Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    10. Studeni 2020. 21:08

Mare87

Samoja6

plavooka

Zdravo trudnice ☺
    Da vam se pridruzim, prosle sedmice sam saznala da sam trudna, sad sam po aplikaciji 5t i 3 dana..Na pregledu jos jisam otisla jer mislim da je rano.. musnine imam stalno vec skoro 10 dana..
    Interesuje me da li ste upucene da li korona virus utice da razvijanje ploda ako bi se dobio na pocetku trudnoce?

Da! Upravo to mi je ginekologica danas rekla! Ne trebaš se bojati! Rekla mi je da se ne bojim korone, da nemože ni u kom slučaju naštetiti!

Hvala na odgovoru.
    Ja sam ju prebolila na pocetku trudnoce (oko 7 tjedna).. i mislila sam da tesko da moze utjecati na plod. Meni je to proslo kao viroza neka

Jesi imala temperaturu

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    10. Studeni 2020. 21:09

Meni se smirilo povraćanje, ali sam dobila temperaturu. Sad me baš strah svega

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Mare87
    10. Studeni 2020. 21:21

Orhideja1

Mare87

Samoja6

plavooka

Zdravo trudnice ☺
    Da vam se pridruzim, prosle sedmice sam saznala da sam trudna, sad sam po aplikaciji 5t i 3 dana..Na pregledu jos jisam otisla jer mislim da je rano.. musnine imam stalno vec skoro 10 dana..
    Interesuje me da li ste upucene da li korona virus utice da razvijanje ploda ako bi se dobio na pocetku trudnoce?

Da! Upravo to mi je ginekologica danas rekla! Ne trebaš se bojati! Rekla mi je da se ne bojim korone, da nemože ni u kom slučaju naštetiti!

Hvala na odgovoru.
    Ja sam ju prebolila na pocetku trudnoce (oko 7 tjedna).. i mislila sam da tesko da moze utjecati na plod. Meni je to proslo kao viroza neka

Jesi imala temperaturu

Da, nekih 3-4 dana ispod 38
    Nisam nista uzimala od tableta

matea1989
    10. Studeni 2020. 22:02

Cure da javim, bila danas na pregledu, sve ok, srceko kuca (7t4d) ❤️❤️ a moje srce ko kuća
    Plod je uredne veličine obzirom na tjedne. Dobila uputnice za krvne pretrage pa ću se s tim malo pozabaviti. Idući pregled 8.12. kad sam s doktoricom dogovorila i da bi otvorila bolovanje, do tada taman neke stvari na poslu riješim. 
    Mučnine su mi i dalje navečer ali jučer sam počela piti Donat mg i baš su mu se smanjile mučnine na prihvatljivu razinu, tako da probajte možda i s tim za mučninu....

chocolina
    10. Studeni 2020. 22:24

matea1989

Cure da javim, bila danas na pregledu, sve ok, srceko kuca (7t4d) ❤️❤️ a moje srce ko kuća
    Plod je uredne veličine obzirom na tjedne. Dobila uputnice za krvne pretrage pa ću se s tim malo pozabaviti. Idući pregled 8.12. kad sam s doktoricom dogovorila i da bi otvorila bolovanje, do tada taman neke stvari na poslu riješim.
    Mučnine su mi i dalje navečer ali jučer sam počela piti Donat mg i baš su mu se smanjile mučnine na prihvatljivu razinu, tako da probajte možda i s tim za mučninu….

Cestitam na pregledu 😍 Evo ja pojela 2 cokoladne krafne, ko manijak vozila do grada jer su mi se tako jele.. i normalno da mi je sad mucnina 😞 Dobra ideja za Donat, mnogi ga hvale, sutra cu ga bas uzet. Skuzila sam da mi je manja mucnina ako jedem manje a cesce. A ja bas obratno 🙄

11. Studeni 2020. 09:20

Mateja, super za pregled 💕
    Cure kako ste? Meni nestale mucnine, sise mi vise nisu nit osjetljive nit bolne. Jel to normalno? 

Hedwig.Z
    11. Studeni 2020. 09:56

Mirjam2

Mateja, super za pregled 💕
    Cure kako ste? Meni nestale mucnine, sise mi vise nisu nit osjetljive nit bolne. Jel to normalno?

Ja jučer nisam imala mučnine, danas imam opet. I sise su mi također manje bolne. Tako da mislim da je normalno. 

Aneee
    11. Studeni 2020. 09:59

Ja i danas uzas...znaci jucer sve sto sam pojela ili popila sam ispovracala....a izgleda da i danas nije bolje...od početka trudnoće do sada sam izgubila 3kg...ne znam više sta bi...nista mi ne pomaze sve sam isprobala  😭

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Orhideja1
    11. Studeni 2020. 10:48

Mirjam i ja ti mislim da je to normalno, samo opušteno.
    Ana. B  mene je jučer uhvatila neka viroza i katastrofa od povraćanja, mogu mislit kako je onda tebi.
    Ja sam danas bolje, ali sinoć me baš zabrinula temperatura 37.7,nadam se da će sve biti ok

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Kiflica
    11. Studeni 2020. 11:59

Drage, evo mene s pregleda. Prestao je smedji iscjedak, ne boli me ni trbuh, zapravo zbog uopce nekog pomanjkanja simptoma me i strah sads jos vise. Vidjela se samo gestacijska vrecica, jos nema ploda ni zumanjcane vrecice. Pregled ponovno sljedeci tjedan pa crmo vidjeti hoce li biti sto od toga ili ce se opet ponoviti isti scenarij kao prije pola godine... Nekako sam sva potonula, tesko mi je biti pozitivna... znam da moram raditi na tome. Sad sam 5+1 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.