Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    21. Ožujak 2021. 11:22

Uh, znaci registrirala sam se, aktivirala DM kupon za 25x vise bodova i citam da pise: "kupon se realizira automatski uz predocenje Vase active beauty pri sljedecoj kupnji u dm orodavaonicama i ne odnosi se na kupnju putem dm online shopa." 
    Isto tako pise: Kupon nije moguce kombinirati s drugim kuponima. 

Cini mi se kao da ste pisale da ste narucivale online i aktivirale bodove. Kako to? Ne kuzim😊

Kiflica
    21. Ožujak 2021. 11:37

tweetyca

Kiflica, meni se cini nesto da je ta online opcija bila moguca do danas, nesto se sjecam da je pisalo do 21.03 :)

Ne, opcenito je akcija vazeca do danas, 21.3. To znaci da ukljucuje i danas do 23.55, tako pise... Hm...

Kiflica
    21. Ožujak 2021. 11:52

Aha, a na drugom mjestu pise: ovaj tjedan, od 15.do 21.3.u dm online shopu i (uz aktivaciju kupona) u svim dm prodavaonicama nagrađujemo....s 25x vise bodova na cjelokupnu kupnju. 
    Znaci po tome ako hocu online kupovati da ne smijem aktivirati kupon, nego samo ako idem u prodavaonicu. A u online shopu ce mi valjda odmah zaracunati te bodove. Ok, valjda sam sad skuzila, ispricavam se na maloj digresiji s ovim, cure koje su obavile kupnju, ako mi mozete potvrdit je li to tako? 😊

Orhideja1
    21. Ožujak 2021. 12:09

Rio nisam sigurna je li to sindrom nemirnih nogu, ali od 17tt svako jutro od cca 4:30 - 6:00 ja imam potrebu zatezanje svih mišića nogu, ne mogu se nikako namjestiti, bole me kukovi, pomaže ako malo prošetam.
    Jutros sam se malo i prepala jer sam nekoliko puta primjetila da sa tim zatezanjem mišića nogu zatežem i donji dio trbuha, pa se mislim da nisu one lažne kontrakcije ili kako god se zvale (nemam nikakve bolove). 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Sara 🌸
    21. Ožujak 2021. 12:23

Pozz ženice, bila sam vam nedavno pisala o trudnoći u DE i svemu na što sam ja naišla, što se tiče administracije, osiguranja itd. 
    Sad još samo jedan mali info, znam da vas ima par iz Njemačke pa da vam ne bude ko meni, sve u zadnji čas. Znate da ovdje većina bolnica sama prijavi dijete u Rathaus te vam papiri stignu na kućnu adresu kroz par dana? E za to vam trebaju određeni dokumenti koje morate pripremit te ponit sa sobom kad budete išle rodit. Obično piše na web stranici bolnice, al rijetko što stranci trebaju ponijeti. Ovo san ja pripremila: 
    - osobne iskaznice ili putovnice 
    - original internacionalni vjenčani list (+ kopija istog, nek se nađe), a ako niste vjenčani onda Vaterschaftserkennung.
    - original internacionalni rodni listovi oba roditelja (tu je nastao problem, nisam znala, lako se izvadi u općini u kojoj ste rođeni tj upisani u matičnu knjigu. Samo dajte OIB-e osobi koja će to ići preuzet za vas, te djevojačko prezime svoje majke (ako npr svekrva ide vadit i ne zna informaciju koje je djevojacko prezime nevjestine majke😁). 20,00 kn je jedan dokument. Meni je poslano preporučeno, za dva dana su stigli dokumenti u DE)
    - mutterpass
    Obično zadrze originale pa ih vrate zajedno sa djetetovim rodnim listom. No, svakako cu tražit da na licu mjesta kopiraju osobne te nam ih odma vrate. ( iako sam ja vec kopije pripremila, al ne znam hoce li ih uzet)
    Što se tiče rodnih listova, dobit ćete par komada: za zdrav osig., za kindergeld te elterngeld (na svakom ce pisati za sto je), no svakako naglasite da vam treba i internacionalni rodni list za dijete, neki traže dva ili tri komada, svaki se plaća od 10-15 €, ne znam tocno dal ovisi o bolnici, općini ili pokrajni. Važan je bar jedan koji ćete poslat nakon djetetovog rođenja sa punomoći nekoj osobi u RH koja će ga upisati u Knjigu rođenih u RH te za domovnicu.
    Mislim da taj original dokument ne vraćaju, pa je bolje imati jos jedan internacionalni rodni list viška. 
    Ovo je sve što sam ja pripremila, ja sam u niskom.startu. Vi svakako provjerite još za sebe ako treba što dodatno pripremiti. 
    -
    Mallla, nadam se da ste ti i tvoja bebica dobro. 🌺🌸🌺💕

