Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    21. Ožujak 2021. 15:31

Ooo Sara, mislila sam na tebe, kako si ti? Bebica?
    Tweetyca ajd pitaj iduci put detaljnije zasto je to rekla. Ako mozes 15km propjesacit bez tegoba mene jako zanima zasto je rekla sto je rekla! Inace zene kojima je beba nabijena dole teže hodaju i imaju se potrebu cesce gegat ko pingvini 😁 a polozaj "za porod" je glavom prema dole, nabijenom prema izlazu! Pw se dr tada izraze "spremna za porod" iako pprod nije ni blizu.
    Kupili smo Maxicosi coral+ i familyfix3 bazu! Uhvatili na sniženju. Pobornik sam sjedalica po dobi više nego all in one. Ali mislim da je svakako bolje ikakva nego nikakva pa što si tko može priuštiti.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    21. Ožujak 2021. 15:32

Sindrom nemirnih nogu, magnezij, magnezij, magnezij...mozda i namazat noge da se malo hlade...

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    21. Ožujak 2021. 18:12

Mallla

Sindrom nemirnih nogu, magnezij, magnezij, magnezij…mozda i namazat noge da se malo hlade…

Pijem magnezij klorid (30g magnezija rastopljeno u 1lit. vode) jer sam čula da se najbolje apsorbira , nije fino ali pijem svaki dan 0,03. E sad nisam išla pitat u ljekarnu smijem li povećat i koliko, pa ako netko zna podjelite s nama. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Lullaby
    21. Ožujak 2021. 19:06

Cure jeste li vi same počele piti magnezij ili vam je dr rekao? Ja to ne uzimam, nije mi dr ništa spominjala, a nisam ni ja pitala. Vidim da vas većina uzima.

Orhideja1
    21. Ožujak 2021. 19:36

Lullaby

Cure jeste li vi same počele piti magnezij ili vam je dr rekao? Ja to ne uzimam, nije mi dr ništa spominjala, a nisam ni ja pitala. Vidim da vas većina uzima.

Kod pojave prvih grčeva u nogama nazvala sam dr. i pitala za dodatan magnezij jer sam pročitala da moje prenatalne tablete sadrže svega 13% dnevne preporučene doze i tako uvela 0.03 magnezij klorida.
    Van trudnoće bi ga sigurno na svoju ruku povećala, ovako želim ipak nekog stručnijeg pitat. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

21. Ožujak 2021. 19:42

Ja sam ga uzimala oduvijek, ranije kad sam trčala i nastavila piti u trudnoći na savjet ginekologinje. Pijem ga po potrebi 400-800mg dnevno. 

MariLove12
    21. Ožujak 2021. 21:11

Orhideja1

I moj bebač je bio baš nisko, sve do negdje 23tt i baš mi je bio pritisak nakon dužeg hodanja,pokreti su bili uglavnom usmjereni na mjehur, što nije bilo zanimljivo. Nakon 23tt se baš fino podigao višlje i sve je postalo lakše i pokreti ugodniji.
    Meni je dr. kao i Kifliciu 25tt rekla da beba još ima mjesta i da će se još okretati, što ja i osjetim (kao da radi salto ali polako, sve ce izobliči trbuh).
    P. S. Čitam vas svaki dan, ali se slabo javljam 😬
    Neka od vas je rekla da je u poliklinici Harni dozvoljena pratnja, pitanje glasi koliko dugo se čeka termin za pregled 3D ili 4D, htjeli bi da i tata vidi bebu.

U vezi Harni, zvala sam 2-3 tjedna prije čisto da budem sigurna da ću uspjeti uloviti termin točno u 19tt za anomaly, ali ostavi si barem 3-5 dana lufta, valjda se ne čeka duže! 

It's a boy! 💙

miska
    22. Ožujak 2021. 08:26

Dobro jutro zenice! Ja sam evo u cekaonici kod gin. Ja dosla a meni sestra kaze radimo test na dijabetes. Nisam ni znala 😅 Srecom, to je taj mali test sto rade u DE. Ja sam malo jutros jela i popila terapiju za stitnjacu, kaze da je to ok, ne moram nataste. Popila ja tu slatku vodu na eks, cak se i ona sokirala 😅 Ne znam jel to dobro ili ne. 
    Sad cekam sat vremena za vadjenje krvi pa cu onda i kod gin na uzv i mozda ctg. Evo mali mi skace u stomaku od tog silnog secera!

Bojana2017
    22. Ožujak 2021. 09:18

miska

Dobro jutro zenice! Ja sam evo u cekaonici kod gin. Ja dosla a meni sestra kaze radimo test na dijabetes. Nisam ni znala 😅 Srecom, to je taj mali test sto rade u DE. Ja sam malo jutros jela i popila terapiju za stitnjacu, kaze da je to ok, ne moram nataste. Popila ja tu slatku vodu na eks, cak se i ona sokirala 😅 Ne znam jel to dobro ili ne.
    Sad cekam sat vremena za vadjenje krvi pa cu onda i kod gin na uzv i mozda ctg. Evo mali mi skace u stomaku od tog silnog secera!

Jutro Miška, obavezno javi kako je sve prošlo  držim fige
    Kod mene problem sa žgaravicom već treći dan  ali ok, na to sam navikla i u prvoj trudnoći.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    22. Ožujak 2021. 09:29

Miska, sretno na testu!
    Bojana, i ja znam imati zgaravicu tu i tamo navecer, i kad sam gladna. Pomogne mi da pojedem nesto, a sinoc sam popila pola zlicice sode bikarbone u pola salice vode pa je proslo. Nadam se da se to smije u trudnoci. 
    Dominique, hvala ti na super objasnjenju, uspjela sam sinoc sve kupiti online iz DM-a, kompletno sam se opremila sa skoro svime s popisa sta treba za mamu i bebu za bolnicu i u prvim danima sto je bilo u DM-u. Na nekih 800 kn dobila oko 2 000 bodova iliti 200 kn koji mi se skudaju sa sljedece kupnje, dakle kao da sam dobila 25% popusta. Jako sam zadovoljna, dobar popust za ugrabit skuplje stvari tipa Mustela...😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.