Hahaha jedva čekam da zatopli 🤣🤣😩
https://ibb.co/DzM89jW
Hahaha, vjerojatno tako nekako, muko moja, ka kit na suhom 🤣🤣🤣🤣
Ma bit cemo sexy trudnice hahaha 🙈
Ja sam spol saznala u 15tj.
Meni je posteljica isto naprijed, bebu sam pocela osjecati, ali ono nesto lagano, tek oko 18tjedna.
Prije nista skork nisam skuzila...
Jedva cekam da se krene jace ritati 🤩🥰
A sto se tiče spavanja... Spavam na lijevom boku, na desnom, na leđima... Sve mi odgovara, osim na trbuhu, vise me sise bole u toj pozi nego trbuh da smeta.... Tako da ne znam sto da kazem...
Jedino kad se okrecem s jedne strane na drugu onda me dolje bas smeta, valjda kak se napreze sve...
Jel to bas veliki problem ako ne spavam stalno na lijevom boku? Trbuh jos nije nesto velik, prije je to moja skemba od hrane, a ne beba pa mi ne smeta nista toliko...
Cure koje znate spol a niste radite nifty testove.. u kojem tjednu ste saznale? Ja imam pregled prekosutra i ulazim u 18 tt. Dali mislite da ce se vidjeti?
Ejj evo da ti odgovorim konkretno kod mene..u 18 tjednu sam isla na anomaly i tamo je doktor reko 70% curka posto je pupcana bila izmedu nogica pa nije bio siguran,u 20 tjednu sam isla na redovni pregled i potvrdena je curica :).
Mozda je cudni pitanje ispricavam se ako se nekom gadi i slicno ali jel imate puno bijelog onak gustog iscjedka?jel to normalno? #zbunjena ahhaha🤣
I ja imam dosta tog iscjedka, nekad je i malo zuckast. I također imam pregled 09.03 pa ću baš pitati za to. Nema mirisa, pa mislim da je to ok.
Što se tiče robice, dobila sam svaaastaa, ne znam kamo sa tolikom robicom tako da ću zaista kupiti malo i za gust. Još mi frendice žele organizirati baby shower. 😁
Udarce baš jako osjetim i ja, jučer sam i vidjela jer sam bila u nekoj uskoj haljini 🤗 ali tata još nije uspio osjetiti, nekako se smiri uvijek kad stavi ruku 😂
Nisam se javljala neko vrijeme jer preuredjujemo, navečer padam s nogu od umora i zapem odmah. Zadnjih par dana imam bolove u krizi a, vjv od umora. Pokušavam spavati na boku, ali nekako se okrenem u snu na ledja, ne pomaže ni jastuk za spavanje.
Bojana divna ti je curica, kako se sve kristalno jasno vidi! 🧡
Meni je pregled sutra, jedva cekam. Mogla bi biti sutra potvrda da je cura. Zadnji put je rekla 97% cura.
Cocolina bas je lijepo Lana. Iskreno meni lakse rodit nego ime izabrat 😄
Udarci hm buba ko blesava i okrece se. Definitivno su mi neugodna trampolin skakanja po mjehuru jer imam osjecaj da ce izvirit nogica. Sinoc se je okretala i to mi je bas bilo neugodno.
Kupnja stvarcica, sebi sam zadala svaki mj to do listu i fino je pratim. Tako mi je lakse.
Danas me lupila svijesnost kako ce ovo preostalo vrijeme brzo proci, od ponedjeljka mi stize zamjena a planiram raditi do 14.5. Bas me uhvatila mini nervoza oko nadolazece promjene.
Spavanje mi je kako koju noc, sretna sam kad mirno odspavam al zna me drzat nesanica ili me probudi odlazak u wc nakon cega me uhvati nervoza, nedostatak zraka i tako. Ocito su to sad neki novi simptomi/tegobe.
url=https://lilypie.com]
Probudila se ja u 3 i nema vise spavanja 😂
Danas popodne imam pregled, pa mozda i malo nervoza kriva.
Legnem na bok obavezno, probudila se na ledjima i mali lupa. Ja osjetim micanje i udarce ujutro i navecer, ostalo je miran. Pocela sam ih osjetiti mislim isto oko 18. tjedna, ali to je bilo jako slabo. Tada sam imala i pregled i dr rekao da je 90% siguran da imamo decka. 💙
Sto se tice kupovine, kupila sam onaj mickey maus set iz h&m-a i onu podlogu sa igrackicama sto vise (bilo je nedavno u lidlu). Tome nisam mogla odoliti hh. Isli smo u trgovinu neki dan pogledati kolica i jaje uzivo. To smo se odlucili sto cemo, pa cekamo akciju online.
Za vas u DE eto info za sto smo se odlucili, znam da su to njemacke marke, vjerojatno ih nema u Hrvatskoj.
Kolica: Moon Nuova air, jaje i baza: Britax Römer baby-safe 2 i-size.
Raven, meni nije..
Cure koliko često idete na preglede i uzv? Ja sam do sada svaka 4 tjedna, ali čitam da nije potrebno toliko, da su dovoljna sveukupno 3
Uh ja sam bila na ultrazvuku prvi put s nepunih 6 tjedana pa nakon toga svaka 2 ili 3 tjedna. Malo češće nego što je uobičajemo, ali djelomično zbog toga što smo išli na IVF, a onda je dr vidjela hematom pa sad opet čekam 10.3. kontrolu. Nadam se da će se povuć do tad :)
Mislim da je inače kod večine nekakva praksa svaka 4 tjedna UZV, ali može i manje od toga. Pogotovo ako nema nikakvih komplikacija.
https://ibb.co/DzM89jW
razmišljam i o ovakvom o kupaćem
planiram izložiti svoju kitovsku liniju na plaži u lipnju i srpnju
https://ibb.co/DzM89jWrazmišljam i o ovakvom o kupaćem
planiram izložiti svoju kitovsku liniju na plaži u lipnju i srpnju
Hahahah jedva sam čekala haljinice ali kad vidim ovo.... I u tajicama sam si velika, bas je preko noci buknuo trbuh, u 2 dana se poduplao 😄🙈 ali slatko je to, trbuh raste, mali udara, mama sretna! Samo da sve ide po planu :)
Mari dobar je mail samo im treba 4-5 dana da odgovore sa potvrdom termina.
Bojana kako dobre slike! Baš je lijepo ulovila curicu, prava pozerica
It's a boy! 💙
Cure šta mislite o odlasku na bazen u vrijeme trudnoće? Voljela bi ići 2x tjedno makar pola sata plivati, čitam da se preporučuje kao aktivnost za trudnice ali me trta infekcija...
It's a boy! 💙
Daa, super je ulovila bebicu, slikice su divne, taman da tata vidi
MariLove12 ja sam nekako izbjegavala bazen baš zbog tih infekcija, ali sam u prošloj trudnoći bila ljetna trudnica pa sam bila na moru i kupala se. Nekako možda zavisi od tvog imuniteta, sklonosti ka infekcijama, samog bazena.
Ja sam se nekako čuvala i aktivnost pronašla negdje drugo.
Kod mene ona bolje spriječiti nego liječiti
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji