Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    03. Travanj 2021. 15:52

https://ibb.co/vdfw83B 
    Mi sutra punimo 24 tjedna. I za sad smo dobile 11 kg.. 😬🥰

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Aneee
    03. Travanj 2021. 17:13

I u kika ima bas dosta izbora...sto sam jako iznenadila, jer nisam bila ljubitelj kika što se tiče robe

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    03. Travanj 2021. 18:03

Slatki su vam trbuscici!😍 
    Evo, stize i moj businac, danas osuncan, bas je toplo ovih dana! 

Kiflica
    03. Travanj 2021. 18:07

Ups, eto sta se desi kad slusam muza - zna on kako da ja uploadam fotku da je bolje nego na link 🤣 Pa smo malo sj***** forum.😊🤣 Sorkac cure! 

miska
    04. Travanj 2021. 07:12

cocolina

Bok cure evo da vam se javim.
    Prekjucer navecer otisla na hitnu jer mi je ispalo nesto zeleno crveno sluzavo,nazvala sam ih i rekli su da dodem.Dosla tamo sve hvala Bogu zatvoreno ali cerviks 25mm i trbuh opet kanji za dva tjedna.Hospitalizirana,jucer se nisam stigla javit jer sam radila cijeli dan pretrage i dns pustena doma.
    Sve u svemu,glava je u zdjelici te s glavom stisce cerviks pa ga tako skracuje(zabranjeno bilo kskvo saginjanje,sto padne na pod za mene vise ne postoji🤣).Mjerili su mi protoke i sve je uredu tako da su doktori zakljucili da ce cura biti prava manekenka posto ima duge noge i tanki struk.Rekli su da sto se tice tog,dobri protoci i ostale mjere koje su taman na tjedan da nema problema.Dobila sam i dalje mirovanje bez saginjanja i obavezno forsiranje ljevog boka.
    Lana sada po procjeni ima 1020grama🥰

Cocolina bas mi zao. Dobro da si otisla na hitnu da sve provjere. Sad se cuvaj maksimalno koliko mozes, bit ce sve ok. 😊

miska
    04. Travanj 2021. 07:14

Dobro jutro i sretan Uskrs svima koje slave! 🐣🍀

matea1989
    04. Travanj 2021. 07:42

Jutrić i sretan Uskrs svima koji slave ❣️❣️
    Cocolina dobro je da si otišla na hitnu sad znaš da je sve ok, samo se što više pazi i odmaraj. Još desetak tjedana, proletit će to do naših malih mrvica. 💗💗

Bojana2017
    04. Travanj 2021. 08:28

Srećan Uskrs onima koji ga danas slave i od mene.
    Cocolina dobro da si provjerila, bar ćeš biti mirna. Sad probaj odmarati i nek te ostali maze i paze 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    04. Travanj 2021. 08:59

Cocolina sad samo miruj..super za curku manekenku 🥰🥰 
    Znam da si najviše od nas morala mirovati, ali još malo pa je i to gotovo 😁😁 bliži nam se dan kad ćemo naše bebice držati i maziti u rukama 🥰
    .
    Cure sve koje slave želim sretan I blagoslovljen Uskrs 🐰🥚🐣❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    04. Travanj 2021. 10:15

Dobro jutro!
    Sretan Uskrs! 🧡
    Cocolina drago mi je da je sve dobro prošlo!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.