Pozdrav svima!!
Pratim vas vec dugo, prvo preko LHtrakica forum pa sam nedavno presla i ovdje :) mi smo svoj ➕ugledali 4.11. nakon godine i 2 mjeseca pokusavanja... prvi pregled je 9.11. i jedva cekamo 🥰🤩
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Evo moja prva trudnoca je bila savrsena, kosa se nije nista mastila, oprala bi je reda radi (a inace sam je prala svako 3-4 dana), ten ko da imam puder, rekli su mi da ce onda sigurno bit musko i bio je 😄 Zasad nemam pristeva, ten je ok, nista posebno..
Eh da.. dobila sam utrogestan zbog iscjedka. Jutros ga je opet malko bilo. Bebici kuca srce i ima 1.5cm 🤭
Raven cestitam i dobrodosla🍀🤗
Sto se tena tice ja imam pristice od brade pa po vratu, cak se cini ko neki osip. Pitala ginicku kaze da su hormoni, ja zaista ne znam... Cini mi se ko neka alergija vise...
Chocolina i cocolina bravo za preglede 🥰🥰
Pozdrav svima, evo i moje iskustvo iz prosle trudnoce, inace sam prije ima dosta pristica kojih se nisam mogla rijesiti, u trudnoci se sve povuklo, za vrijeme dojenja nikad ljepse lice. Kad sam prestala dojit vratili se pristici ali sam ih uspjea dovest u ok stanje, a sad.... grozno nesto, svaki dan neki novi
Aha, nisam napisla da sam u prvoj dobila curicu, a sad za drugu trudnocu cemo saznati za 3 tj sta nas ceka
Curke.. sad sam bila na wc-u i kad sam se obrisala vidjela sam smeđu točkicu..poslije toga više ništa nije bilo.. sad sam totalno isprepadana..prvi pregled je u ponedjeljak..😔😔😔
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Curke.. sad sam bila na wc-u i kad sam se obrisala vidjela sam smeđu točkicu..poslije toga više ništa nije bilo.. sad sam totalno isprepadana..prvi pregled je u ponedjeljak..😔😔😔
Tako i meni isto.. Gin mi je rekla da je sve ok, da mi ne prijeti pobacaj al mi je dala utrogestan cisto da sprijeci eventualne kontrakcije maternice i zaustavi to smedjarenje.. Tako da nemaj brige, bitno da nije crvena krv. Bice sve ok. Vidis dosta nas je imalo taj iscjedak.
Evo i meneee, + je očitan 31.10.2020., a prema aplikaciji bebica stiže u srpnju
+ 31.10.2020.
Cestitke micamaca 🤗❤️
Monika ja sam imala 2 dana za redom tu smeđu tockicu i ginicka nije nista vidjela, nikakvu upalu ili hematom.
Nego, zlu ne trebalo, ali ako ginicka kaze sve je u redu, sve je na pravom mjestu i kako treba biti, trudnoca je uredna... Sta se onda stvarno desi da ne bude tako i da pođe krivo?
Sortiraj odgovore
Najstariji