Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    07. Studeni 2020. 12:04

Raven7

Drage zene, imam pitanje za vas…jesu bolovi tipa menstrualnih normalni u pocetku trudnoce? U smislu da me steze i boli, imam pregled 9.11.. Smirena jesam, ali opet upitnici stalno nad glavom 🥺

Da... Ja ih imam čini mi se kao od prvog dana, mada sam tek neki dan saznala za trudnoću! 
    Evo i dok pišem me zateže... To je valjda također jedan od simptoma, kažu da nije kod svakog isto, ali prateći ovaj forum čini se da je kod svake druge tako bilo! 😌

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Orhideja1
    07. Studeni 2020. 12:07

Mirjam2

Mallla

Čestitam novim plusićima.
    Clio Bravo, baš sam sretna zbog tebe, neka si nam ti sada mirna i smirena. Srce kuca ko veliko ❤️
    Ja sam se uspjela naručiti kod privatnika pa imam pregled u četvrtak, jedva čekam 😀
    Mirjam2 nemoj uopće razmišljati o lošim stvarima. Loše i tužne događaje preživljavamo kada se dogode, a prije toga se treba prepustiti lijepim mislima.

Ma znam, ali sto mogu napraviti da sprijecim? Dali radim sve ispravno? Dal mogu nesto bolje? Sve samo da trudnocu izguram do kraja..
    Clio, cestitam na pregledu 🤗🍀

Super je ova grupa gdje jedna drugu tješimo i ohrabrujemo, a sve smo u istim strahovima i brigama.
    Mirjam, ja sam imala dva spontana i vidjela sam i čula sve i svašta i da strah me je, ali meni su rekli da uglavnom ako nešto nije u redu sa plodom i ako tijelo to prepozna, nastupit će spontani i u tom slučaju nitko ništa ne može napraviti. Naravno ima i situacija kada prijete hematomi ili neki drugi uzroci, tada se može intervenirat. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• ana1994
    07. Studeni 2020. 12:09

Pozdrav drage mame.
    Nova sam na forumu , pa da vas sve pozdravim, trudna sam 20 tjedana 😍 i moja bebica dolazi na proljece ❤️
    Neznam dali ste vi zabrinute kao ja, prije trudnoce sam bila anksiozna onda se borim sa mislima tijekom cijele trudnoce iako je sve super bez ikakve komplikacije.
     Zanima me dali je ijedna od vas koristila lubrikante prilikom zaceca?  Ja sam imala problema sa vaginalnom suhocom i koristila sam prirodni lubrikant Yes i ostala sam trudna. I sad sam se zabrinula dali ti lubrikanti imaju nekakve ucinke na plod, znam da pitanje smjesno zvuci ali mislim da je trudnicke misli i gluposti nekad nemoguce kontorlirati od previse brige ❤️
    Drage zene hvala vam unaprijed. ❤️ 

Orhideja1
    07. Studeni 2020. 12:10

Ja se pak zadnja dva dana osjećam dobro, popustile su mi mučnine, pa sam malo zabrinuta, a bliži se i pregled u ponedjeljak... 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• ana1994
    07. Studeni 2020. 12:11

Raven7

ana.b.

Raven7

Drage zene, imam pitanje za vas…jesu bolovi tipa menstrualnih normalni u pocetku trudnoce? U smislu da me steze i boli, imam pregled 9.11.. Smirena jesam, ali opet upitnici stalno nad glavom 🥺

Ja sam imala stalno osjecaj kao da cu svaki momenat procuriti kad bi osjetila kao grčeve.. ali nisu bili prejaki…I sada se nekad znaju pojaviti mali grcici ali u početku su bili malo cesci

Hvala ana.b. 😇

Tako je i meni isto bilo, cure ne brinite, maternica se siri i zato boli. Meni je to trajalo sve do 12 tjedna 🙏

07. Studeni 2020. 12:41

Pozdrav cure, ja sam danas isla na hitnu. Inace sam bila anksiozna osoba. Od sinoc mi se pojavio neki osjecaj da nesto nije u redu. Jutros se budim sise manje bole, nemam mucnine kao i inace ujutro, nema grceva nema nicega. Gotovo, strah, panika. Nisam znala sta napraviti. Doslovno uvjerena da nesto nije u redu. Imam vise energije nego ostalih dana. Otisla na hitnu, pregledali me sve s bebom ok hvala Bogu. Ugl naravno da mi je med.sestra srala da sta dolazim zbog gluposti, pogotovo u ovoj situaciji. Svjesna sam svega ali nakon toliko zeljene trudnoce i svega jednostavno imam strah. Znam da ne cinim dobro ni sebi ni bebi ali sad kad znam da je sve ok odmah sam i ja mirnija. Mislim da se ne trebam opravdavati nikome za pregled i to sto zelim da me pregledaju. Pogotovo u ovakvoj situaciji gdje bi zena zenu trebala razumjeti. Ali dobro sve je proslo u redu i sve je ok.

• Raven7
    07. Studeni 2020. 12:44

ana1994

Raven7

ana.b.

Raven7

Ja sam imala stalno osjecaj kao da cu svaki momenat procuriti kad bi osjetila kao grčeve.. ali nisu bili prejaki…I sada se nekad znaju pojaviti mali grcici ali u početku su bili malo cesci

Hvala ana.b. 😇

Tako je i meni isto bilo, cure ne brinite, maternica se siri i zato boli. Meni je to trajalo sve do 12 tjedna 🙏

Ajde, smirile ste me :) hvala vam na tome :) 

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Orhideja1
    07. Studeni 2020. 14:16

Amelia92

Pozdrav cure, ja sam danas isla na hitnu. Inace sam bila anksiozna osoba. Od sinoc mi se pojavio neki osjecaj da nesto nije u redu. Jutros se budim sise manje bole, nemam mucnine kao i inace ujutro, nema grceva nema nicega. Gotovo, strah, panika. Nisam znala sta napraviti. Doslovno uvjerena da nesto nije u redu. Imam vise energije nego ostalih dana. Otisla na hitnu, pregledali me sve s bebom ok hvala Bogu. Ugl naravno da mi je med.sestra srala da sta dolazim zbog gluposti, pogotovo u ovoj situaciji. Svjesna sam svega ali nakon toliko zeljene trudnoce i svega jednostavno imam strah. Znam da ne cinim dobro ni sebi ni bebi ali sad kad znam da je sve ok odmah sam i ja mirnija. Mislim da se ne trebam opravdavati nikome za pregled i to sto zelim da me pregledaju. Pogotovo u ovakvoj situaciji gdje bi zena zenu trebala razumjeti. Ali dobro sve je proslo u redu i sve je ok.

Kad sam pročitala prvih nekoliko rečenica dobro da nisam umrla 😱😱 kao da sam ih sama pisala, ali kad sam vidjela da su ti rekli da je sve ok, kao da su  meni rekli🥰🥰🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

07. Studeni 2020. 15:38

Orhideja1

Amelia92

Kad sam pročitala prvih nekoliko rečenica dobro da nisam umrla 😱😱 kao da sam ih sama pisala, ali kad sam vidjela da su ti rekli da je sve ok, kao da su meni rekli🥰🥰🥰

Strah je stvarno gadna stvar i onaj tko to dozivljava zna sto je to. Srecom sve je ok i samo neka nam tako svima nastavi da bude u redu sve. 😍😍

Kiflica
    07. Studeni 2020. 18:35

Cestitke na novim plusicima i na dobrim pregledima! I hvala na odgovorima. I ja imam grceve stalno, kao menstrualne, od pred tipa skoro desetak dana prije nego sto sam trebala dobiti M, i dalje imam, svaki dan se jave lagano neko vrijeme pa prodju. To je normalan simptom trudnoce. Evo danas sam prvi put osjetila laganu mucninu, trajala nekoliko sati, bez povracanja. To me razveselilo, tj. umirilo. :)) Sto se tice strahova, sve ih imamo, ali sada je trenutak da vjezbamo snagu volje da preokrenemo vlastite misli na dobro. Mi kontroliramo nas um i emocije. A ishod trudnoce ne mozemo kontrolirati, osobito ne s brigom... mozemo si samo otezati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.