Lucky, draga, ljubim te dobar citat si mi iskopala. Vec sam skroz dobro i veselo.
Samoja, ja jos ne znam hocu li ici na testove tipa nifty i harmony. Ako bih i isla, radije bih na neki skuplji i tocniji. Nema smisla se sekirati oko rezultata nekog jeftinijeg testa s manjom tocnoscu.... Mozda istraziti sto taj test moze detektirati, kakve su to anomalije i odluciti jel mozes zivjeti s tim ili ne... znam da su neki spominjali da ima i nekih anomalija koje nisu spojive sa zivotom, tipa da beba prezivi par dana...pa se nema smisla patiti... ne znam, osjecam se krivom kada samo i razmisljam o tome...
A opet, sta da test pogrijesi i da je beba bila zdrava.. mozda treba vjerovati u dobro i dobro ce biti.
A opet, sta da test pogrijesi i da je beba bila zdrava.. mozda treba vjerovati u dobro i dobro ce biti.
Da, slažem se sa tobom!! 🤗🤗
Evo da se i ja prikljucim ljetnim bebama... Barem mislim da ce biti. Sutra bi trebala dobiti M, 28. Ili 29.10. je bila ovulacija. Ja od ponedjeljka imam jako cudne grčeve... Jucer i danas ujjtro napravila test trudnoće koji ispada pozitivan... U ponedjeljak idem vaditi betu pa cu biti sigurnija. Poslala bi vam slikicu testa od danas, ali nemam onaj link za uploadanje slika... Ima li tko? Hvala 😘🍀
Pa da! Ja neću raditi ni jedan... Moja gin svima u 12-13 tjednu mjeri nuhalni nabor, pa koliko ja o tome znam i to je jedan od pokazatelja "anomalija"... To je eto jedino što ću napraviti jer to njoj spada u normalnu proceduru vođenja trudnoće...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pa da! Ja neću raditi ni jedan… Moja gin svima u 12-13 tjednu mjeri nuhalni nabor, pa koliko ja o tome znam i to je jedan od pokazatelja "anomalija"… To je eto jedino što ću napraviti jer to njoj spada u normalnu proceduru vođenja trudnoće…
Da, i ja mislim napraviti one testove koji su kao obavezni, tj. koji se rade pod "normalnim" pregledom.
Bože dragi nikako naći temu!
Uglavnom, cure… Dali je iti jednu od vas gin pitao dali bi napravila onaj probir test? Tj. nifty test? Mene je jučer pitala, objasnila mi, kao ne moram odmah odlučiti… Stvar je u tome da muž ima brata s Downovim sindromom, ali nije genetski, jednostavno im se to dogodilo i ne postoji više nitko u obitelji osim njega, ikada!
Dali bi vi napravile? Ja sam već u jednu ruku odlučila da nebi… Ima neki test od 300 i nešto kn, kao nije 100% siguran, i nifty od 3500 kn, koji je 99% siguran…
Ja sam u prvoj trudnoci radila nifty i planiram i u ovoj, razlog je jer sam imala sestru sa Dawnom, isto nije genetski ali sam ja ipak htjela znat. Nikad ne bih pobacila ali bi se rade htjela pripremiti ako me tako nesto ceka.
Sortiraj odgovore
Najstariji