Mirjam2 odmaraj kad god možeš, ne pretjeruj u radu, čišćenju i slično. Zanemari sve one koje će ti držat predavanje kako su do kraja mogle sve radile sve i ne znam kako hitre bile. Kad god osjetiš da bi legla lezi. Zapravo ako nešto krene po zlu uglavnon ne možeš spriječiti ali što možeš možeš za vrijeme trudnoće biti sebična i misliti na sebe. Ugađaj sebi koliko god možeš. Sama sebe na to podsjećam.
Sada nemam menstrualnih grčeva al imala sam u 1T. Imam malo samo nakon orgazma 😉 što je isto normalno.
Za anksioznost općenito je važna okupacija, okupirajmo misli lijepim temama, radeći nešto što nas opušta. Naše tijelo je čudo, mašina koja tako savršeno radi i štiti bebu u našem trbuhu. Ono što mi moramo je ugađati sebi. Sve će bit u redu, kažite to sebi svaki dan. Okružite se ljudima koji vam prenose dobru energiju. Potpisujem prethodni post, mi vladamo svojim umom. Možemo mi to ❤️
url=https://lilypie.com]
Book svima,
Evo da se pridružim, možda mi to donese sreću 🤞🤭
Prije dva dana sam ugledala dvije crtice 💕
Sljedeći tjedan zovem ginića za termin prvog pregleda
Po proračunima online termin je cca 13.07.2022
Inače ovo mi je treća trudnoća,
Prva je bila spontani u 9tt
Druga sin 7.6.2018.
I ovo je treća sreća nadam se 💜
Veselim se tipkanju s vama 🙂
Book svima,
Evo da se pridružim, možda mi to donese sreću 🤞🤭
Prije dva dana sam ugledala dvije crtice 💕
Sljedeći tjedan zovem ginića za termin prvog pregleda
Po proračunima online termin je cca 13.07.2022
Inače ovo mi je treća trudnoća,
Prva je bila spontani u 9tt
Druga sin 7.6.2018.
I ovo je treća sreća nadam se 💜
Veselim se tipkanju s vama 🙂
Dobrodosla 🙋🏼♀️🙋🏼♀️🙋🏼♀️
Neka ti bude skolska i dosadna 😉😊
Mene danas ledja ubila, zapravo ledjni misici, a nisam nista fizicki radila 🤔
Netko je spomenuo seks 🤭 Meni je moj gin rekao da se strpimo do 12tj., pa onda mozemo. Tako sam i u prvoj cekala al nekako mi je libido dosao na 0. Valjda nece opet bit isto 🤔🤣😅
Cestitke na novim plusicima i na dobrim pregledima! I hvala na odgovorima. I ja imam grceve stalno, kao menstrualne, od pred tipa skoro desetak dana prije nego sto sam trebala dobiti M, i dalje imam, svaki dan se jave lagano neko vrijeme pa prodju. To je normalan simptom trudnoce. Evo danas sam prvi put osjetila laganu mucninu, trajala nekoliko sati, bez povracanja. To me razveselilo, tj. umirilo. :)) Sto se tice strahova, sve ih imamo, ali sada je trenutak da vjezbamo snagu volje da preokrenemo vlastite misli na dobro. Mi kontroliramo nas um i emocije. A ishod trudnoce ne mozemo kontrolirati, osobito ne s brigom… mozemo si samo otezati.
💖💖💖💖
Kad pročitam ovako nešto, odmah mi je lakše!
Meni je i dalje mala konfuzija u glavi, ali valjda će to doći na svoje...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Mene ce dokrajcit ovaj minimalni iscjedak.. sad je tamno smedji, koristim od sinoc utrogestan.. bas ne znam sto bi rekla 😒 Bas se ne mogu opustit iako mi je gin rekla da nemam brige sta se toga tice. Znaci samo ga bude na dnevnom ulosku, nema ni kad se obrisem niti nakon mokrenja. ☹
Mene ce dokrajcit ovaj minimalni iscjedak.. sad je tamno smedji, koristim od sinoc utrogestan.. bas ne znam sto bi rekla 😒 Bas se ne mogu opustit iako mi je gin rekla da nemam brige sta se toga tice. Znaci samo ga bude na dnevnom ulosku, nema ni kad se obrisem niti nakon mokrenja. ☹
Po mojim saznanjima od smeđeg nebi trebalo biti ništa strašno...
Samo odmaraj, ne napreži se, bit će sve ok... Sigurna sam! 💖
Ja imam pitanje u vezi hrane... Neznam kako je kod vas? Znači, u vrijeme ručka ili večere... U jednom trenu nisam gladna, sve laganini i onda kad me uhvati glad to bude u sekundi!! Nisam malo gladna, nego bi i zdjelu pojela!
Jesam ja munjena? Dosad bi me pomalo hvatala glad, normalno, ali sad?!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Samoja6 tako ti je meni do neki dan bilo. Znaci rekla sam da bi mogla vola pojest. Mislim da je u trudnoci sve nenormalno novo normalno 🤭
Nemoj se brinuti, meni je gin dala Duphaston zbog rozog/smedjeg iscjetka i nakon što sam ga počela piti, dva dana sam imala iscjedak. Znači u ponedjeljak sam počela piti tablete, u četvrtak nije bilo niceg. I od tada je sve super, to je bilo prije 2 tjedna. Pijem još uvijek, rekla je da ćemo na pregledu vidjeti šta dalje. U četvrtak imam 😊
Jutro, pregled obavljen sve je u redu, ❤️ kuca i veliki smo za 7+4. Sad sam baš malo mirnija, jedino mi se sljedeći pregled čini daleko, može na listu 02.12.
U međuvremenu ću vadit nešto nalaza, pa će mi možda malo brže proći.
P. S. Ja se zadnjih par dana baš dobro osjećam, mučnine minimalne, kako ste mi vi?
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Jutro, pregled obavljen sve je u redu, ❤️ kuca i veliki smo za 7+4. Sad sam baš malo mirnija, jedino mi se sljedeći pregled čini daleko, može na listu 02.12.
U međuvremenu ću vadit nešto nalaza, pa će mi možda malo brže proći.
P. S. Ja se zadnjih par dana baš dobro osjećam, mučnine minimalne, kako ste mi vi?
Predivne vijesti 🥰 i ja sam upravo dosla na pregled 😁😁
Ja i dalje povraćam izgubila ukupno 2 kg otkako sam trudna 😭
Novim plusicima cestitam ❤❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji