Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    12. Studeni 2020. 17:12

Lara, hvala sto si podijelila s nama iskustvo s prenatalnim testovima. Dobro je imati sto vise informacija prije bilo kakve odluke. :) 
    Evo ja sam bas nekako mirnija i sretnija danas jer su mi pocele mucnine, pa to smatram dobrim znakom! :) 

Hedwig.Z
    12. Studeni 2020. 17:53

Kiflica

Lara, hvala sto si podijelila s nama iskustvo s prenatalnim testovima. Dobro je imati sto vise informacija prije bilo kakve odluke. :)
    Evo ja sam bas nekako mirnija i sretnija danas jer su mi pocele mucnine, pa to smatram dobrim znakom! :)

Naravno da je dobar znak! 😁
    Ja sam danas popodne imala dosta kao grceva, slično kao menstrualnih. Možda zbog pregleda. 

Hedwig.Z
    12. Studeni 2020. 17:56

Lara321

Zene uskacem vam u temu, ja sam iz PROLJETNIH bebica 2021. Trazila sam temu double test i ovdje me je bacilo. Inace bratova zenica je radila double koji je bio los nakon cega je uradila triple i on je bio dobar.
    A moje iskustvo je ovakvo: kod svog ginica uradim dabl u 12 tjednu ( on insistira da se to uradi). Stize rezultat povecan betahcg, sve ostalo ok i govori mi kako bih trebala na amniocentezu, ja se tu istraumiram i odbijem. Nakon toga se povezem sa doktoricom, specijalista i odem na pregled. Objasni mi da su ti testovi nepouzdani. Na ultrazvuku sve u najboljem redu osim sto nosim nisko i zavaljena mi je materica. Kaze zena po ovom dabl testu nema potrebe za bilo kakvom daljom analizom, beba mi je napredna i po velicini sam 13 +5 a po posl menstruaciji 13+0 , sto ona navodi kao razlog loseg rezult. Odluci da odradimo jos jednom dabl da vidimo sta ce sada reci. Uradimo drugi put znaci u 13 tjednu, stizu rezultati betahcg dobar ali neki rizik povecan. I dalje stres. Sad cekam poziv da odem da odradim Nifty jer nmg vise da brigam. Uglavnom ja ga vise raditi necu. Od 5 trudnica koje znam 1 nije imala stres i bio joj je normalan rezultat. Sve ostale su otisle na dalje preglede i sve je bilo ok. Nadam se i molim Bogu da ce i meni.

Bas sam se raspisala izvinite sto upadam. 😊

Lara, hvala na iskustvu. Ja taj test radim za mjesec dana, sa 12 tjedana. I frendica mi je rekla, nepouzdani dosta, i da ga vjv neće raditi drugi put. Samo stres! 

Susika
    12. Studeni 2020. 18:53

Pozdrav cure 😊
    meni je prvi pregled u ponedjeljak i tada cu biti 6+2 i nekako mislim da se mozda srceke nece jos vidjeti ❤
    imam lagane mucnine i nadam se da ce ostat na tome 😄

Aneee
    12. Studeni 2020. 19:51

Ej cure samo da se javim...odmah da kažem sve je dobro da nebi pomoslile na nesto lose hehe
    Od sinoć sam u bolnici ali već sutra ću najvjerojatnije ici doma...ugl bilo je uzas nisam vise mogla samo sam povracala..jučer od 18h do ponoći 10 puta povratila..I mm nije htjeo cekati vise pa me odmah na hitnu dovezao...sreca da jest jer sam bila skroz dehidrirala cak sam kod njih i kolabrirala tlak mi bio 60 sa 50 uzas...cijeli dan sam na infuzijama i sad sam bolje 😊 niti jedan put povratila i mogla sam jesti a da mi ne dođe odmah muka na prvi zalogaj...toliko se nisam nikad hrani radovala 😅
    Izboli su mi komplet ruke jer su mi vene konstantno pucale jer su se stanjile kako sam dehidrirala...ali sad smo bolje ❤
    U trudnoci ukupno 4 kg sam izgubila...a to stanje sa tim konstantnim povraćanjem mi je tek zadnja 3-4dana...I gutljaj vode kad bi popila odmah bi ga povratila
    .
    Bas sam se raspisala ali eto kad sad stignem pa da vam se javim ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    12. Studeni 2020. 19:56

Hej cure, napokon sam i ja bila na brzinskom privatnom pregledu. Sve je u redu trudna sam 9 tjedana, kuca bebi srce i uzv kaže termin 23.6.
    Odmah je doktor naravno preporučio Nifty i svoju polikliniku ili anomaly san koji se radi redovno. Kaže Nifty je 99% a anomaly 97% pouzdanost. A meni je sve to čista statistika. Uglavnom sad mirna čekam idućii četvrtak i pregled kod moje gin koja je detaljnija. I sorry što nisam ažurirala tablicu pregleda imala sam gužvu na poslu i poslovni put a van toga me skrše mučnine. Danas sam čak i povraćala tj. Večeras.. Što bi unutra ode van! Kako ste vi cure? 

url=https://lilypie.com]

Aneee
    12. Studeni 2020. 20:04

Mallla

Hej cure, napokon sam i ja bila na brzinskom privatnom pregledu. Sve je u redu trudna sam 9 tjedana, kuca bebi srce i uzv kaže termin 23.6.
    Odmah je doktor naravno preporučio Nifty i svoju polikliniku ili anomaly san koji se radi redovno. Kaže Nifty je 99% a anomaly 97% pouzdanost. A meni je sve to čista statistika. Uglavnom sad mirna čekam idućii četvrtak i pregled kod moje gin koja je detaljnija. I sorry što nisam ažurirala tablicu pregleda imala sam gužvu na poslu i poslovni put a van toga me skrše mučnine. Danas sam čak i povraćala tj. Večeras.. Što bi unutra ode van! Kako ste vi cure?

Na isti dan termin imamo heheh
    Bas super da je sve i kod tebe dobro 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

12. Studeni 2020. 20:07

ana.b.

Ej cure samo da se javim…odmah da kažem sve je dobro da nebi pomoslile na nesto lose hehe
    Od sinoć sam u bolnici ali već sutra ću najvjerojatnije ici doma…ugl bilo je uzas nisam vise mogla samo sam povracala..jučer od 18h do ponoći 10 puta povratila..I mm nije htjeo cekati vise pa me odmah na hitnu dovezao…sreca da jest jer sam bila skroz dehidrirala cak sam kod njih i kolabrirala tlak mi bio 60 sa 50 uzas…cijeli dan sam na infuzijama i sad sam bolje 😊 niti jedan put povratila i mogla sam jesti a da mi ne dođe odmah muka na prvi zalogaj…toliko se nisam nikad hrani radovala 😅
    Izboli su mi komplet ruke jer su mi vene konstantno pucale jer su se stanjile kako sam dehidrirala…ali sad smo bolje ❤
    U trudnoci ukupno 4 kg sam izgubila…a to stanje sa tim konstantnim povraćanjem mi je tek zadnja 3-4dana…I gutljaj vode kad bi popila odmah bi ga povratila
    .

E a bas sam te se danas sjetila i pomislila kako je ovo tvoje stanje definitivno za bolnicu i da ti jedino tamo moze biti bolje. I hvala bogu da je tako! Drzi se 🤗😊
    Mallla, odlično za pregled, 🥰 I ne brini za azuriranje i termine, kako koja napravi odmah se javi tak da je to ok 🙂

• Tonka55
    12. Studeni 2020. 20:51

ana.b.

Ej cure samo da se javim…odmah da kažem sve je dobro da nebi pomoslile na nesto lose hehe
    Od sinoć sam u bolnici ali već sutra ću najvjerojatnije ici doma…ugl bilo je uzas nisam vise mogla samo sam povracala..jučer od 18h do ponoći 10 puta povratila..I mm nije htjeo cekati vise pa me odmah na hitnu dovezao…sreca da jest jer sam bila skroz dehidrirala cak sam kod njih i kolabrirala tlak mi bio 60 sa 50 uzas…cijeli dan sam na infuzijama i sad sam bolje 😊 niti jedan put povratila i mogla sam jesti a da mi ne dođe odmah muka na prvi zalogaj…toliko se nisam nikad hrani radovala 😅
    Izboli su mi komplet ruke jer su mi vene konstantno pucale jer su se stanjile kako sam dehidrirala…ali sad smo bolje ❤
    U trudnoci ukupno 4 kg sam izgubila…a to stanje sa tim konstantnim povraćanjem mi je tek zadnja 3-4dana…I gutljaj vode kad bi popila odmah bi ga povratila
    .

Uhuuu Ančice namučila si se ti dobro 😥 bitno da si sada ok i da si došla k sebi... Proći će nadam se uskoro i te mučnine pa ćeš moći normalno jesti 🤞❤️

Nego cure, ajmo na malo lakše teme da odmorimo mozak od cijelog tjedna.. Planirate li se i sa čime mazati protiv strija? Ja sam naručila prirodni balzam od Ekob opg Delić 😂😂

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Samoja6
    12. Studeni 2020. 21:06

🤭🤭 Mislim da to sve ovisi od osobe do osobe... Ovisi kakva je koža... Ja sam prije nekoliko godina naglo smršala i dobila strije! I više ih se nikad nisam riješila! I što je najgore, nakon tog naglog mršanja, udebljam se opet za koji kg, i opet ih dobijem! Tako da... Bojim se da meni nikakve kreme neće pomoći...
    Nego ja imam jedno pitanje... Dali koja zna dali mogu uzeti žličicu propolisa? Od jutros osjetim da me nešto grlo zeza, bojim se da bi moglo eskalirati a dosad sam znala skuhati čaj i uz njega uzeti malo propolisa i to bi me spasilo... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.