Orhideja1, super, koje lijepe vijesti!
Sretno svim curama danas na pregledima, ja imam popodne u 17h, javim se nakon toga.. nadam se da će sve biti ok
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Jutro, pregled obavljen sve je u redu, ❤️ kuca i veliki smo za 7+4. Sad sam baš malo mirnija, jedino mi se sljedeći pregled čini daleko, može na listu 02.12.
U međuvremenu ću vadit nešto nalaza, pa će mi možda malo brže proći.
P. S. Ja se zadnjih par dana baš dobro osjećam, mučnine minimalne, kako ste mi vi?
Super, baš mi je drago! 😁😁
Kakve nalaze ćete vaditi? Meni je ovo prva trudnoća, ja ništa ne znam 😅
I ja sam dobro zadnjih dana, mučnine su minimalne, samo ujutro. Čudim se kako me navečer ne pita ništa jesti, ovo ispred tva, tipa nešto slatko ili grickalice.
Sretno svima na pregledima!! 🙏 Puno nas ima preglede ovaj tjedan, napokon! 😁
Sretno svima na pregledima, nas pregled je danas u pola 7 🥰😍
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Jutro, pregled obavljen sve je u redu, ❤️ kuca i veliki smo za 7+4. Sad sam baš malo mirnija, jedino mi se sljedeći pregled čini daleko, može na listu 02.12.
P. S. Ja se zadnjih par dana baš dobro osjećam, mučnine minimalne, kako ste mi vi?
I ja sam dobro zadnjih dana, mučnine su minimalne, samo ujutro. Čudim se kako me navečer ne pita ništa jesti, ovo ispred tva, tipa nešto slatko ili grickalice.
Lulu.Lu i meni je prva trudnoca...isto nista ne znam, ali kad sve krene, vjerujem da cemo sve znati :) koliko znam krvna grupa je obavezna, a za dalje cemo sve saznati 😍
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Pozdrav svima, evo i mi obavili prvi pregled, srceko kuca, veliki smo 7+6. Doktorica nas odmah salje u petrovu radi komplikacija iz prosle trudnoce, ako koja od vas zna kakva je sad procedura za narucivanje u petrovoj molim vas javite mi. Sretno svima danas 😊
Pozz, mene je poslala na vadenje krvi, kompletna krvna slika, hormoni stitnjace, zeljezo, urin i u petrovu 3 na antitijela i jos neke 3 stvari
Evo gotova...I cim sam doma stigla odmah se ispovracala jedva sam izdržala do doma a da se ne ispovracam kod dr ili u autu 😅
Beba je super narasla bas se fino sve vidi..sve je kako i treba da bude i srceko kuca...ma nesto predivno 🥰🥰
Odmah sam urin dala, vagali su me, vadili krv i mjerili tlak...eto za one koje zanima sta rade na tom prvom pregledu 😁😁
Dobila sam i neke tablete vitamine za mučnine i to je to...sve super ❤
Sljedeci pregled 8.12. 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I sretno ostalim curama da nam bude još ovak divnih vjesti sa pregleda 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo gotova…I cim sam doma stigla odmah se ispovracala jedva sam izdržala do doma a da se ne ispovracam kod dr ili u autu 😅
Beba je super narasla bas se fino sve vidi..sve je kako i treba da bude i srceko kuca…ma nesto predivno 🥰🥰
Odmah sam urin dala, vagali su me, vadili krv i mjerili tlak…eto za one koje zanima sta rade na tom prvom pregledu 😁😁
Dobila sam i neke tablete vitamine za mučnine i to je to…sve super ❤
Sljedeci pregled 8.12.😊
Odlično!! 🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji