Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    24. Veljača 2021. 16:30

Raven7

Kako su svabe prilagodile sve trudnicama, a nasi ovdje pustaju nas da gladujemo 😂😂 ja isto ne znam kako cu ujutro izdrzat bez dorucka jer me tjera na povracanje ako ne pojedem nesto😬😅 vidjet cemo za mjesec dana tek idem na ogtt 💪🏽

Mene to bas zanima, kako uraditi taj test i ne povratiti.... mene jos nisu slali al vjerujem da hoce uskoro i zaista, na samu pomisao da pijem tako nesto slatko mi je muka, jos uvijek mi ni voda ni sokovi dobro ne sjedaju na stomak tako da, vec mi je briga kako odraditi uspjesno test :D

Sutra sam opet na pregledu pa me vec hvata malo trema, al radujem se vidjeti bebija.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla
    24. Veljača 2021. 16:49

Obicno se on radi ovako kad su vec mucnine iza nas, a kad dođeš na tašte jedino ke to što ti želudac ima pa bude sretan 😄 nije tako strašno popiti. Mene je podsjecalo na cedevitu. Sutra cemo vidit friske dojmove.

url=https://lilypie.com]

Magdalena2002
    24. Veljača 2021. 17:29

Maryy29

Mame, imam jedno pitanje ako koja zna informaciju,.
    Ako promjenite radno mijesto, koliko trebate biti prijavljen da imas puni porodiljni?

Koliko ste radili na ranijem radnom mjestu? Bitno je da je ispunjen uvjet staža. 
    Citiram: "prema kojem osoba mora imati navedeni staž od 9 mjeseci neprekidno, odnosno 12 mjeseci s prekidima u posljednje dvije godine. Ukoliko navedeni uvjet nije ispunjen, korisnik i dalje ima pravo na rodiljni dopust, no naknada plaće tijekom istoga iznosi 70% proračunske osnovice (odnosno 2.328,20 kune)."

👨‍👩‍👧‍👧👭

🌸TiKiDi🌸
    24. Veljača 2021. 17:44

Cure ja sam 4 puta radila OGTT. Dva puta zbog IR, i dva puta u prosloj trudnoci. Nije bilo tak strasno, najgori mi je dio taj sto ne smijes jesti dok ne zavrsi trece vađenje krvi. I u mom labosu vrijedi isto... Dan prije ne jesti poslije 18h i taj dan ne jesti slatko. Slatko ionak ne jedem pa mi to nije nikad tesko palo. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Maryy29
    24. Veljača 2021. 18:41

Magdalena2002

Maryy29

Ako promjenite radno mijesto, koliko trebate biti prijavljen da imas puni porodiljni?

Koliko ste radili na ranijem radnom mjestu? Bitno je da je ispunjen uvjet staža.
    Citiram: "prema kojem osoba mora imati navedeni staž od 9 mjeseci neprekidno, odnosno 12 mjeseci s prekidima u posljednje dvije godine.Ukoliko navedeni uvjet nije ispunjen, korisnik i dalje ima pravo na rodiljni dopust, no naknada plaće tijekom istoga iznosi 70% proračunske osnovice (odnosno 2.328,20 kune)."

Radila sam dvije godine neprekidno.. Bila sam danas na zavodu i predlozili su mi da se prijavim i idem na komplikacije i iza cu imat porodiljni placu po zadnjem poslu a to mi odgovaraa😁

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

Aneee
    24. Veljača 2021. 19:29

Miska I ja sam svog pitala bas zbog toga što je moj u jutarnjim satima znaci tek se probudim a bude iznad 100 i svejedno je rekao da je normalno...I ja pijem terapiju od 100..čak sam primjetila da mi je eto sad zadnjih tjedan dva plus puno manji (ne prelazi često preko 100).
    Nema me cijeli dan i vi ispisete 10 stranica 🙈🙈 idem vas sad citati 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    24. Veljača 2021. 19:52

Meni još u 12tt dali termine do kraja trudnoće i odmah rekli za ovaj  termin 11.3 da će biti ogtt i samo su rekli da ću doći piti glukozu i da će mi nakon sat vremena vaditi krv, a ništa oko jela nisu spominjali....I prošli pregled sam htjela pitati kako ide to jel smijem jesti ili ne, ali sam skroz zaboravila 🙈
    Ali nmvz zovem onda ovih dana pa pitam za svaki slučaj da znam

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MariLove12
    24. Veljača 2021. 20:07

Maryy29

Magdalena2002

Maryy29

Citiram: "prema kojem osoba mora imati navedeni staž od 9 mjeseci neprekidno, odnosno 12 mjeseci s prekidima u posljednje dvije godine.Ukoliko navedeni uvjet nije ispunjen, korisnik i dalje ima pravo na rodiljni dopust, no naknada plaće tijekom istoga iznosi 70% proračunske osnovice (odnosno 2.328,20 kune)."

Radila sam dvije godine neprekidno.. Bila sam danas na zavodu i predlozili su mi da se prijavim i idem na komplikacije i iza cu imat porodiljni placu po zadnjem poslu a to mi odgovaraa😁

Maryyy znači nisu ništa spominjali koliko dugo trebaš biti prijavljena da bi dobila puni iznos plaće, a ne ovih cca 2328kn? Kod mene je slična situacija, bila sam 3mj na hzz, kad sam saznala da sam trudna prijavila sam se po uputama računovođe na 3mj u firmu, sad u ožujku planiram na komplikacije i nadam se da će rodiljni i porodiljni biti na osnovi prosjeka te 3 plaće, a ne 2328 s tim da imam ove uvjete što se tiče staža. 

It's a boy! 💙

• Maryy29
    24. Veljača 2021. 20:18

MariLove12

Maryy29

Magdalena2002

Maryy29

Maryyy znači nisu ništa spominjali koliko dugo trebaš biti prijavljena da bi dobila puni iznos plaće, a ne ovih cca 2328kn? Kod mene je slična situacija, bila sam 3mj na hzz, kad sam saznala da sam trudna prijavila sam se po uputama računovođe na 3mj u firmu, sad u ožujku planiram na komplikacije i nadam se da će rodiljni i porodiljni biti na osnovi prosjeka te 3 plaće, a ne 2328 s tim da imam ove uvjete što se tiče staža.

Al ja imam uvjet da sam radila 12 mj u dvije godine. 

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

MaryClear
    24. Veljača 2021. 20:19

Drustvo moje... 
    Mene od jucer boli trtična kost... Valjda kak dugo sjedim na poslu... Nemam pojma... Sad sam legla na bok, ali svejedno boli😔😔
    Moj iduco pregled je 18.3. i onda cu valjda dobiti isto upute za vađenje krvi, šećer i sve sto ide... Morati ću jedino pitati gin sta je sa anomaly scanom u ovim tjednima... Vidim da spominjete da se radi oko 20tjedna,ali moj nista noje spomenuo o tome...
    I još jedna stvar... Partner i ja prakticiramo seks, koristim i neki vruhunski vibrator, ubije me u pojam koliko je dobar 🤩🙈ali nakon tih svršavanja, grčenja od vibratora, mene počne dolje jako boliti,baš gdje je beba, kao neki grč... Pa me zanima jel mogu ja s tim nastetiti bebi? To me boli cca 5min i prođe... Prva je trudnoca tak da ni ne znam za lazne trudove i te stvari i kalvi su to osjecaji... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.