Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    11. Studeni 2020. 12:13

Kiflica

Drage, evo mene s pregleda. Prestao je smedji iscjedak, ne boli me ni trbuh, zapravo zbog uopce nekog pomanjkanja simptoma me i strah sads jos vise. Vidjela se samo gestacijska vrecica, jos nema ploda ni zumanjcane vrecice. Pregled ponovno sljedeci tjedan pa crmo vidjeti hoce li biti sto od toga ili ce se opet ponoviti isti scenarij kao prije pola godine… Nekako sam sva potonula, tesko mi je biti pozitivna… znam da moram raditi na tome. Sad sam 5+1

Draga Kiflica :)) ja sam isto bila kad mi je bilo 5+5 i vidjela se samo gestacijska vrecica...gin mi je rekla da se ne brinem jer je to jos jako malo za ista vidjeti, tako da za 2 tjedna srce sigurno kuca...samo optimizam ✌🏽💪🏽

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Orhideja1
    11. Studeni 2020. 12:23

Kiflica samo polako još je rano, pogotovo ako su ti ciklusi nešto duži. Ja sam recimo bila na pregledu u ponedjeljak kad mi je po aplikaciji (zm) bilo 6+5, a po uzv je ispalo 7+4. Meni je malo kraći ciklus i ovulacija je vjerojatno bila koji dan prije i to je to. Kod tebe je možda obrnuto. Čekamo sa tobom sljedeći pregled 🤞🤞

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

11. Studeni 2020. 13:04

Draga kiflice, jos ti nije ni za blizance kasno 🤣 ja bila na 5+3 i vidjela se jedna gv i zv, a 2 tjedna nakon 2 srca, tako da... 🤣

Kiflica
    11. Studeni 2020. 14:03

Drage moje Raven, Orhideja, Mirjam, ni ne znate koliko mi vasa podrska znaci . Hvala od srca! Dobro je cuti tuđa pozitivna iskustva, ulile ste mi nadu. Valjda strahujem pretjerano zbog proslog iskustva. I ja osluskujem simptome iz dana u dan i prepadnem se kad nestanu, recimo od sinoc kao da nemam nikakvih simptoma...ali onda se opet pojavi, trenutno mi je mucnina lagana pa me i to umirilo. Valjda su to sve normalne cari trudnoce. Hihi nasmijala si me s ovim blizancima, ne bi bilo lose 

Samoja6
    11. Studeni 2020. 14:04

Bože dragi nikako naći temu! 
    Uglavnom, cure... Dali je iti jednu od vas gin pitao dali bi napravila onaj probir test? Tj. nifty test? Mene je jučer pitala, objasnila mi, kao ne moram odmah odlučiti... Stvar je u tome da muž ima brata s Downovim sindromom, ali nije genetski, jednostavno im se to dogodilo i ne postoji više nitko u obitelji osim njega, ikada! 
    Dali bi vi napravile? Ja sam već u jednu ruku odlučila da nebi... Ima neki test od 300 i nešto kn, kao nije 100% siguran, i nifty od 3500 kn, koji je 99% siguran... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Tonka55
    11. Studeni 2020. 15:17

Samoja6

Uglavnom, cure… Dali je iti jednu od vas gin pitao dali bi napravila onaj probir test? Tj. nifty test? Mene je jučer pitala, objasnila mi, kao ne moram odmah odlučiti… Stvar je u tome da muž ima brata s Downovim sindromom, ali nije genetski, jednostavno im se to dogodilo i ne postoji više nitko u obitelji osim njega, ikada!
    Dali bi vi napravile? Ja sam već u jednu ruku odlučila da nebi… Ima neki test od 300 i nešto kn, kao nije 100% siguran, i nifty od 3500 kn, koji je 99% siguran…

Mene je moja pitala, i rekla je da svaki ginekolog to mora pitat (jer sam ja ostala bez riječi😥). I rekla sam da neću, na što je ona rekla ako planirate pobacit u tom slučaju, onda radite, ako ne planirate onda nema smisla ni raditi... Na što sam joj još 3 puta za redom rekla: "Neću!" 

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Hedwig.Z
    11. Studeni 2020. 15:23

Tonka55

Samoja6

Uglavnom, cure… Dali je iti jednu od vas gin pitao dali bi napravila onaj probir test? Tj. nifty test? Mene je jučer pitala, objasnila mi, kao ne moram odmah odlučiti… Stvar je u tome da muž ima brata s Downovim sindromom, ali nije genetski, jednostavno im se to dogodilo i ne postoji više nitko u obitelji osim njega, ikada!
    Dali bi vi napravile? Ja sam već u jednu ruku odlučila da nebi… Ima neki test od 300 i nešto kn, kao nije 100% siguran, i nifty od 3500 kn, koji je 99% siguran…

Mene je moja pitala, i rekla je da svaki ginekolog to mora pitat (jer sam ja ostala bez riječi😥). I rekla sam da neću, na što je ona rekla ako planirate pobacit u tom slučaju, onda radite, ako ne planirate onda nema smisla ni raditi… Na što sam joj još 3 puta za redom rekla: "Neću!"

Zanima me da li su testovi anomaliju obavezni u trudnoći, tzv double i triple testovi? Da li svi ginekolozi to rade? 

Samoja6
    11. Studeni 2020. 16:04

Lulu.Lu

Tonka55

Samoja6

Mene je moja pitala, i rekla je da svaki ginekolog to mora pitat (jer sam ja ostala bez riječi😥). I rekla sam da neću, na što je ona rekla ako planirate pobacit u tom slučaju, onda radite, ako ne planirate onda nema smisla ni raditi… Na što sam joj još 3 puta za redom rekla: "Neću!"

Zanima me da li su testovi anomaliju obavezni u trudnoći, tzv double i triple testovi? Da li svi ginekolozi to rade?

Ne, mislim da nisu obavezni... 
    Meni ona nije spominjala ništa osim ovog, i to ako želim... A sve nekako ne želim! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Tonka55
    11. Studeni 2020. 16:24

Lulu.Lu

Tonka55

Samoja6

Nisu obavezni, zato me i pitala želim li.. Mislim da se oni rade najkasnije do 13tt

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Hedwig.Z
    11. Studeni 2020. 16:25

Samoja6

Lulu.Lu

Tonka55

Samoja6

Ne, mislim da nisu obavezni…
    Meni ona nije spominjala ništa osim ovog, i to ako želim… A sve nekako ne želim!

Oprosti Tonka55, nisam baš u toku, a da ne tražim.. Koliko dugo si trudna? Ja sutra idem na prvi pregled pa me baš zanima da li će me to pitati. I ja nekako ne želim! Koliko sam skuzila, double i triple testovi nisu baš ni pouzdani, često su puka statistika. Jedna moja frendica je radila Nifty test jer su joj ti testovi pokazali moguće anomalije, tj. Statistike. Napravila ga je i sve je u redu, prije cca 2god. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.