcica za gust isto. Dat ce mi na kraju i onu lezaljku babybjorn..tak da cu ju ipak imat, a dvoumila sam se hocu li to kupovat ili ne.  

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

ana0310
    06. Travanj 2021. 19:58

Ja nemam od koga naslijediti nazalost pa nismo imali bas izbora 😅 al uzivala sam u biranju bas 😊

2021. M 💗

Dominique_i_bebita
    06. Travanj 2021. 20:01

Evo da i ja podjelim svoj napredak bušice..rekoh da hocu pa nikako, jako se volimo i mazimo 🥰
    .
    https://ibb.co/nfDHmbh

https://ibb.co/8DwdCmf

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.