Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    22. Ožujak 2021. 12:04

Pozdrav curke,
    Ja jedva cekam pregled u cetvrtak imamo organ screening ili kako vi zovete anomaly scan (mislim da je isto), imam jos hrpu pitanja za dr i planiram uraditi i krvnu sliku i urin, ne znam koliko vi cesto to radite al ja nisam od 7. tj? I ne bih ni sad sigurno da nisam osjetila neka peckanja tu i tamo kad piskim, al sve se to povuce pa vrati i vrijedi provjeriti. Dr nista ne spominje tako da cu ovo samoinicijativno.
    Inace nadam se da necu morat u izolaciju, od muza roditelji su testirani na coronu, ja nisam bila u kontaktu s njima, al muz jeste (nakratko al imao je kontakta). Inace se situacija kod nas u Bosni pogorsala, pa sam se vise izolirala, bas je bezveze, nadala sam se poboljsanju situacije i da do ljeta corona nestane :D kad nase bebe treba da dodju 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

mara5
    22. Ožujak 2021. 12:13

Iako svjesna svega, dat cu priliku kreveticu 😅
    Ali necu ulagati u njega, dobila sam i krevetic i madrac sve je iz ikee pa cemo vidjeti koliko ce potrajat.🤷‍♀️ 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lullaby
    22. Ožujak 2021. 12:14

Kiflice ja sam mislila uzeti s kotačima da se može spustiti stranica i dovući do kreveta. Našla sam ga samo u baby centru, ali nisam išla tamo pitati detaljnije. To je onaj Julija https://www.babycenter.hr/satler-lip-djecji-krevet-julija-white-op0491-568982.html
    Ja ću roditi na carski pa mi zato djeluje dobro da se spoji iako neke cure kažu da se opet puno naprežeš jer ne možeš samo povući bebu do sebe. Ali sviđa mi se imati sve opcije pa bi uzela ipak taj.
    Inače u Lesnini sam vidjela 140x70 i baš su prekrasni i prostrani, ali meni ne stanu. A ovi što rastu s bebom mi djeluju preskupi i isto treba odlagati sve te dijelove, pa mi lakše i urednije djeluje običan krevetić. Iako su mi preslatki tako maleni.

Sunshine:)
    22. Ožujak 2021. 12:41

Spavanje - katastrofa posljednjih nekoliko dana, ne mogu se nikako namjestiti, skužila sam da ne mogu do kraja ispružiti noge jer mi postane nekako neugodno, nisam mislila da će tako brzo doći do problema sa spavanjem haha

👩23g
    👨23g
    👫5g
    03.08.2021. baby boy 💙
    12.07.2021. Iznenadio sam mamu i tatu 🙈

Dominique_i_bebita
    22. Ožujak 2021. 12:43

Mi smo isto htjeli neke kombinacije s kreveticima, spustanje stranice, da je visok kolko i krevet, da mi je lijep, da nije preskup...i na kraju to nisam nasla haha jer isto nam je jedina opcija 60x120, nisam nasla ni jedan da je dovoljno visok ko u krevet itd, na kraju uzeli najobicniji kinderbet u ikei, stranica se skida, ak cemo vidjet da je potrebno tazit cu tatu da nam stavi kotacice dolje na noge i to je to..vidjela sam da je nemoguce sve nac u jednom, za u dnevnu sobu cemo dobit kosaru lijepu za dnevne napove :) 
    .
    Za probiotike ne znam na kakve mislis, ja sam uzimala vaginalete lactogin mislim da ih je 7 ili 8 komada, stavi se navecer..to san uzimala zbog peckanja i prošlo je!
    Jednom me isto peckalo pri piskenju malo jer sam se nahladila, ginekolog reko da on tom nebi pridavao veliku paznju i prošlo je.
    Krv isto nisam vadila dosta dugo, samo sam jednom na pocetku i bas me zanima kakvo je sad stanje, ne znam kad ce me ponovo poslat. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

ana0310
    22. Ožujak 2021. 12:44

Sto se tice krevetica, ulovila sam na akciji kinderkraft neste, cini mi se super i stane mi u spavacu, lako ga mogu prebaciti u dnevni ako bude potrebno i eventualno ak cemo di ic mogu ga i ponijeti.. uskoro cemo seliti pa cemo uzeti bas krevetic krevetic kad bude potreban.
    Reflustat me spasava sto se tice zgaravice. Ulovi me nebitno o tome sta sam jela i dal sam jela, stvarno nema pravila i Reflustat mi najbolje i najbrze pomaze.
    Sto se probiotika tice popijem Prolife enzime ili od BioCulta probiotik. 

