Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    23. Veljača 2021. 09:20

Mirjam, slikica je presmijesna! 😂 
    Haha a za kupaci, ne kuzim zasto zene skrivaju trbuscic u neudobnom jednodjelnom, meni je nepodnosljiv mokar kupaci na meni... ja cu se kupati u mini bikiniju ili ko nudista s ogromnom businom i bas me briga 😂
    Ne znam za bazene, pise da je zdravo plivati i pise da je dobro izbjegavati zbog infekcija...tko ce ga znati. 

• snje
    23. Veljača 2021. 09:29

Kiflica

Haha a za kupaci, ne kuzim zasto zene skrivaju trbuscic u neudobnom jednodjelnom, meni je nepodnosljiv mokar kupaci na meni… ja cu se kupati u mini bikiniju ili ko nudista s ogromnom businom i bas me briga 😂
    Ne znam za bazene, pise da je zdravo plivati i pise da je dobro izbjegavati zbog infekcija…tko ce ga znati.

bljak jednodjelni, ja ću isto biti u najmini ikad :-) ne mislim kupovati nove badiće, prevezem vezice malo dalje, a iz cica taman mogu izvaditi spužvicu

Kiflica
    23. Veljača 2021. 09:29

Ja sam zbog komplikacija imala u pocetku jako ceste utz, pa kasnije rjeđe kad se stanje stabiliziralo.(1×tjedno, pa svaka 2tj,3tj i sad smo na svaka 4 tj)
    Mrsava sam, posteljica iza, rano osjetila udarce, u 17 tt, muz u 19 tt, sada sam usla u 21 tt po aplikaciji koju pratim.  Mene ti udarci i preokretanja ne bole i nisu neugodni fizicki, a psihicki naravno jako umuruju i vesele. Ne osjetim da mi skace po mjehuru, ne tjera me cesro na piskenje, nego ju osjetim kad legnem na leđa, onda me pocne udarati naprijed na trbusni zid. 
    Trudim se spavati na lijevom boku, jastuk pomaze, stavim ga iza leđa da se ne prevrcem na leđa i donji dio između nogu. 
    A da je curica je rekla u 12 tt i potvrdila u 16 tt, svaki put se vidjelo među nogicama...

Kiflica
    23. Veljača 2021. 09:33

snje

Kiflica

Haha a za kupaci, ne kuzim zasto zene skrivaju trbuscic u neudobnom jednodjelnom, meni je nepodnosljiv mokar kupaci na meni… ja cu se kupati u mini bikiniju ili ko nudista s ogromnom businom i bas me briga 😂
    Ne znam za bazene, pise da je zdravo plivati i pise da je dobro izbjegavati zbog infekcija…tko ce ga znati.
    bljak jednodjelni, ja ću isto biti u najmini ikad :-) ne mislim kupovati nove badiće, prevezem vezice malo dalje, a iz cica taman mogu izvaditi spužvicu

Haha ni ja necu kupovati, taman se nadam da ce mi se malo popuniti kosarice kupacih koje cec imam😂

miska
    23. Veljača 2021. 09:53

Kiflica

Ja sam zbog komplikacija imala u pocetku jako ceste utz, pa kasnije rjeđe kad se stanje stabiliziralo.(1×tjedno, pa svaka 2tj,3tj i sad smo na svaka 4 tj)
    Mrsava sam, posteljica iza, rano osjetila udarce, u 17 tt, muz u 19 tt, sada sam usla u 21 tt po aplikaciji koju pratim. Mene ti udarci i preokretanja ne bole i nisu neugodni fizicki, a psihicki naravno jako umuruju i vesele. Ne osjetim da mi skace po mjehuru, ne tjera me cesro na piskenje, nego ju osjetim kad legnem na leđa, onda me pocne udarati naprijed na trbusni zid.
    Trudim se spavati na lijevom boku, jastuk pomaze, stavim ga iza leđa da se ne prevrcem na leđa i donji dio između nogu.
    A da je curica je rekla u 12 tt i potvrdila u 16 tt, svaki put se vidjelo među nogicama…

Kao da sam ja pisala sto se tice bebe. I ja osjetim najvise kad sam na ledjima, nista ne boli, odmah mi osmijeh na licu i pocnem bebici nesto pricati 🥰  

Bojana2017
    23. Veljača 2021. 10:24

Jedno pitanje za cure koje su koristile Etheral pamučne pelene. Na koliko stepeni ih perete? Vidim na njihovoj stranici da piše 40, a ja sve pelene do sada prala na 60 bar (ne njihova proizvodnja).

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    23. Veljača 2021. 14:08

Mari ne u bazen jer je to voda koja stoji, puno podložnija bakterijama. Ako ti nije nužno nemoj. U biti je poanta da se izbjegava bilo kakvo točanje. Ako ces uc zaplivat, izsac i presvuc se moze proc.
    More je drugo, u moru se moze kupati naravno sko je s trudnocom sve ok!

url=https://lilypie.com]

MariLove12
    23. Veljača 2021. 14:52

Hvala curke! Namjeravala sam 2x tjedno otplivati koliko ću moći, ravno pod tuš i u suhu odjeću. Probat ću uloviti neki termin kada nema gužve pa kako bude... :) 

It's a boy! 💙

ana0310
    23. Veljača 2021. 15:11

Kod mene je sad nastao problem s posteljicom preko usca maternice 🤦🏻‍♀️ tako da sad do daljnjega mirovanje i cesce kontrole. 

2021. M 💗

ana0310
    23. Veljača 2021. 15:16

Sto se tice udaraca, znaju biti svakakvi, cak sam iznenadena jačinom posto je posteljica sprijeda. Stvarno me zna udariti posteno i bude malo neugodno 😅
    Zaspem na lijevom boku, al se znam okretati po noci svakako (ne na trbuh) no vecinom sam na lijevom boku jer mi je to i prije trudnoće najbolje odgovaralo.

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.