I moj bebač je bio baš nisko, sve do negdje 23tt i baš mi je bio pritisak nakon dužeg hodanja,pokreti su bili uglavnom usmjereni na mjehur, što nije bilo zanimljivo. Nakon 23tt se baš fino podigao višlje i sve je postalo lakše i pokreti ugodniji.
Meni je dr. kao i Kiflici u 25tt rekla da beba još ima mjesta i da će se još okretati, što ja i osjetim (kao da radi salto ali polako, sve ce izobliči trbuh).
P. S. Čitam vas svaki dan, ali se slabo javljam 😬
Neka od vas je rekla da je u poliklinici Harni dozvoljena pratnja, pitanje glasi koliko dugo se čeka termin za pregled 3D ili 4D, htjeli bi da i tata vidi bebu.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Pozdrav cure,
Da i ja postanem malo aktivnija. :)
Imam pitanje dal se koja susrela s ovim "problemom"..
Jučer ujutro me probudila jako oštra i tupa bol ispod trbuha s desne strane, prije bih rekla oko stidne kosti. Bilo je baš jako oko 2min, oblio me znoj i nisam mogla na noge.
Jako sam se prestrašila. Popodne me ginekolog pregledao i nije me ništa bolilo više. Beba je dobro.
On mi nije mogao reći što je, al mogu biti crijeva i ligamenti.
Jel tko imao takvu bol od kruznih ligamenata??
Mislila sam uz Elebaby uzimati i Rodikal:
https://ljekarna-pablo.hr/roidakal-za-trudnice-30-tableta-proizvod-143/
Radi grceva u nogama dok spavam. Jel tko koristio to?
Teta u ljekarni mi je preporučila i da je sasvim ok uz prenatale.
Hej pijem Roidakal na preporuku ginekologice od 13tt kad je vidjela hematom i tad su me baš dosta grčevi mučili u donjem dijelu trbuha. Zadnji put na pregledu hematoma više nije bilo, a stvarno mogu reć da me i grčenje popustilo. Dal je od Roidakala ili od toga što sam malo više mirovala ne znam ali i dalje ga pijem i čini mi se kao odlična stvar.
Pozdrav cure,
Da i ja postanem malo aktivnija. :)
Imam pitanje dal se koja susrela s ovim "problemom"..
Jučer ujutro me probudila jako oštra i tupa bol ispod trbuha s desne strane, prije bih rekla oko stidne kosti. Bilo je baš jako oko 2min, oblio me znoj i nisam mogla na noge.
Jako sam se prestrašila. Popodne me ginekolog pregledao i nije me ništa bolilo više. Beba je dobro.
On mi nije mogao reći što je, al mogu biti crijeva i ligamenti.
Jel tko imao takvu bol od kruznih ligamenata??
Mislila sam uz Elebaby uzimati i Rodikal:
https://ljekarna-pablo.hr/roidakal-za-trudnice-30-tableta-proizvod-143/
Radi grceva u nogama dok spavam. Jel tko koristio to?
Teta u ljekarni mi je preporučila i da je sasvim ok uz prenatale.
Hej pijem Roidakal na preporuku ginekologice od 13tt kad je vidjela hematom i tad su me baš dosta grčevi mučili u donjem dijelu trbuha. Zadnji put na pregledu hematoma više nije bilo, a stvarno mogu reć da me i grčenje popustilo. Dal je od Roidakala ili od toga što sam malo više mirovala ne znam ali i dalje ga pijem i čini mi se kao odlična stvar.
Super, hvala na odgovoru :)
31.7.2021. 👶🏻💝
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH IL MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija............https://clck.ru/RZVTh
I moj bebač je bio baš nisko, sve do negdje 23tt i baš mi je bio pritisak nakon dužeg hodanja,pokreti su bili uglavnom usmjereni na mjehur, što nije bilo zanimljivo. Nakon 23tt se baš fino podigao višlje i sve je postalo lakše i pokreti ugodniji.
Meni je dr. kao i Kifliciu 25tt rekla da beba još ima mjesta i da će se još okretati, što ja i osjetim (kao da radi salto ali polako, sve ce izobliči trbuh).
Neka od vas je rekla da je u poliklinici Harni dozvoljena pratnja, pitanje glasi koliko dugo se čeka termin za pregled 3D ili 4D, htjeli bi da i tata vidi bebu.
Meni je dr. kao i Kifliciu 25tt rekla da beba još ima mjesta i da će se još okretati, što ja i osjetim (kao da radi salto ali polako, sve ce izobliči trbuh).