2021. M 💗

Sunshine:)
    22. Ožujak 2021. 12:45

Dominique_i_bebita

Mi smo isto htjeli neke kombinacije s kreveticima, spustanje stranice, da je visok kolko i krevet, da mi je lijep, da nije preskup…i na kraju to nisam nasla haha jer isto nam je jedina opcija 60x120, nisam nasla ni jedan da je dovoljno visok ko u krevet itd, na kraju uzeli najobicniji kinderbet u ikei, stranica se skida, ak cemo vidjet da je potrebno tazit cu tatu da nam stavi kotacice dolje na noge i to je to..vidjela sam da je nemoguce sve nac u jednom, za u dnevnu sobu cemo dobit kosaru lijepu za dnevne napove :)
    .
    Za probiotike ne znam na kakve mislis, ja sam uzimala vaginalete lactogin mislim da ih je 7 ili 8 komada, stavi se navecer..to san uzimala zbog peckanja i prošlo je!
    Jednom me isto peckalo pri piskenju malo jer sam se nahladila, ginekolog reko da on tom nebi pridavao veliku paznju i prošlo je.
    Krv isto nisam vadila dosta dugo, samo sam jednom na pocetku i bas me zanima kakvo je sad stanje, ne znam kad ce me ponovo poslat.

Meni je gin rekao da ću opet krv vaditi u 30. tjednu

👩23g
    👨23g
    👫5g
    03.08.2021. baby boy 💙
    12.07.2021. Iznenadio sam mamu i tatu 🙈

Bojana2017
    22. Ožujak 2021. 12:46

Kiflica

Bojana2017

Curke sa krevetićem ne znam šta bih vam rekla, iskreno pitanje je koliko će beba spavati u njemu
    Moja prva je 6 mjeseci bila u svom krevetiću i nakon toga do treće godine sa mamom u krevetu, tako da sam rekla za ovu ću posuditi običan krevetić, kakav god (prijatelji imaju a nisam ni pogledala kakav je) jer nisam sigurna koliko ćemo ga koristiti i na to mi se ne bacaju pare.
    Moj krevetac (od prve) je u Bosni, pa ću ga ostaviti sestri koja je isto trudna, da ga ne dovlačim ovamo pa sam se snašla.
    Što se žgaravice tiče nije mi puno pomogla soda bikarbona, na pola sata samo, i poslije se opet vratila
    Tako da mislim da počinje onaj period da je žgaravica tu non-stop do poroda, jedina "tegoba" koju sam imala u prvoj trudnoći se pojavila i u drugoj
    i tako mi je bilo bez obzira koliko i šta jela, a nema veze ni sa bebom koja pritiska organe ili je gore jer mi je cura jako nisko.

Bas zato jer mi svi govore da im je krevetic odlagaliste igracaka, a dijete spava s njoma na krevetu i lupa ih nozicama po glavi 🙈🤣 hehe, bas zato sam mislila mozda pripojit krevetic odmah uz bracni, da sluzi prakticki kao povecanje bracnog kreveta, jer je krevet od 160 cm premali za muza, mene i dijete, a ovako bi dobili jos 60 cm u sirini. Samo gledam, jel bolje da se skida ta stranica(al me strah rupe između) ili da se spusta, pa ima mali zubic niskih resetkica između nas…. Puno pitam detalja🙈😂

Nisam spuštala tu stranicu pa ti ne mogu odgovoriti na to, ali ako ti muž radi ,a beba bude samo upola kao moja prva već će se on preseliti u dnevnu vjeruj 
    Inače ako budemo dojile (ja vjerujem da hoću jer sam i prvi put bez problema) tu nema pravila i zna biti noći kad je beba non stop uz mamu i na siki, tako da se sve svede na zadovoljavanje bebinih potreba za sikom i maminom blizinom.
    Svakako će nam biti veselo za koju god opciju da se odlučimo, ali moje mišljenje, možda malo bolje da ima te niske rešetkice između, ali opet kažem, nisam to radila, to je samo trenutno mišljenje.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    22. Ožujak 2021. 12:49

Energije i volje da idem setati imam, ali sam još uvijek na mirovanju. Ako sad pretjeram sa sjedenjem/hodanjem znaju me uzasno boljeti oni okrugli ligamenti, tako da cekam zeleno svijetlo od gin pa da se pomalo krenem vise kretati i da se dovedem u formu kolko ide. 

2021. M 💗

22. Ožujak 2021. 13:11

Mene ove žgaravice ubijaju, isto mi se javljaju bez obzira jel sam jela šta ili ne. Rennie ili Soda samo trenutno smire situaciju. Jučer i danas sam bila u šetnji, laganih 3 km i opet se javlja pritisak dole. I onda me još ginekologica zove kaže da sam anemična. Ne lajkam treće tromjesečje 👎👎👎
    .
    Inače smo uzeli taj kinderbetić što raste s bebom, dimenzije su 140x70 i uložili smo u dobar madrac tako da je krevet za bebu/dijete riješen do njegove 8.godine ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.