Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    20. Ožujak 2021. 19:51

Isti slicaj kao sto cure kazu, u prvoj T u 30T mi je mala bila na zadak a u 33 se okrenula. Jos oni imaju mjesta za vrtjeti se. E sad jedino je dr mozda mislila da je u polozaju koji se smjeste pred porod i moguce je da do kraja ostane tako, ali je moguce i da se okrene. Al dobro ja bi u tom slucaju osluskivala sebe, kad je pritisak onda odmor, kad ga nema akcija.
    Super za popis, ja bi dodala čašu i vodu u taj popis (možda i piše a da sam već zaboravila sta sam procitala). Eee cure uskoro cemo mi nase popise pisati i postavljati tu...meni sve to nevjerojatno zvuci.

url=https://lilypie.com]

Dominique_i_bebita
    20. Ožujak 2021. 20:36

Ohoo super za popis stvari! Trebat ce uskoro..ja bih jos dodala svakako cepice za usi i onaj "povez" za preko očiju, a nosim i svoj jastucic jer taj trio fantastikus mi je bio spas za spavanje u dvoranama/busu ili u bilo kakvim situacijama kad nisam u svom krevetu!
    .
    Btw kakve ste oko autosjedalica, kupili? Mi cemo uskoro kupovat al ne znam ni sama kaj mi je bitno tj na kaj obratit paznju..nekak naginjem na ona rjesenja sve u jednom 0/1/2/3 ili mozda 0/1 pa kasnije 2/3.. dajte pomagajte sa nekim savjetima ako ste se vec bavili s time 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Lullaby
    20. Ožujak 2021. 21:19

Tweetyca svaka čast. Ja sam dva dana zaredom 6km i baš me bolilo. Za sada je 2 km max od kojeg me ne boli. Nadam se da će se beba pomaknuti gore, al ni moja dr nije bila optimistična i to mi uopće nije spomenula.
    Za vas koji ste naručivali h&m znate li kako funkcioniraju povrati? Strah me da me poštarina ne ispadne tko zna koliko.

20. Ožujak 2021. 21:20

Pozdrav novim i starim curama 🤗🤗
    .
    Ja ću samo kratko prijavit ovu žabu dole sa linka. Noćno svjetlo koje smo ja i muž jučer i perkjučer testirali 🤭 Dok sin ne dođe. Uglavnom ako se stavi na sredinu sobe projicira odraz vode/mora po plafonu i zidovima. Može se upalit samo svjetlo, može svjetlo uz šum valova mora (što bebe navodno vole) i može svjetlo uz jednu jako umirujuću i uspavajuću melodiju. Mislim da ima i više boja, mi se odlučili za žabu, sad ne znam jedino jel ću moć previjat noću uz nju jer mi se čini malo mračno, ali evo muž i ja zapali ko bebe oba puta 🙈 Naštelana je na pola sata da svijetli ili svjetli i svira i nama je 👍👍  

https://www.baby-walz.de/p/cloud-b-nachtlicht-musik-frosch-p1658763/?variantId=P1658763_238337620&utm_medium=sea&utm_source=google.de&utm_campaign=DE_SAD_PTL1_Wohnen-Mobile-ME&utm_content=pla&gclid=Cj0KCQjwutaCBhDfARIsAJHWnHvbnVZ7E_WHDP5ib7ZW-G9QnZvfFvrnX7oxF6AVoc4gMqnhFB2FHP0aAoR9EALw_wcB

matea1989
    20. Ožujak 2021. 21:26

Ja sam isprva bila za maxi cosi, ali sad nekako više naginje nekoj od cybexa, one idu uglavnom do 18 mjeseci, dok su ostale do 12 mjeseci. A ta rješenja 0/1/2/3 mi se nekako ne čine baš nešto... Možda griješim i možda još promijenim mišljenje... Odlučila sam se dobro informirati i raspitati o svim opcijama...
    Bitno mi je da bude sigurna i lagana za korištenje, mi smo trenutno puno u autu, kako će bit kad curka stigne ne znam, ali važno mi je da bude što sigurnija... 
    Za isofix bazu se isto mislim, olakšala bi korištenje svakako pogotovo ako idemo na opciju 0+ jer onda vrlo lagano mogu dijete iznijeti u autosjedalici iz auta...

Lullaby
    20. Ožujak 2021. 21:41

Oko mene govore da je bolje bez baze zbog postizanja nagiba od 45 stupnjeva. Nisam još prionula tome baš, morat ću dan, dva malo istražiti i dogovoriti se s mužem što ćemo. Nisam ni kolica uzela. Mislim da ću Peg Perego Ypsi, samo ne znam hoću li 3u1.

Lullaby
    20. Ožujak 2021. 21:47

Ajme tweetyca totalno sam ljubomorna! Ja sanjam o planini, baš dugo nisam bila i mislila sam da ću moći bar neke lagane staze nakon 12 tt. Jedva čekam s bebačem ići 😊

20. Ožujak 2021. 21:54

matea1989

Ja sam isprva bila za maxi cosi, ali sad nekako više naginje nekoj od cybexa, one idu uglavnom do 18 mjeseci, dok su ostale do 12 mjeseci. A ta rješenja 0/1/2/3 mi se nekako ne čine baš nešto… Možda griješim i možda još promijenim mišljenje… Odlučila sam se dobro informirati i raspitati o svim opcijama…
    Bitno mi je da bude sigurna i lagana za korištenje, mi smo trenutno puno u autu, kako će bit kad curka stigne ne znam, ali važno mi je da bude što sigurnija…
    Za isofix bazu se isto mislim, olakšala bi korištenje svakako pogotovo ako idemo na opciju 0+ jer onda vrlo lagano mogu dijete iznijeti u autosjedalici iz auta…

Mi smo se isto dvoumili između maxi cosi i cybex, baš zato jer je cybex malo veća i duže u uporabi, i da se spustiti u ležeći položaj, ali smo se zbog ADAC ocjena odlučili na maxi cosi coral. AS nam je isto bila bitna stavka jer smo puno na autocesti 🙂

20. Ožujak 2021. 21:58

Zavidim vam na propješačenim kilometrima 😭 Ja sam mirovala zadnja 3 tjedna jer sam osjećala pritisak, bolove i grčeve. Sad se to sve smirilo pa mislim od sutra ponovo krenuti da vidimo gdje to vodi. Danas sam recimo bilo malo više u pogonu u stanu, vamo tamo i eto ti išijas, morala uzeti još jedan Mg. 

• Mare87
    20. Ožujak 2021. 22:31

Lullaby

Tweetyca svaka čast. Ja sam dva dana zaredom 6km i baš me bolilo. Za sada je 2 km max od kojeg me ne boli. Nadam se da će se beba pomaknuti gore, al ni moja dr nije bila optimistična i to mi uopće nije spomenula.
    Za vas koji ste naručivali h&m znate li kako funkcioniraju povrati? Strah me da me poštarina ne ispadne tko zna koliko.

H&M povrati su besplatni..
    Prwko aplikacije se oznaci artikal koji se vraca i za dan, dva dolazi postar i preuzima paket nazad (on stavi povratnu naljepnicu s adresom).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.