A ja vam cure umirem od 4 sata jutros. Konstantno povraćam, ne smijem ni slinu progutat. Izgleda sam pokupila neku virozu🤢🤮
Kako je sad? Jel se smirio?
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Pozdrav curke pridružujem se i ja :) zadnja M bila 04.10., no čini mi se da je ovulacija bila kasnije.. Prvi pregled tek 24.11.🙈 Zasad se osjećam ok, cicke bole, spava mi se nenormalno 😁 Imamo curku od 2,5 godine i nadamo se da će doći braco ili seka 🙏💖💖
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ajme koliko uspjesnih pregleda, cestitam vam svima ❤️❤️❤️
I pozdrav novim plusicima 🤗🤗🤗
Ja sam imala malo naporan vikend i to me bas dokrajcilo tako da sam jucerasnji dan provela u krevetu ali inace, mucnine su skroz nestale i sad sam ok. Tu i tamo osjetim jos koji kao menstrualni grč, jel jos nekome tako?
Ja pijem Solgarov prenatal.
Nemam nikakvih mučnina, samo mi se počne spavati vec oko 8 navečer.
U prvim tjednima sam osjetila grčenja/probadanja.. sada sve manje, nemam nekih simptoma.
1. pregled sljedeći tjedan, a onda ću biti već 9+4 t
A ja vam cure umirem od 4 sata jutros. Konstantno povraćam, ne smijem ni slinu progutat. Izgleda sam pokupila neku virozu🤢🤮
Kako je sad? Jel se smirio?
Napredujem, popila sam dvije žlice čaja i još su u meni🥳💪🥳💪🥳
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sinoć sam počela piti antibiotik koji mi je prepisala dr. zbog E. Coli u urinu, je li moguće da mi ne paše, pa je povraćanje nuspojava?
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ja pijem Solgarov prenatal.
Nemam nikakvih mučnina, samo mi se počne spavati vec oko 8 navečer.
U prvim tjednima sam osjetila grčenja/probadanja.. sada sve manje, nemam nekih simptoma.
1. pregled sljedeći tjedan, a onda ću biti već 9+4 t
E točno tako i ja, tu i tamo neki grčevi kao menstrualni, ali sve u svemu se osjećam u redu. Osim ovog što si napisala, da ti se spava već oko 20h Tako isto i ja, rekla bih da mi je to za sada glavno obilježje trudnoće - umor. Konstantni umor, i kada se naspavam sam umorna...
Termin Lipanj 2021 🤰
I prevario me moj kalendar! Izgleda da je ovulacija bila kasnije, tako da nismo u 8 tjednu nego u 7.
Napravila mi je papa test, nalaz kroz 10-ak dana... Pregledala me, kaže da je sve uredno... A UZV također uredan... Srce kuca! Nadamo se da će sve i ostati tako...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure šta vi pijete od vitamina i dodataka? Ja sam pila od početka trudnoće (sada sam 10 tt) Novalac i sve je bilo super dok nisam završila sa tom kutijom i kupila novi, promijenili su malo pakovanje pa sam odmah ženu u apoteci pitala jel je to isti lijek i ona mi je rekla da su dodali više željeza i još nešto. Kupila sam taj Novalac i počela ga piti ali sam užasne mučnine dobila od njega, okus metala u ustima cijeli dan, čudno mi je u želudcu… Dajte molim vas neki savjet, znam da moram nešto piti pogotovo jer nisam ništa prije trudnoće pila.
Ja pijen Elevit Pronatal i za sada mi je super. Baš sam danas drugu kutiju kupila. 125kn- 30 tableta.
Sinoć sam počela piti antibiotik koji mi je prepisala dr. zbog E. Coli u urinu, je li moguće da mi ne paše, pa je povraćanje nuspojava?
Tko zna, mislim da tijelo u trudnoći reagira na čudne načine. Najbolje da pitate dr.
Sortiraj odgovore
Najstariji