Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare87
    12. Studeni 2020. 21:34

Ja sam bas danas bacila oko na ulja.. čini mi se dobro weleda ulje protiv strija.. ili možda najbolje iz ljekarne hladno prešano bademovo ili shea maslac.. bitno da je hidrantno i bez nepotrenih sastojaka

MaryClear
    12. Studeni 2020. 22:06

ana.b.

Ej cure samo da se javim…odmah da kažem sve je dobro da nebi pomoslile na nesto lose hehe
    Od sinoć sam u bolnici ali već sutra ću najvjerojatnije ici doma…ugl bilo je uzas nisam vise mogla samo sam povracala..jučer od 18h do ponoći 10 puta povratila..I mm nije htjeo cekati vise pa me odmah na hitnu dovezao…sreca da jest jer sam bila skroz dehidrirala cak sam kod njih i kolabrirala tlak mi bio 60 sa 50 uzas…cijeli dan sam na infuzijama i sad sam bolje 😊 niti jedan put povratila i mogla sam jesti a da mi ne dođe odmah muka na prvi zalogaj…toliko se nisam nikad hrani radovala 😅
    Izboli su mi komplet ruke jer su mi vene konstantno pucale jer su se stanjile kako sam dehidrirala…ali sad smo bolje ❤
    U trudnoci ukupno 4 kg sam izgubila…a to stanje sa tim konstantnim povraćanjem mi je tek zadnja 3-4dana…I gutljaj vode kad bi popila odmah bi ga povratila
    .
    Bas sam se raspisala ali eto kad sad stignem pa da vam se javim ❤

Ajme... Bome veselo, dobro da te mm odvezao na hitnu. 😔
    Bitno da si sada bolje. Cuvajte se🤞🤞

A sto se tiče krema i ulja protiv strija, stvarno jos nisam razmisljala sta bi bilo najbolje. Slobodno neka nam se netko javi tko je vec koristio nesto i da je pomoglo 🥰😊

Kiflica
    12. Studeni 2020. 22:43

Ana B, draga, dobro da te muz odvezao u bolnicu. Zao mi je sto imas tako strasne mucnine. Bit ce sada bolje, sad ces dobiti potrebnu njegu i sve ce biti dobro. :) Malla drago mi je da je pregled dobro prosao! Za ulja i mene zanima, citala po nekim starim forumima i naginjem tome da se mazem samo s cistim uljima, jer ovo sve kupovno ima i konzervanse i kemiju. Volim i inace kokosovo ulje, hvale bademovo ulje... Pisite ako imate iskustva... :) 

• mak12
    13. Studeni 2020. 09:37

ana.b.

Mallla

Hej cure, napokon sam i ja bila na brzinskom privatnom pregledu. Sve je u redu trudna sam 9 tjedana, kuca bebi srce i uzv kaže termin 23.6.
    Odmah je doktor naravno preporučio Nifty i svoju polikliniku ili anomaly san koji se radi redovno. Kaže Nifty je 99% a anomaly 97% pouzdanost. A meni je sve to čista statistika. Uglavnom sad mirna čekam idućii četvrtak i pregled kod moje gin koja je detaljnija. I sorry što nisam ažurirala tablicu pregleda imala sam gužvu na poslu i poslovni put a van toga me skrše mučnine. Danas sam čak i povraćala tj. Večeras.. Što bi unutra ode van! Kako ste vi cure?

Na isti dan termin imamo heheh
    Bas super da je sve i kod tebe dobro 😊

I moj termin je 23.6.
    Bas nas dosta ima 😊

13. Studeni 2020. 09:43

Ja dosla sa hitne posto su me probudila bolna probadanja u trbuhu... I ispostavilo se da jedna beba odlično napreduje i odgovara tjednu trudnoce 8+6 dok druga beba ima slabe otkucaj srca i sada je na 7+6, kasni tjedan dana... Pa me malo bacilo u depru sve to skupa... Doktorica nije optimisticna za drugu bebu. Imam slijedeci pregled za tjedan dana kod ginekologinje pa cemo vidjeti kakvo je stanje... Uglavnom na sve sam spremna. 

Hedwig.Z
    13. Studeni 2020. 09:52

Ja inače mažem tijelo prirodnim bademovim uljem, tako da mislim da ću samo nastaviti. Ima u Mulleru njihova prirodna robna marka Pflanzkozmetik koja ima prirodna hladno prešana ulja, cijena 60-ak kuna. Mislila sam možda uzeti i Weledu Mama ulje baš za strije. Svakako nešto prirodno, ionako koristim svu prirodnu kozmetiku i preporodila sam se. Čula sam da i Biobazu jako hvale, ali meni ne odgovara miris nikako. Mislim da je bolje ulje. Caka je u tome što ulja uvijek idu na mokro- da li na mokru kosu, tijelo, lice,.. 

Hedwig.Z
    13. Studeni 2020. 09:54

Mirjam2

Ja dosla sa hitne posto su me probudila bolna probadanja u trbuhu… I ispostavilo se da jedna beba odlično napreduje i odgovara tjednu trudnoce 8+6 dok druga beba ima slabe otkucaj srca i sada je na 7+6, kasni tjedan dana… Pa me malo bacilo u depru sve to skupa… Doktorica nije optimisticna za drugu bebu. Imam slijedeci pregled za tjedan dana kod ginekologinje pa cemo vidjeti kakvo je stanje… Uglavnom na sve sam spremna.

A jooojjjj, baš mi je žao! 😓
    Možda na kraju bude sve u redu! 🙏

matea1989
    13. Studeni 2020. 10:02

cocolina

Bok cure..jucer sma vadila krv normalno krvnu sliku i biokemiju dobil sam radi tsh 8 eutirox od 0.25.Pa me zanima dali jos neka ima problema s stitnjacom? Uzasno se osijecam i dalje vec dva tjedna jedan obrok dnevno ostane u meni sve ostalo ispovracam uzas

Pozdrav, evo ja imam problema sa štitnjačom, već ima godinu dana pijem eutirox, uredno je kotroliram i čim sam saznala za trudnoću išla sam opet vaditi tsh bio mi je malo povišen 4.1 i moj liječnik mi je povisio terapiju sa 50mg na 75mg eutiroxa, i sad trebam svaka 4 tjedna vaditi krv i kontrolirati razinu tsh. Baš sam sad u ponedjeljak planirala ponovno ići vaditi krv. Uglavnom nije to ništa čudno da se u trudnoći poremeti rad štitnjače ali je važno to pratiti i uzimati terapiju koja ni po čemu nije štetna za dijete. 

matea1989
    13. Studeni 2020. 10:05

Lulu.Lu

Ja inače mažem tijelo prirodnim bademovim uljem, tako da mislim da ću samo nastaviti. Ima u Mulleru njihova prirodna robna marka Pflanzkozmetik koja ima prirodna hladno prešana ulja, cijena 60-ak kuna. Mislila sam možda uzeti i Weledu Mama ulje baš za strije. Svakako nešto prirodno, ionako koristim svu prirodnu kozmetiku i preporodila sam se. Čula sam da i Biobazu jako hvale, ali meni ne odgovara miris nikako. Mislim da je bolje ulje. Caka je u tome što ulja uvijek idu na mokro- da li na mokru kosu, tijelo, lice,..

Ja isto koristim bademovo ulje, već odavno sam to uvela u rutinu nakon tuširanja, sad planiram nastaviti s tim samo i eventualno uključiti i maslinovo ulje, ne mislim dodatno uzimati nikakve kremice jer je to sve puno konzervansa i dodataka uglavnom, ne može biti ništa bolje od prirodnog ulja.

Hedwig.Z
    13. Studeni 2020. 12:29

Luckyy42

Jeste li pocele mazati bradavice necim? Ja razmisljam da kupim neku kremu, jer me peku uzasno, da se sve to pripremi..
    Cula sam da je krema od nevena dobra za bradavice, koristite li vi ista ili?

Nisam o tome još razmišljala iskreno. A i mene dosta bole bradavice, baš su osjetljive. Možda ne bi bilo loše početi sa mazanjem, svakako sa nečim prirodnim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani