Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    10. Studeni 2020. 16:20

Samoja6

I prevario me moj kalendar! Izgleda da je ovulacija bila kasnije, tako da nismo u 8 tjednu nego u 7.
    Napravila mi je papa test, nalaz kroz 10-ak dana… Pregledala me, kaže da je sve uredno… A UZV također uredan… Srce kuca! Nadamo se da će sve i ostati tako…

Lijepe vijesti!! 🥰

Kiflica
    10. Studeni 2020. 16:45

Orhideja, drzi se, moguce da je viroza koja nema vdze s time  tvoja dr.ce najbolje znati. Samoja, wuhu srceko kuca! Cestitam i novim curama i dobrodosle! Ja sam danas opet imala malo iscjedak, zvala am doktoricu, narucila me za pregled sutra ujutro. Nadam se da ce biti sve ok. Od simptoma, i dalje imam te lagane grceve, malo osjetljivije grudi i vec mi se spava oko 9 i pol navecer. 

Samoja6
    10. Studeni 2020. 17:03

Kiflica

Orhideja, drzi se, moguce da je viroza koja nema vdze s time tvoja dr.ce najbolje znati. Samoja, wuhu srceko kuca! Cestitam i novim curama i dobrodosle! Ja sam danas opet imala malo iscjedak, zvala am doktoricu, narucila me za pregled sutra ujutro. Nadam se da ce biti sve ok. Od simptoma, i dalje imam te lagane grceve, malo osjetljivije grudi i vec mi se spava oko 9 i pol navecer.

Naravno da će biti sve ok! Mene je danas moja baš umirila... Rekla mi je odmah nakon pape da je moguće da bude malo sukrvice, to je normalno... Mada je kod mene zasad nema. Isto tako je rekla ukoliko i bude nekad koja kapljica krvi bez panike, uvijek je moguće da pukne neka žilica ili nešto, nemora biti ništa strašno... U slučaju da stvarno bude nešto da odmah dođem, pogledat će, riješit će... Stvarno je žena čudo!! Toliko nježna, sve objasni, baš imaš osjećaj neke, mogu reći, sigurnosti... A sad, nemože ni ona utjecati na sve! Samo je rekla da se i dalje normalno ponašam, sve kao i dosad. Jesti sve, ne treba ništa izbacivati, sama ću osjetiti ako mi nešto smeta! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• plavooka
    10. Studeni 2020. 17:25

Zdravo trudnice ☺
    Da vam se pridruzim, prosle sedmice sam saznala da sam trudna, sad sam po aplikaciji 5t i 3 dana..Na pregledu jos jisam otisla jer mislim da je rano.. musnine imam stalno vec skoro 10 dana..
    Interesuje me da li ste upucene da li korona virus utice da razvijanje ploda ako bi se dobio na pocetku trudnoce?

Samoja6
    10. Studeni 2020. 18:46

plavooka

Zdravo trudnice ☺
    Da vam se pridruzim, prosle sedmice sam saznala da sam trudna, sad sam po aplikaciji 5t i 3 dana..Na pregledu jos jisam otisla jer mislim da je rano.. musnine imam stalno vec skoro 10 dana..
    Interesuje me da li ste upucene da li korona virus utice da razvijanje ploda ako bi se dobio na pocetku trudnoce?

Da! Upravo to mi je ginekologica danas rekla! Ne trebaš se bojati! Rekla mi je da se ne bojim korone, da nemože ni u kom slučaju naštetiti! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• plavooka
    10. Studeni 2020. 18:51

Samoja6

plavooka

Zdravo trudnice ☺

Da! Upravo to mi je ginekologica danas rekla! Ne trebaš se bojati! Rekla mi je da se ne bojim korone, da nemože ni u kom slučaju naštetiti!

Hvala na odgovoru 😁 oko mene na poslu svi su je dobili pa me je strah da ne bi i ja, sad mi je kad ne moze nastetiti.. imala sam spontani u avgustu u 7tjednu, i sad me je strah od svega 😏

Kiflica
    10. Studeni 2020. 19:21

Samoja hvala, bas ti je draga dr.! I moja je divna ginicka, a i sestra, skoro zaplakale samnom prosli put kad nije uspjela trudnoca. Plavooka, znam kako se osjecas, tako se i ja bojim svega pa i korone sada. Drago mi je cuti da nije opasno za plod. Bit ce sve ok, ovu godinu nam je ionako najbolje provesti doma na kaucu, kako god okrenes 

chocolina
    10. Studeni 2020. 19:37

Evo da se napokon uspijem javit. Sinoc maleni dobio nekakvu reakciju u vidu osipa na guzi od mandarine. Toliko ga je pekla guza da jadan vise nije imao snage ni zaplakati, tako da nam je sinoc bas bilo veselo. Srecom danas je bolje, srce mi se slomilo. 
    Cestitam na dobrim pregledima, i dobrodosle nam nove bebice. Sve koje imaju mucnine i povracanje zelim da sve brzo prodje. Meni isto danas bas doslo da se negdi 🤮, al nekako me popusti u kriticnom trenutku 😅 Jos imam malko smedjkastog na dnevnom, tako da mi se cini da ide na bolje.

Ivo& Ivana💙♥️
    10. Studeni 2020. 20:12

Luckyy42

Cure molim vas, ako ikoja zna, neka pomaze, vec 3 dana me boli kao pred menstruaciju, cijeli donji dio i leda su mi pod nekim pritiskom i jako se bojim😭 stvarno sam prestrasena.. ne osjeca mi se to nekako bezazleno i normalno..

Draga najbolje bi ti bilo da ides kod doktora ili na hitnu da te pregledaju. Nemora biti ništa ali ipak ako si prestrasena a znam da jesi jer smo sve prestrasene i osluskujemo stalno svoje tijelo, da se smiris najbolje ti je da odes k doktoru jer mi možemo tu bit podrska ali ipak treba netko stručan u ovom trenutku 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Mare87
    10. Studeni 2020. 20:45

Samoja6

plavooka

Zdravo trudnice ☺

Hvala na odgovoru.
    Ja sam ju prebolila na pocetku trudnoce (oko 7 tjedna).. i mislila sam da tesko da moze utjecati na plod. Meni je to proslo kao viroza neka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.