Mislim strah me, do sad je sve 5. I sta ako dođem za 2 tjedna i jedno ili oba srca vise ne kucaju?
Mislim strah me, do sad je sve 5. I sta ako dođem za 2 tjedna i jedno ili oba srca vise ne kucaju?
O tome nemoj niti razmišljati
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dobro jutro, prvo da zaželim dobrodošlicu novim plusićima🥳🥳🥳.
Jučer nam je bio pregled i plod se vidiii i srčeko kuca ko veliko😄😄😄. Sve je uredu. Pošto računamo po ovulaciji, a bila je kasnija, sad smo 6+ 4. Mucnine su mi počele i traju od jutra do mraka. Sreća još ne povračam ali ova nelagoda u želucu je baš gadna
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure, drago mi je za sve da su vam super prošli pregledi 🤗
Ja ne mogu dočekati četvrtak da idem i ja! Nadam se da će biti sve ok! 🤗
Dobro jutro, prvo da zaželim dobrodošlicu novim plusićima🥳🥳🥳.
Jučer nam je bio pregled i plod se vidiii i srčeko kuca ko veliko😄😄😄. Sve je uredu. Pošto računamo po ovulaciji, a bila je kasnija, sad smo 6+ 4. Mucnine su mi počele i traju od jutra do mraka. Sreća još ne povračam ali ova nelagoda u želucu je baš gadna
Divne vijesti..ja imam u ponedjeljak pregled i jedva čekam 🥰
A mučnine slabost i tak dalje da ne spominjema 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Čestitam novim plusićima.
Clio Bravo, baš sam sretna zbog tebe, neka si nam ti sada mirna i smirena. Srce kuca ko veliko ❤️
Ja sam se uspjela naručiti kod privatnika pa imam pregled u četvrtak, jedva čekam 😀
Mirjam2 nemoj uopće razmišljati o lošim stvarima. Loše i tužne događaje preživljavamo kada se dogode, a prije toga se treba prepustiti lijepim mislima.
url=https://lilypie.com]
Čestitam novim plusićima.
Clio Bravo, baš sam sretna zbog tebe, neka si nam ti sada mirna i smirena. Srce kuca ko veliko ❤️
Ja sam se uspjela naručiti kod privatnika pa imam pregled u četvrtak, jedva čekam 😀
Mirjam2 nemoj uopće razmišljati o lošim stvarima. Loše i tužne događaje preživljavamo kada se dogode, a prije toga se treba prepustiti lijepim mislima.
Ma znam, ali sto mogu napraviti da sprijecim? Dali radim sve ispravno? Dal mogu nesto bolje? Sve samo da trudnocu izguram do kraja..
Clio, cestitam na pregledu 🤗🍀
Drage zene, imam pitanje za vas...jesu bolovi tipa menstrualnih normalni u pocetku trudnoce? U smislu da me steze i boli, imam pregled 9.11.. Smirena jesam, ali opet upitnici stalno nad glavom 🥺
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Drage zene, imam pitanje za vas…jesu bolovi tipa menstrualnih normalni u pocetku trudnoce? U smislu da me steze i boli, imam pregled 9.11.. Smirena jesam, ali opet upitnici stalno nad glavom 🥺
Ja sam imala stalno osjecaj kao da cu svaki momenat procuriti kad bi osjetila kao grčeve.. ali nisu bili prejaki...I sada se nekad znaju pojaviti mali grcici ali u početku su bili malo cesci
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Drage zene, imam pitanje za vas…jesu bolovi tipa menstrualnih normalni u pocetku trudnoce? U smislu da me steze i boli, imam pregled 9.11.. Smirena jesam, ali opet upitnici stalno nad glavom 🥺
Ja sam imala stalno osjecaj kao da cu svaki momenat procuriti kad bi osjetila kao grčeve.. ali nisu bili prejaki…I sada se nekad znaju pojaviti mali grcici ali u početku su bili malo cesci
Hvala ana.b. 😇
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Sortiraj odgovore
Najstariji