Da, i moj se trbuh sav izoblici, kao da radi nekakav kolut u nazad, bas me rastegne, malo nelagodno dok se ne namjesti, dok udarce nogicama i rukicama osjetim i vide se ali su blagi i nisu nelagodni kao kad se cijela rotira🤣
Evo, drage moje, stize lista potrebnih stvari za bolnicu za mamu i bebu koju mi salje prijateljica. Pa mozda vam pomogne u punjenju kosarice u DM-u dok jos traje ova akcija 25× bodova vise do sutra. Ja cu danas po listi krenut...
[ ]Pamucni ulosci vir80 [ ]Prvi tjedan chico mammy ako je epizotomija u pitanju, nakon toga vir80 [ ]Jednokratne gacice [ ]Komprese za bradavice multy mum [ ]Labelo obavezno na porodu [ ]sampon [ ]pasta za zube [ ]cetkica za zube [ ]Dezodorans [ ]Mlijeko za tijelo [ ]Vlazne naramice [ ]Suhe maramice [ ]Bomboni od fruktoze, slani keksi i voda, proteinke plocice [ ]Papiri za trudnocu, osobna, zdrastvena [ ]Papuce [ ]japanke (ispod tusa) [ ]Ogrtac- [ ]Grudnjak za dojenje [ ]Carape [ ]Spavacica [ ]WC papir 2 role [ ]2 rucnika [ ]Mobitel i punjac, slusalice [ ]Trudnicka odjeca [ ]Vrecica za prljavo rublje
Stvari za bebolinu za bolnicu [ ]Tetrica [ ]Odjelce, pamucna kapica, dekica, jakna [ ]2 kom jednokratnih pelena 2 do 5kg [ ]Body [ ]Carapice [ ]Krema za guzu melem, mustela [ ]Vlazne maramice
I stize lista potrebnih kozmetickih stvari za bebu za doma za pocetak:
[ ]Cetka, cesalj za kosu [ ]Pribor za nokte [ ]Pumpica za ciscenje nosa. [ ]Vateni stapici za uho [ ]Termometar za vodu [ ]Fizoloska otopina + sprica i igla- za ciscenje nosica [ ]Blazinice za pranje nakon mjenjanja pelena. [ ]Za pupak: octenisept, sterilna kompresa [ ]Krema za guzu: mustela- 1 2 3 zastitna vitaminska krema/ pa melem [ ]Toplomjer [ ]Sampon za kupanje i kosu mustela [ ]Dude i kutije za dude [ ]Kanta za pelene [ ]Caj od komoraca za dojenje [ ]Persil sensitive tekuci za bebe [ ]Rooibos caj za dojilje i grcice kod beba [ ]Bocica Avent, Nuk.. [ ]Adaptirano mlijeko (NAN Sensitiv pa nakon 2-3 tjedna NAN 1)- [ ]Jednokratne podloge za previjanje [ ]Tetra pelene 30 kom. gumeni barbajol. [ ]Pelene za siroko povijanje ima za kupit u bubamari [ ]Ikea rucnici za pranje [ ]Rucnici s kapuljacom [ ]Dekice doma i za van u kolicima
Wc papir jer kazu da ga fali u hrvatskim bolnicama. Sramota ziva.
Sve super napisano, jedino siroko povijanje je kazu nepotrebno. To se prije radilo, sad jedino ako je potrebno onda se to utvrdi na pregledu. Postoje i remencici za kukove za bebe, ali to sve nakon konzultacije s doktorima.
Rooibos caj je siguran i za trudnice. Ja ga pijem i super mi je. To je africki caj, zovu ga majcino cudo. Kao sto je Kiflica napisala, jako je dobar za dojilje jer sprijecava grceve kod beba.
Pozz, cure 😉 nikako da se javim.. Ali uredno sve čitam i pratim, tu sam...
Mi smo na komplikacijama, sve je uredu.. Malo nam je neobično biti kod kuce i slobodni, ali dobro.
Ušli smo u 29 tjedan, s 27 samo imali 1039 g.
Najviše se malo mrda kada mirujem, što je normalno.. Neki dan se cijeli dan nije javljao, pa sam ga navecer nadražila, i onda sam bila gotova 🤗nije mi dao mira.. Sve smo pretrage napravili i sve je super.. Ja sam vec napravila popis stvari jer definitivno je tako lakše samo moramo krenuti u križanje istih 😂 ugl, svima želim lijepi vikend i uživajmo u bebicama 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji