Cure super na dobrim pregledima I na potvrđenim spolovima 😊😊
Miska mislim da ako je opasno već bi ti rekli da moraš na strogo mirovanje i slično, ali mislim da je sad u ovim tjednima to zanemarivo jer je beba sad puno veća od hematoma ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Miška, ako kaže da je ok onda ćemo mu vjerovati. A i nemaš krvarenja nikakva to je najbitnije 🙂
Kad radiš slijedeći pregled i jesu ti rekli šta za ogtt? Ja radim za mjesec dana "mali" ogtt i rečeno mi je da sve jedem normalno, također na dan vađenja krvi doručkujem normalno. Pa me zanima jel i ostalim švabicama tako? I kao, ako vrijednosti ne budu dobre, onda se radi "veliki" ogtt sa tim zadnjim obrokom do 18.00 prije vađenja krvi idući dan.
Ni ja nisam dobila neka uputstva oko toga…bas ću ih morati nazvati i pitati jel moram paziti na nešto dan prije i jel smijem doručkovati…jer ja umirem od gladi kad se probudim 🙈🙈🙈
Hej . Ja sam bila prosli tj. Imate dosta uputa na internetu. Normalno mozete vecerati ,ali nazalost ujutro doci na taste. Navecer se samo nemojte prejesti cokolade pre kasno i to je to. Dva sata ste tamo. Prvo urin onda popite glukozu. Malo je slatka ali izdrzivo. Samoo obavezno nista ne jesti ,jedino vode popit.😄
Vidim da vi idete nakon 20-og tj. Ja sam isla u 18 tj
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Dobro jutro! Hvala vam cure na podrsci! 🥰
Kontam i ja da panicarim bez veze, kad su mi 2 ginekologa rekla da to nije opasno.
Ja koliko sam skontala netko ide na taj ogtt, netko ne, morat cu ih pitati za to.
Meni su spomenuli da cu vec od iduceg puta na CTG. Imala sam ok tlak ali ubrzan puls pa vjerojatno zbog toga.
Dobro ja i ne jedem poslije 18h to mi nije problem....problem je kad se ja probudim ja moram odmah jest inace imam osjećaj da umirem 😅😅😅
Ja imam termin 11.3 tad radim ogtt I odmah poslije tog imam pregled...I samo su rekli da pijem to i onda nakon sat vremena vade krv i onda pregled. Morat cu ponijeti nešto sa sobom jer ću inače umrijeti tamo od gladi 😅 tablete smijemo odmah u jutro popiti kao i inače? (Npr za štitnjaču)
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Kontam i ja da panicarim bez veze, kad su mi 2 ginekologa rekla da to nije opasno.
Ja koliko sam skontala netko ide na taj ogtt, netko ne, morat cu ih pitati za to.
Meni su spomenuli da cu vec od iduceg puta na CTG. Imala sam ok tlak ali ubrzan puls pa vjerojatno zbog toga.
Koliko ubrzan plus? Jer s tim imam i ja problem, ali kad sam gina pitala za to, on mi je rekao da je to normalno u trudnoći sve dok mi ne smeta. Sad sta on smatra pod tim da mi ne smeta, mislim da je ono bas da osjetim to lupanje srce I slično 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Koliko ubrzan plus? Jer s tim imam i ja problem, ali kad sam gina pitala za to, on mi je rekao da je to normalno u trudnoći sve dok mi ne smeta. Sad sta on smatra pod tim da mi ne smeta, mislim da je ono bas da osjetim to lupanje srce I slično 🤷🏼♀️
Znam da je normalno u trudnoci imati i povisen puls, do 90 ili 100 cak. Dosad sam uvijek imala normalan puls, znaci par minuta ranije mi sestra mjerila i bilo ok. E ja ne znam sta je jucer bilo, jel od maske sto se sva zacrvenim pa jedva tamo lezala i disala ili sam se uplasila, imala sam puls 120 kad mi je radio ultrazvuk. Rekla sam mu da od rodjenja imam povisen puls genetski. Rekao je da to moram pratiti, ne valja naravno ako je stalno takav.
E sad, ja ne znam jel on inace pocne raditi CTG ranije trudnicama ili ce meni raditi ranije zbog tog pulsa, nemam pojma. Ne zalim se jer mislim da je bolje i jedna pretraga vise, da sve provjerimo.
Morat cu ga iduci put sve detaljno pitati jer doslovno nesto mi kaze, nesto ne, pa se onda samo brinem.
Zaboravila sam napisati, ja pijem i terapiju za usporenu stitnjacu, a koliko sam vidjela ona utjece dosta na puls. Probat cu do iduceg pregleda sto vise u setnju, piti vise vode i pratiti tlak. Ja mislim da je to meni kombinacija -malo genetika, trudnoca, stitnjaca i ove glupe maske s kojima ne mogu disati. I kad sam isla na hitnu za upalu mjehura, dr mi je tamo rekao: jako ste crveni u licu, to je od maske, trudnicama je teze disati.
Mame, imam jedno pitanje ako koja zna informaciju,.
Ako promjenite radno mijesto, koliko trebate biti prijavljen da imas puni porodiljni?
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Mame, imam jedno pitanje ako koja zna informaciju,.
Ako promjenite radno mijesto, koliko trebate biti prijavljen da imas puni porodiljni?
Ako se ne varam, trebaju ti sjesti minimalno 3 pune place, tako su mi rekli u racunovodstvu firme u koju sam se prijavila... Uz pretpostavku da zadovoljavas one uvjete vezane uz staz.
It's a boy! 💙
Miška i mene patronažna na slijedećem pregledu prikopčava na CTG tako da mislim da nije zbog pulsa nego im je očito takva praksa 🤷 Također je rekla da moram puno vode piti, tj normalno, da ne dođem dehidrirana
Sortiraj odgovore
Najstariji