Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonka55
    09. Studeni 2020. 20:13

Kiflica

A pregled mi je dogovoren za 6 tt +7 dan, da ne bude prerano, da se nesto vidi, onda pak ne mogu oni neke datume i to je bilo prvo sto su mi mogli dati. S koliko tt su vasi prvi pregledi?

Meni je bio sa 8 tj... I stvarno se već vidjelo svee 🥰🥰 Mi isto stali s odnosima, njega je nekako baš strah.. Kaže dok beba ne očvrsne😂

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Hedwig.Z
    09. Studeni 2020. 20:43

Kiflica

Imam lagano smedkast iscjedak, ali samo na papiru se vidi kad sam se popiskila, nema nista na gacicama. Prvi pregled mi je tek za 2 tjedna. Zvat cu sutra svoju ginicku. Umirite me, cureee

Samo bez negative, i ja sam imala i užasno se prestrašila. Ali odmah sam išla gin i dala mi je tablete. Od tada je prošlo 2 tjedna i sve je ok. Čekam pregled u četvrtak. Zovi gin sutra obavezno ipak. Dosta cura je tu imalo takav iscjedak i sve je na kraju ok. 🥰

Orhideja1
    09. Studeni 2020. 21:22

Kiflica

Drage orhideja i Samoja hvala na odg. Strpit cemo se sa svim aktivnostima, bas me ovo prepalo. A sada sam u 5 tt, tocnije 4 tjedna i 7 dana. Zadnja M mi je bila 6.10., a odnos na dan ovulacije 19.10. Po izracunu neke aplikacije termin za roditi mi je 12.7.2020. :)

Ako si sad 4-5 tt onda ti može prije biti implantacijsko nego od odnosa, a što se tiče pregleda dobro su ti rekli, tada će se već nešto malo vidjet, sve prije je rano za uzv. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Samoja6
    09. Studeni 2020. 21:32

Po "mom kalendaru" ja sam u 8 tjednu... Tj. 7+1...
    E sad, sutra je prvi pregled, tako da bi sve trebala znati... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ivanasu
    09. Studeni 2020. 21:33

Kiflica

Drage orhideja i Samoja hvala na odg. Strpit cemo se sa svim aktivnostima, bas me ovo prepalo. A sada sam u 5 tt, tocnije 4 tjedna i 7 dana. Zadnja M mi je bila 6.10., a odnos na dan ovulacije 19.10. Po izracunu neke aplikacije termin za roditi mi je 12.7.2020. :)

Imamo isti termin po aplikacijama 💕

Ja se još nisam naručila, možda sutra nazovem za termin, iako po prijašnjim iskustvima sam zaključila da se ne isplati ići prije 7tt jer ne vide ništa na uz, pa moraš doći ponovno i strepim onda do sljedećeg pregleda što bi moglo biti🙈

Ovako u cca 7tt može vidjeti otkucaje srca i onda znaš da je na dobrom putu i da mrva napreduje 🙂🙂

• Raven7
    09. Studeni 2020. 21:43

Evo cure ja sam bila na pregledu i tek je 5tj+5...vidi se samo gestacijski mjehur, ali kaze mi dr da za 2 tjedna sigurno bude i srceko❤️ Isla sam ovako rano jer me bas probadalo pa da vidim samo jel sve u redu 🥰🥰

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Kiflica
    10. Studeni 2020. 07:54

Hm, nije implantacijsko krvarenje, to sam imala 2 dana prije ocekivane M, samo isto na papiru jednom nakon piskenja, ali malo svjeze krvi. To je bilo prije 10 dana. A niste me dobro shvatile, nismo imali odnos, samo sam imala orgazam, pa sam se zabrinula zbog grcenja misica da se nesto nije zeznulo. Danas mi dr.popodne radi pa cu zvati. Jutros nisam imala iscjedak, pa se nadam da je ok. Hvala svima na odgovorima.

Orhideja1
    10. Studeni 2020. 08:15

Kiflica

Hm, nije implantacijsko krvarenje, to sam imala 2 dana prije ocekivane M, samo isto na papiru jednom nakon piskenja, ali malo svjeze krvi. To je bilo prije 10 dana. A niste me dobro shvatile, nismo imali odnos, samo sam imala orgazam, pa sam se zabrinula zbog grcenja misica da se nesto nije zeznulo. Danas mi dr.popodne radi pa cu zvati. Jutros nisam imala iscjedak, pa se nadam da je ok. Hvala svima na odgovorima.

Javi što kaže dr. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Sfingaaa
    10. Studeni 2020. 08:17

Cure šta vi pijete od vitamina i dodataka? Ja sam pila od početka trudnoće (sada sam 10 tt) Novalac i sve je bilo super dok nisam završila sa tom kutijom i kupila novi, promijenili su malo pakovanje pa sam odmah ženu u apoteci pitala jel je to isti lijek i ona mi je rekla da su dodali više željeza i još nešto. Kupila sam taj Novalac i počela ga piti ali sam užasne mučnine dobila od njega, okus metala u ustima cijeli dan, čudno mi je u želudcu... Dajte molim vas neki savjet, znam da moram nešto piti pogotovo jer nisam ništa prije trudnoće pila.

Termin Lipanj 2021 🤰

Orhideja1
    10. Studeni 2020. 08:17

A ja vam cure umirem od 4 sata jutros. Konstantno povraćam, ne smijem ni slinu progutat. Izgleda sam pokupila neku virozu🤢🤮

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.