Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonka55
    09. Studeni 2020. 13:57

Lijepe vijesti 🥰🥰 Bit će to sve dobro❤️❤️

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Orhideja1
    09. Studeni 2020. 17:47

Jooj super, nastavimo u istom tonu s pregledima 🥰🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Kiflica
    09. Studeni 2020. 18:18

Lijepooo, cestitke na super pregledima!  Samo da nas nastavi takav dobar niz pregleda! Ja lagano pocinnem osjecati ujutro mucninu, ali bas blago, jos mi ne dodje da povratim. I lagano su mi grudi osjetljive, pa me to smiruje. :) Grceve sam imala svaki dan lagano, i uopce nosam imala libido, sad kad prevrtim film, valjda od zaceca, sto je zapravo bas cudno za mene, tri tjedna cca. I sinoc mi bas dodje zelja. E sad se pak brinem jer od tog orgazma me vise ne boli trbuh. Jesam li sve pokvarila? Cak sam i googlala da bi trebalo biti sve ok, kao pise da ne moze orgazam uzrokovati pobacaj, samo bezopasne grceve. A meni je zaustavio grceve... Je li koja od vas dozivjela sto slicno? Brinem li se bezveze? 

Kiflica
    09. Studeni 2020. 18:20

Evo, cim sam ovo napisala sam ponovno osjetila grceve.  Mislim da je sve ok. 

Monika1011
    09. Studeni 2020. 18:41

Curke..pregled je prošao.. sve je ok.. vidjeli smo srce kako kuca,Ž i G vrećicu.. ušli smo u 7.tjedan..

Jedino mi je vidila mali hematom veličine 5mm,pa mi je dala utrogestan da si stavljam.. malo me to brine,ali se stvarno nadam da ce biti sve ok😍

🙎‍♀️ 35.god
    🙎‍♂️ 36.god.
    + 20.10.'20. ❤
    It's a boy💙 30.06.2021.
    + 11.02.2023.❤️
    Termin:25.10.2023.
    Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗

Kiflica
    09. Studeni 2020. 19:18

Imam lagano smedkast iscjedak, ali samo na papiru se vidi kad sam se popiskila, nema nista na gacicama. Prvi pregled mi je tek za 2 tjedna. Zvat cu sutra svoju ginicku. Umirite me, cureee 

Orhideja1
    09. Studeni 2020. 19:34

Kiflica

Imam lagano smedkast iscjedak, ali samo na papiru se vidi kad sam se popiskila, nema nista na gacicama. Prvi pregled mi je tek za 2 tjedna. Zvat cu sutra svoju ginicku. Umirite me, cureee

I ja sam imala smeđi iscjedak nakon odnosa i uz utrogestan je prestao nakon dva-tri dana, dr. je preporučila bez odnosa neko vrijeme, ja mislim da do 12tt ništa 🤷‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Samoja6
    09. Studeni 2020. 19:36

Kiflica

Mislim da od smeđeg iscjetka nebi smjelo biti ništa... Nazovi gin za svaki slučaj... Ali kako to da ti je prvi pregled tek za 2 tjedna? 
    Imaš neku predodžbu koliko bi sad bila trudna? 
    Meni je sutra prvi pregled i nisam ni razmišljala o tome dok me maloprije muž nije pitao "a tebe nije strah sutra?" Rekla sam da ne, čega bi me bilo... I gle čuda, od onda samo o tome razmišljam! 😳😳😮🤭🤭🤭🤭
    Neznam što očekivati... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Kiflica
    09. Studeni 2020. 19:42

Drage orhideja i Samoja hvala na odg. Strpit cemo se sa svim aktivnostima, bas me ovo prepalo. A sada sam u 5 tt, tocnije 4 tjedna i 7 dana. Zadnja M mi je bila 6.10., a odnos na dan ovulacije 19.10. Po izracunu neke aplikacije termin za roditi mi je 12.7.2020. :) 

Kiflica
    09. Studeni 2020. 19:47

A pregled mi je dogovoren za 6 tt +7 dan, da ne bude prerano, da se nesto vidi, onda pak ne mogu oni neke datume i to je bilo prvo sto su mi mogli dati. S koliko tt su vasi prvi pregledi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.