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Rio
    21. Ožujak 2021. 12:26

Orhideja1 ideeentican osjećaj!! Kad istegnem tako noge do te neke granice, automatski mi se i taj donji dio trbuha počne istezat. I onda se sva userem da neću nešto zdrndati dolje...
    Noćas sam se trgnula oko 4 sata zbog ružnog sna i narednih sat i pol sam provela u nekom glupom polusnu s neodoljivom potrebnom, ali ne željom, da trznem, pomicem, istezem, otkinem i bacim noge. 😫 

I da pojavio mi se bijeli iscjedak, nešto češće nego inače..ne svrbi me ništa, nema neugodan miris, ali mi gaćice budu mokre, jučer sam se tri puta prala i mijenjala donje rublje.. nisam pobornik dnevnih uložaka, izbjegavam ih. 
    Da zovem dr radi toga? 🧐

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Kiflica
    21. Ožujak 2021. 12:32

tweetyca

Ja sam aktivirala sve kupone koji su bili moguci aktivirat, obavila online kupnju i dobila masu bodova…

Ok hvala ti! Probat cu i ja tako, pa sta bude! 🤗❤

Dominique_i_bebita
    21. Ožujak 2021. 12:43

Kiflice online ti se automatski aktiviraju svi kuponi kad na kraju upises broj active beauty kartice, zato pise da ne moras aktivirati.
    .
    Hvala za odgovore i razmisljanja za autosjedalicu! Jos cu razmislit kaj cemo na kraju, a vjerojatno jaje posebno pa pnda neku univerzalnu kad beba navrsi godinu dana. 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Bojana2017
    21. Ožujak 2021. 12:43

A ja sam sinoć mislila da ću ići povraćati koliko me je žgaravica satrala, užaaaaaas!
    Evo je i danas, prisutna je 😡
    I da, zavidim curama koje mogu biti aktivne, ići u duge šetnje i uživati.
    Nadam se da će se ova mala pomjeriti gore mada mi dr nije rekla ni da je to moguće. Vidjećemo 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Orhideja1
    21. Ožujak 2021. 12:45

Rio

Orhideja1 ideeentican osjećaj!! Kad istegnem tako noge do te neke granice, automatski mi se i taj donji dio trbuha počne istezat. I onda se sva userem da neću nešto zdrndati dolje…
    Noćas sam se trgnula oko 4 sata zbog ružnog sna i narednih sat i pol sam provela u nekom glupom polusnu s neodoljivom potrebnom, ali ne željom, da trznem, pomicem, istezem, otkinem i bacim noge. 😫

I da pojavio mi se bijeli iscjedak, nešto češće nego inače..ne svrbi me ništa, nema neugodan miris, ali mi gaćice budu mokre, jučer sam se tri puta prala i mijenjala donje rublje.. nisam pobornik dnevnih uložaka, izbjegavam ih.
    Da zovem dr radi toga? 🧐

Meni je fascinanto kako se sve to događa u točno određeno vrijeme, znali nikad prije 4:30. Jednu noć sam se ustala za prošetat, a da nisam tako istegla mišiče i bila sam ko drvena, doslovno misam mogla napravit korak dok nisam prvo zategla sve mišiće nogu i onako se malo zatresla, ali ako treba neka ostane na tome, nedao bog većih problema.

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.