Na trudničkom su nam savjetovali za njegu bebe hladno prešano bademovo ulje za kupanje prvih par mjeseci, weledu za bebinu guzu i za zimske mjesece isto weledinu kremu za lice.
Na trudničkom su nam savjetovali za njegu bebe hladno prešano bademovo ulje za kupanje prvih par mjeseci, weledu za bebinu guzu i za zimske mjesece isto weledinu kremu za lice.
Odlični savjeti, potpisujem bademovo za sve! Iako weledu za bebinu guzu i lice nisam koristila, al sve drugo što jesam je za svaku preporuku.
U nekom postu prije su cure spominjale mustelu i tjemenicu - prijateljici, sestri i meni njihov šampon za tjemenicu nije pomogao, ali je pomoglo hladno prešano bademovo i mekana, najjeftinija četkica za zube iz dm-a ili mullera - namaljale bebama tjeme, ostavile 10ak min i fizički iščešljavale te ljuskice s tjemena i kosice :-) upalilo kod sve 3!
Thnx na odg, pisem si sve vase savjete, lako drugi put kupit i drugu marku kozmetike, mislim da cu isprobavati razno.
Za krevetic bas gledala i citala da nađem sta je bolje i saznam da su u Americi (oni imaju jace regulacije nego mi) potpuno zabranjeni krevetici sa stranicama koje se spustaju zbog sigurnosnih razloga. I zaista, cudilo me kako recimo Ikea nema nesto tako prakticno nego se jedva nađe koji model u baby centrima da to ima... onda skuzim zasto. I citam da sz Ikeini jako dobri, cvrsti i kvalitetni krevetici (iako sz jeftini) i da su prosli sve te rigotozne safety regulacije. Na kraju jos najjeftinije ispadne najbolje😂
https://ibb.co/FH3fPHm
Stigla narudžba sa about you, sve je predivno, 62 broj sam uzela ❤️❤️❤️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana svida mi se! 😊
Imate mozda ideju di mogu online naruciti neku vesticu ili laganiju ljetnu jaknicu br 56 i 62? Za svaki slucaj da imam 😅 nisam nigdje naisla na nesto simpaticno, a da ne kosta ko moja jakna 😅
2021. M 💗
Bojana, slatko ☺️
Ana, ja neki dan u lidl otišla po namirnice i našla savršenu ljetnu jaknicu, onako za na kratke rukaviće, laganu, 6€. Škicaj tako malo, možda ti se posreći 🙂
Negative i Dominique, mislimo li sve 3 na isti? ja sam pikirala Sundvik ili Gulliver, ova su 60x120 a čini se da je jedina razlika visina, Sundvik je 5cm viši.
It's a boy! 💙
Da da, Lidl zna imati najbolje tj slatke a najpovoljnije vestice za bebe, potpisujem to.
Kiflice oprosti sto brzopleto napisem pa ostanem nejasna. Dakle stranica na kojoj su rešetke se skroz makne, nema je uopće. Madrac bebinog kreveta i mog kreveta budu spojeni.
Inače krevet je iz Lesnine, najobičniji i ima 3 razine/visine montiranja madraca. Nema onaj sistem podizanja visine rešetki već samo opciju dq bude stranica s rešetkama ili da je nema uopće. Dimenzije su 70×140.
url=https://lilypie.com]
Negative i Dominique, mislimo li sve 3 na isti?ja sam pikirala Sundvik ili Gulliver, ova su 60x120 a čini se da je jedina razlika visina, Sundvik je 5cm viši.
Mogice, za Negativ ne znam na koji tocno misli, a mi smo kupili Sundvik bijeli, tako da ti i ja sigurno mislimo :D
.
Curke hvala za savjete za kozmetiku, ja jos nisam do tog dosla, to mi je nekak najkompliciranije jer mi je skroh novo i ima tolko izbora, al isto cu poklikat nekaj pa vijdet u hodu kak mi se sviđa..weleda mi je za sad ostala u pamcenju da je hvaljena od vas.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Bojana, slatko ☺️
Ana, ja neki dan u lidl otišla po namirnice i našla savršenu ljetnu jaknicu, onako za na kratke rukaviće, laganu, 6€. Škicaj tako malo, možda ti se posreći 🙂
Tenks! 😊
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji