Miska cestitam na dobrom pregledu i na potvrđenom deckicu! Mozemo lagano dalje mirne u ovo putovanje.
Hvala ti. 🥰 Iskreno, malo me to zabrinulo na prvu ali jedino sto mogu je skulirati se, nadati da ce sve biti ok, vise odmarati i to je to. 💙🙏
Da je nesto zabrinjavajuce doktor bi te upozorio ovako nemas brige, samo polako ali razumijem da u mislima jedan mali crvić počme rovariti.
url=https://lilypie.com]
Malla i moj dr je lud na taj parametar gornje granice šećera 5.1, i rekao mi je odmah kad mi dođe nalaz ogtt-a da pošaljem njemu a ne mojoj socijalnoj ginekologicu jer da često dižu frku ni za što.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Malla i moj dr je lud na taj parametar gornje granice šećera 5.1, i rekao mi je odmah kad mi dođe nalaz ogtt-a da pošaljem njemu a ne mojoj socijalnoj ginekologicu jer da često dižu frku ni za što.
Ma e pretpostavljam da mi je u toj namjeri tako rekla. A viđala sam i po netu da otprilike tako preporučuju, kombinacija tvog i mog. U biti da ne pretjerujemo prethodni dan.
url=https://lilypie.com]
Miška, ako kaže da je ok onda ćemo mu vjerovati. A i nemaš krvarenja nikakva to je najbitnije 🙂
Kad radiš slijedeći pregled i jesu ti rekli šta za ogtt? Ja radim za mjesec dana "mali" ogtt i rečeno mi je da sve jedem normalno, također na dan vađenja krvi doručkujem normalno. Pa me zanima jel i ostalim švabicama tako? I kao, ako vrijednosti ne budu dobre, onda se radi "veliki" ogtt sa tim zadnjim obrokom do 18.00 prije vađenja krvi idući dan.
I ja iduće sedmice radim ogtt 🙈🙈 meni je šećer bio jednom 5.1 pa drugi put 5.0 i doktorica mi rekla da se pridržavam dijete jer sam na granici.
Ja se ne pridržavam dijete jer i inače ne jedem puno, a ni gluposti, a i smatram da je pretjerano.
Sačekaću da vidim šta će mi izmjeriti pa ako bude stvarno visoko idem na dijetu. 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ana, cuvaj se, laganini i bit ce ok🤗
Malla i Dominique, i moja se curica sklupcala jucer na pregledu, pa dr. nije mogla sve izmjeriti sta je trebalo, kao neki anomaly scan... tako da drugi tjedan novi pokusaj... sakrila glavicu skroz dole desno u neki kutic ispod pubicne kosti...mis mali prepadnuti. A onda se doma junaci i skace mi po cijelom trbuhu...😂🐁🎀♥️
I ja iduće sedmice radim ogtt 🙈🙈 meni je šećer bio jednom 5.1 pa drugi put 5.0 i doktorica mi rekla da se pridržavam dijete jer sam na granici.
Ja se ne pridržavam dijete jer i inače ne jedem puno, a ni gluposti, a i smatram da je pretjerano.
Sačekaću da vidim šta će mi izmjeriti pa ako bude stvarno visoko idem na dijetu. 🤷🏼♀️
Da. Što mi znači pravit dijetu 3 dana prije vađenja krvi da zavaram test, ako ću nakon testa opet po starom. I ja smatram da jedem zdravo, raznoliko, priuštim si i čokoladu, ali ne 200gr nego možda par kockica. Ako mi zbog toga kaže da mi je šećer povišen onda u k.
Za ogtt mi nisu nista rekli. Bila sam sva nervozna zbog maske, tesko mi disati, zabrinula se oko tog hematoma i od tog svega zaboravila pitati. Iduci pregled imam za mjesec dana.
Miška, ako kaže da je ok onda ćemo mu vjerovati. A i nemaš krvarenja nikakva to je najbitnije 🙂
Kad radiš slijedeći pregled i jesu ti rekli šta za ogtt? Ja radim za mjesec dana "mali" ogtt i rečeno mi je da sve jedem normalno, također na dan vađenja krvi doručkujem normalno. Pa me zanima jel i ostalim švabicama tako? I kao, ako vrijednosti ne budu dobre, onda se radi "veliki" ogtt sa tim zadnjim obrokom do 18.00 prije vađenja krvi idući dan.
Ni ja nisam dobila neka uputstva oko toga...bas ću ih morati nazvati i pitati jel moram paziti na nešto dan prije i jel smijem doručkovati...jer ja umirem od gladi kad se probudim 🙈🙈🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji