Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    22. Veljača 2021. 19:41

Ajme super ste, sad sam stvarno mirnija, obecajem! Vidim da nas ima oko mojih tjedana jos koje jos ne osjetimo nista, sigurna sam da ce onda doci sve na vrijeme. Zezala me mama da si sad zelim udarce da znam da je sve okej, a da kad krenu nece vise prestati nikada, pa da dobro pazim sto si zelim... :) 

(Da Kiflice, posteljica, ne maternica, naravno... tupson )

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Isa522
    22. Veljača 2021. 19:49

Cure koje znate spol a niste radite nifty testove.. u kojem tjednu ste saznale? Ja imam pregled prekosutra i ulazim u 18 tt. Dali mislite da ce se vidjeti? 

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

• mari88
    22. Veljača 2021. 19:52

Nirvana2020

https://ibb.co/6FmG6y5
    Ja sam se narucivala osobno na probir i anomaly, ali imam isprintanu potvrdu narudzbe, mislim da je e-mail tocan.

Hvala ti. Onda ce odgovoriti kroz par dana nadam se ☺️

Dominique_i_bebita
    22. Veljača 2021. 20:06

Isa522

Cure koje znate spol a niste radite nifty testove.. u kojem tjednu ste saznale? Ja imam pregled prekosutra i ulazim u 18 tt. Dali mislite da ce se vidjeti?

Ja sam saznala evo prije tjedan dana..ali da se nije dobro okrenula beba mozda nebih saznala.. 
    .
    Jesam samo ja cudna al meni su nekad bas nelagodni ti "udarci", ne bole me nego onak, malo mi je cudan taj osjecaj kao ono kad mi pulsira žila negjde u tijelu (tipa na oku), cekam prave udarce :))
    .
    Super je ovaj forum, drago mi je vidjet kak si pomazemo sa savjetima i iskustvima..svatko doprinese svoju malu kockicu znanja i onda to nastane lijepi veliki kolaž 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

sassy
    22. Veljača 2021. 20:24

Isa522

Meni je rekla spol s 13t na kombiniranom, s tim da nije sigurna 100% al prilicno je da je cura tako da to sve zavisi od polizaja bebe i potencijalno uredjaja za UZ (iskreno ne razumijem se u to al pretpostavljam).

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Aneee
    22. Veljača 2021. 21:22

Sve nas je više i više. Dobro došle nove cure 😊
    Bit će ljeto puno beba 🥰🥰
    Imala sam Kurs od 18 do 20, pa dok sam vas pročitala sad se javljam 😅
    Mi smo saznali spol u 17tt i to nije bio 100% siguran, ali sad zadnji put u 21tt je rekao da nema više sumnje i da je sigurno dečko 😊💙💙
    A što se tiče bebinih pokreta prvi put sam osjetila sa 19+0, ali i kod mene je posteljica naprijed, tako da ga ni sad ne osjetim bas nesto jako...još je kao neko titranje, ali nekad zna i jako udariti 😅 možda ovisi kako i gdje udari. Meni također nisu ti pokreti još ugodni, dosta puta se trznem, nez malo je čudan osjećaj 😄😄 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Isa522
    22. Veljača 2021. 21:31

Hvala vam na odgovorima ☺️ Nadam se da cu saznat😇

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

matea1989
    22. Veljača 2021. 21:45

Što se tiče udaraca ja sam konkretne udarce da mogu sigurno reći da je beba osjetila tek u 20.tt, posteljica je sprijeda pa nije ni čudo. Evo upravo sada beba lupa ko luda, uvijek je najaktivnija navečer i u rano jutro. 😆😆

Spol još nismo saznali točno, doktorica je sumnjala da je curica ali nije sigurna, vidit ćemo iduću tjedan valjda. Mojoj prijateljici su tek u 7.mj trudnoće mogli sa sigurnošću vidjeti, kad je toliko čekala nije htjela ni tada znati, tako da se strpila do poroda i dobila curicu. 💞

Što se tiče 4d ja idem idući tjedan, vagala sam bi ili ne bi i ipak se odlučila ići jer ako nam se doktorica smiluje pustiti će i muža. Nadam se da ćemo nda na tom pregledu i spol saznati, ipak su bolji i moderniji uređaji od onih što ima moja soc gin., al najvažnije od svega da saznamo da je sve u redu s bebom, pa onda za spol lako. ♥️♥️♥️♥️

22. Veljača 2021. 22:04

Lucky, već sam htjela pitati gdje si, dugo te nije bilo 🙂

Ja udarce mogu opisati ko ugodne, tak dugo dok ne udri po mjehuri, onda moram na wc 😆 I uopće ne mogu locirati bebu, samo znam da od početka osjećam udarce nisko oko mjehura, a uzv pokazuje da beba leži poprečno kod trbuha.

Ja sam danas išla pokupit svoj paket za mame u dm i uzela sam paket tetrica 💙 

22. Veljača 2021. 22:23

Hahaha jedva čekam da zatopli 🤣🤣😩
    https://ibb.co/DzM89jW

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.