Ana baš mi je žao, ali dobro da će te imati pod kontrolom, izgurat ćeš 👍😉
Imaš li kakvih simptoma? Krvarenje, smeđarenje... ?
Imaš li kakvih simptoma? Krvarenje, smeđarenje… ?
Zasad nemam krvarenja srecom. Nadam se da ni nece biti 😊 bas sam se prepala, makar veli gin da postoje sanse da ce se s vremenom "pomaknuti" s usca.
2021. M 💗
Imaš li kakvih simptoma? Krvarenje, smeđarenje… ?
Zasad nemam krvarenja srecom. Nadam se da ni nece biti 😊 bas sam se prepala, makar veli gin da postoje sanse da ce se s vremenom "pomaknuti" s usca.
Ana ma bit će to okej, meni je dokt rekla da je dosta nisko i da posteljica ide taman do usca, na granici da ide preko, ali da ima vremena da se do 27-28 tjedna povuče gore, ako ne da ćemo onda razgovarati kako dalje, samo da pazim kako sjedam, te da nakon odnosa mogu krvariti. Vjerujem da će se i tebi povući u narednih par tjedana
It's a boy! 💙
Ana navijami da se cim prije povuce, najcesce se povuce!
Ja bila na pregledu, potvrđena 100% cura. Sve je u redu. Sad ovih dana trebam vadit krvnu sliku, urin i OGGT. Rekla mi dr da dan prije ne jedem slatko i da taj dan jedem do 6 popodne i iza ništa....evo bumo vidli kako ce to proc. Planiram u cetvrtak ici.
Iduci pregled 25.3. Vec mi je dalekoooo. A bas sam uzivala gledati malecku na uzv. Nije se dala mjeriti sve se sklupčala
url=https://lilypie.com]
Cestitam na curki i dobrom pregledu meni je doktor reko da je sad vec tesko znati kolko je beba dugacka jer se pocela jako klupcati, nema toliko mjesta pa ne mogu ni izmjerit bas tocno..bar za sad.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Malla i ja drugi tjedan radim ogtt ali dobila sam sasvim druga uputstva od tvojih, a to je da tri dana prije jedem sve ono što i inače jedem a dan prije neka mi zadnji obrok bude barem 8 sati prije vađenja krvi. Malo mi je nelogično ovo što je tebi dr rekla jer mislim da može dovesti do krivih rezultata (pod pretpostavkom da inače jedeš slatko).
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Evo mene sa pregleda. Sa bebom je sve ok, potvrdjeno je da je musko, duljina cerviksa ok, jedino sto mi je nasao je 2cm nekakvog hematoma. Cudno mi bilo otkud tek sad to otkrio, u 23. tt. Pitao me za bolove, krvarenje, ja to nista nisam imala. Rekao je da ne brinem, da ne vidi nikakvo krvarenje i da je to vjerojatno trebao biti blizanac. Pitala sam jos jednog ginekologa, rekao je da se ne brinem.
Olivera to je rekla jer je moj secer inace ok i sve je uvijek ok, a parametre su toliko spustili da su po malo nerealni, dakle ako secer prođe 5 vec dizu frku sto je cesto nepotrebno. Pretpostavka je da ce secer svakako pokazati ako ne stima. Poanta price doktorice je bila da ne pretjeram bas taj dan jer je bilo xy slucajeva da su cure bas dan prije trpale u sebe voće, mlijeko i slatkiše što inače ne rade i onda je nalaz izašao svakakav.
Uglavnom ne plašim se netočnog nalaza, najvažnije da mi je svaki pregled do sad dobar i da se ja ne osjećam loše! A i nisam štreber koji posluša dr od a do ž 🤣 inače kod mene klasika da na večer pojedem red čokolade ili koji bombončić, a kroz dan ne!
Miska cestitam na dobrom pregledu i na potvrđenom deckicu! Mozemo lagano dalje mirne u ovo putovanje.
Miska cestitam na dobrom pregledu i na potvrđenom deckicu! Mozemo lagano dalje mirne u ovo putovanje.
Hvala ti. 🥰 Iskreno, malo me to zabrinulo na prvu ali jedino sto mogu je skulirati se, nadati da ce sve biti ok, vise odmarati i to je to. 💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji